OWC CARDREADER ATLAS USB-C DUAL-SLOT SDXC UHS-II OWCTCDSDRDR

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

10545 с НДС

Поставка обычно в течении 4 - 5 рабочих дней

33273
OWCTCDSDRDR
0810100982393
OWC

Новое

25.04 - 02.05.2024
Забрать в магазине
Бесплатно
26.04 - 03.05.2024
Пакомат (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
26.04 - 03.05.2024
Курьер (DPD, Omniva)
от 10 €
25.04 - 02.05.2024
Велокурьер (только в Риге)
от 7 €

Divu slotu SDXC UHS-II USB-C karšu lasītājs

**Izveidot vairāk. Gaidiet mazāk. Ērti. **

  • Plaši saderīgs: USB-C, Mac, Windows un Linux datoriem, iPad un Chromebook.
  • Efektīvi ātrs: Vienlaikus uzņemt divas SDXC UHS-II atmiņas kartes ar ātrumu vairāk nekā 1,5 m/s.
  • 300 MB/s uz vienu karti1
  • Gatavs ceļošanai: Strāvas padeve no kopnes ar iebūvētu kabeli, kas, kad netiek lietots, tiek aizbīdīts.
  • Gatavs darbvirsmas lietošanai: Otra USB-C pieslēgvieta garāka kabeļa lietošanai studijā/mājas birojā ar iebūvētu aizsardzību, ja nejauši pieslēgts barošanas avotam.
  • Kabatas izmērs: Izmērs un svars ir kā neliela viedtālruņa, lai to būtu viegli pārnēsāt.
  • Drošs: Aizsardzības pret ierakstīšanu slēdzis novērš nevēlamu failu dzēšanu, kartes formatēšanu un datu ierakstīšanu abos slotos.
  • Stabils: Neslīdošas gumijas kājiņas notur lasītāju vietā ar OWC ClingOn atbalstu, lai nostiprinātu USB-C kabeli.
  • Informatīvs: Atsevišķas gaismas diodes tūlītējai informācijai par katra slota strāvas un aktivitātes statusu.
  • Pilnīga: Ietver Innergize™ veselības, veiktspējas un lauka atjaunināšanas pārvaldības rīku, ja tiek izmantotas OWC Atlas atmiņas kartes.
  • Bez raizēm: 2 gadu OWC ierobežota garantija

**Sagatavojiet vairāk. Gaidiet mazāk. Ērti. ** Kompakts ar autobusu darbināms SD atmiņas karšu lasītājs ar diviem slotiem, kas palīdz profesionāliem fotogrāfiem, filmu veidotājiem, DIT un satura veidotājiem strādāt gudrāk un efektīvāk.

**Aizvienkāršojiet savu efektivitāti līdz otrajai jaudai **. Jūsu darbā vienlaicīgi ir nepieciešams žonglēt ar vairākām SD kartēm. Varbūt kāzās jūs nēsājat līdzi divus kameras korpusus vai jūsu kamerai ir divi SD slots, lai nodrošinātu, ka tiek iemūžināts katrs īpašais mirklis. Lai filmēšanā iegūtu unikālus leņķus, jūs izmantojat daudzkameru komplektu. Vai arī jūs ierakstāt tiešraidi, izmantojot ārēju ierīci. Paaugstiniet savu efektivitāti līdz visaugstākajam līmenim, izmantojot Atlas Dual SD Reader. Ātri pārsūtot videomateriālus, fotoattēlus un audio no divām SDXC UHS-II kartēm vienlaikus, jūs uz pusi samazināsiet uzņemšanas laiku salīdzinājumā ar viena karšu lasītāja izmantošanu. Ar autobusa barošanas konstrukciju un integrētu kabeli, kas glīti iebīdāms pamatnē, Atlas Dual SD Reader ir ērti gatavs pārnēsājamai lietošanai ar USB-C aprīkotiem Mac datoriem, Windows personālajiem datoriem, iPad un Chromebook datoriem.

**Ingest 2X ātrāks ** Lai maksimāli izmantotu savu radošo laiku, ir nepieciešama efektīva darba plūsma. Ievadiet datus 2X ātrāk ar Atlas Dual SD Reader un sāciet strādāt ar saturu ātrāk. Šis kompaktais lasītājs "uztver" datus ar reāli pārbaudītu ātrumu vairāk nekā 300 MB/s uz divām kartēm vienlaicīgi, un kopējais joslas platums pārsniedz 600 MB/s. Tagad jūs varat pārsūtīt tūkstošiem fotogrāfiju ar kopējo ietilpību 250 GB mazāk nekā septiņās minūtēs salīdzinājumā ar vairāk nekā 14 minūtēm ar viena slota UHS-II lasītāju. Kad katra minūte ir svarīga, Atlas Dual SD lasītāja OWC Beyond Fast™ veiktspēja nodrošina izmērāmu atšķirību, kas nepieciešama, lai projektus īstenotu laikā.

