TAMRON 150-500 F/5-6.7 DI III VC VXD NIKON Z A057Z

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

114200 с НДС

€ 1 335.78

Поставка обычно в течении 4 - 5 рабочих дней

22738
A057Z
4960371006895
TAMRON
Tamron 5 year warranty

Новое

04.04 - 11.04.2024
Забрать в магазине
Бесплатно
05.04 - 12.04.2024
Пакомат (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 12.04.2024
Курьер (DPD, Omniva)
от 10 €
04.04 - 11.04.2024
Велокурьер (только в Риге)
от 7 €
1142
Лизинг. калькулятор
Период
3
6
12
24
36
Первый взнос,
В месяц,
no 

Tamron 150-500 F/5-6,7 Di III VC VXD ir universāls superteleobjektīvs, kas ir konstruēts un pielāgots Nikons pilnkadra kamerām. Objektīvam ir labs tuvplāna diapazons, un tas ir lieliski piemērots savvaļas dzīvnieku un sporta fotogrāfijai, jo tam ir ātrs autofokuss un aizsardzība pret laikapstākļiem.

Objektīvā atradīsiet daudzas aizraujošas funkcijas, kas atvieglo fotografēšanu tur, kur notiek daudz darbības, piemēram, Flex tālummaiņas bloķēšanu, iebūvētu Arca-swiss ātro atbrīvošanu un Tamron ātro VXD AF lineāro fokusēšanas motoru.

Objektīvs ir aprīkots ar Tamron atzīto VXD lineāro autofokusa motoru, kas nodrošina ātru un precīzu autofokusu jebkurā situācijā. Apvienojumā ar Nikons Z jaudīgo autofokusa sistēmu fokusa izsekošana ir ātra, un ir viegli iemūžināt ātri kustīgus notikumus, piemēram, sporta pasākumus, putnus un fotografēšanu no gaisa. Lineārais fokusēšanas motors ir arī ļoti kluss, tāpēc Tamron 150-500 mm f/5-6,7 DI III VC VXD ir lieliska izvēle video uzņemšanai. Objektīvs ir aprīkots arī ar Tamron VC (attēla stabilizatoru), kas nodrošina stabilu uzņemšanu no rokas.

  • Kompakts ultralielkameru tālummaiņas objektīvs
  • Satriecoša attēla kvalitāte
  • Ātrs autofokuss
  • Uzlabots VC stabilai uzņemšanai no rokas
  • Mitrumizturīga konstrukcija
  • Tālummaiņas pagrieziena leņķis no 150 līdz 500 mm ir tikai 75º
  • Objektīva pārsegs ar elastīgu, aizsargājošu priekšējo daļu

Optiskā konstrukcija sastāv no 25 elementiem 16 grupās, tostarp viena XLD (eXtra Low Dispersion), pieciem LD (Low Dispersion) un diviem hibrīdiem asfēriskiem objektīva elementiem, kas rūpīgi kontrolē aberācijas, tostarp aksiālās hromatiskās aberācijas. Objektīvā ir Tamrons slavenais BBAR-G2 pārklājums, kas līdz minimumam samazina spoku un atspīdumu veidošanos un palīdz palielināt attēla detaļas.

Objektīva MOD (minimālais attālums līdz objektam) ir 0,6 m 150 mm platleņķa leņķī un 1,8 m 500 mm telefoto leņķī.

Objektīvam ir mitrumizturīga konstrukcija un fluora pārklājums, kas nodrošina lietošanu pat skarbos laika apstākļos. Flex tālummaiņas bloķēšanas mehānisms ļauj fotogrāfam uzreiz bloķēt objektīvu jebkurā tālummaiņas pozīcijā, bīdot tālummaiņas gredzenu uz priekšu un atpakaļ. Tas novērš nejaušu objektīva cilindra kustību objektīva svara dēļ. Ir uzstādīts arī parastais tālummaiņas bloķēšanas slēdzis, lai novērstu objektīva cilindra slīdēšanu uz leju tā paša svara dēļ, kad objektīvs tiek pārnēsāts. Ātrās atbrīvošanas mehānisms ir saderīgs ar Arca Swiss, un roktura forma ir veidota tā, lai to būtu ērti turēt rokās. Tas ir izgatavots no magnija, lai samazinātu svaru, kas savukārt samazina slogu, kad objektīvu jātur rokās, un tam ir caurums siksnas stiprināšanai. Objektīva svars ir 1720 g bez statīva stiprinājuma un 1875 g ar to.

Вид продуктаОбъектив
СовместимостьNikon
БайонетNikon Z
Фокусное расстояние, мм150-500
Фосусное расстояниеЗумм
Тип обьективателе
Товары со скидкой (%)Хорошее предложение (10-30%)
Размер скидки (€)virs 150 €
AkcijaTamron atlaides
Как купить товар в лизинг?

  • 1. Оцените свои возможности.
  • 2a. Если вы хотите купить только один товар в лизинг через Aizdevums.lv, то заполните заявку тут
  • 2b. Если вы хотите купить несколько товаров или воспользоваться услугами другой лизинговой компании, то положите товары в корзину и выберите услугу лизинга при оформлении заказа.
    Мы предлагаем лизинг от Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Консультанты проверят наличие товаров в корзине и отправят ссылку на кредитную заявку.
  • 3. Если вы получили положительный ответ, свяжитесь с нами, чтобы приобрести товар. Консультанты проверят наличие товара.
  • 4. Если товар есть в магазине или его нужно заказать со склада и вы получили утвердительный ответ от наших консультантов, приходите к нам в магазин для оформления документов покупки.
  • 4a. Вы также можете попросить нас выставить счет на данную продукцию и обратиться в одно из отделений лизингодателя для оформления лизинговых документов *.
  • 5. После оформления лизинговых документов вы можете отправиться за товаром в магазин, если он есть на месте или сообщить нашим консультантам и они закажут его со склада.
  • *Возможна организация доставки арендованного товара, поэтому вы также можете осуществить весь процесс покупки удаленно.
    **Последовательность этапов аренды такая же, как и для договоров аренды, предлагаемых InCredit Group.
    ***В случае сомнений обращайтесь к нашим консультантам!

    Пользуясь лизинговыми услугами, внимательно оцените свои варианты погашения кредита!
  • Оформить лизинг

Задать вопрос

Быстрый заказ


Available from warehouse