**Saglabā drošību un informētību ** Lai strādātu gudrāk un efektīvāk, liela nozīme ir pārliecībai. Jūs varat novērst nejaušu savu vērtīgo datu pārrakstīšanu/izdzēšanu vai SD kartes pārformatēšanu jebkurā no slotiem, izmantojot rakstīšanas aizsardzības slēdzi. Un, kad vēlaties būt mierīgs un saņemt jaunāko informāciju par katra slota strāvas un aktivitātes statusu, atsevišķas gaismas diodes jūs nepārprotami informē.

**Gatavs visur, kur jūs aizvedīs jūsu darbs ** Atlas Dual SD lasītājs ir tikpat liels un smags kā kompakts viedtālrunis, tāpēc to var viegli iebāzt kabatā vai somā. Tas padara to ideāli piemērotu savienošanai ar portatīvo datoru vai USB-C planšetdatoru, lai izveidotu vieglu, bet ļoti jaudīgu uztveršanas un rediģēšanas risinājumu. Atgriežoties studijā vai mājas birojā, USB-C ports ar OWC ClingOn atbalstu, kas ļauj pievienot garāku kabeli, kas jums jau ir, ļauj novietot Atlas Dual SD Reader jebkurā vēlamā vietā. Nav jāuztraucas, ja nejauši pievienosiet šo kabeli no barošanas avota USB-C pieslēgvietai.... Atlas Dual SD Reader ir iebūvēta aizsardzība, lai novērstu pārslodzi.

**Inovatīvi uzlabojiet savu darba plūsmu ar visaugstāko veiktspēju un uzticamību **. OWC Innergize ir pirmais posms OWC produktu ekosistēmā Capture to Completion, kas izstrādāta, lai bez problēmām virzītu profesionālus fotogrāfus, videogrāfus un satura veidotājus uz augstāko darba plūsmas veiktspējas un uzticamības līmeni. Šī OWC īpaši izstrādātā lietotne ir pilnīgs veselības, veiktspējas un lauka atjauninājumu pārvaldības rīks, izmantojot OWC Atlas atmiņas kartes ar OWC Atlas lasītājiem un ar lasītājiem aprīkotiem produktiem.

**Darbs ar maksimālu pārliecību un uzticamību ** **Spēja ** Laika gaitā un lietošanas cikliem zibatmiņa nolietojas. Innergize pārbauda un ziņo par atlikušā lietošanas laika procentuālo daļu. Tagad jūs varat strādāt ar pilnīgu pārliecību, ka jūsu OWC zibatmiņas atmiņas produkts nodrošinās uzticamu uzticamību.

**Sanitizēšana ** Ierakstīšana, dzēšana un formatēšana - tas viss nodara savu kaitējumu atmiņas kartēm. Innergize attīra un atjauno OWC atmiņas karšu zibatmiņas atmiņas veiktspēju, lai jūs varētu iegūt labākos rezultātus katrā lietošanas reizē.

**Atjaunināšana ** Kad tiek ieviestas jaunas kameras vai esošo kameru programmaparatūras atjauninājumi, tās var nedarboties pareizi ar zibatmiņas atmiņas kartēm un diskiem. Innergize sniedz OWC atmiņas karšu lietotājiem iespēju ātri atjaunināt programmaparatūru uz vietas, lai nodrošinātu pilnīgu savietojamību, papildu veiktspējas uzlabojumus un kļūdu labojumus optimālai uzticamībai.

1. Vairāk nekā 300 MB/s pārsūtīšanas ātrums vienlaicīgi uz vienu SDXC UHS-II karti, pamatojoties uz OWC Atlas Dual SD Reader testēšanu ar divām Atlas Ultra V90 SDXC UHS-II kartēm, kas savienotas, izmantojot USB-C 3.2 Gen 2, ar Gigabyte Aorus Xtreme Z690 pamatplati ar Intel i7 12700K 3,6 GHz CPU un 64 GB RAM, Windows 11 Pro, izmantojot CrystalDiskMark (1 GB faila lielums). Veiktspēja var atšķirties atkarībā no galvenās aparatūras, programmatūras, lietošanas un izmantotajām multivides kartēm..

Задать вопрос

Быстрый заказ


Available from warehouse