ZHIYUN CRANE 2S COMBO w battery and Mini Dual Handle

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews
40869
CRANE 2S COMBO
6970194086309
ZHIYUN

Новое

Товар в данный момент недоступен

Заказы на продукты недоступные на складе не принимаются. Мы не располагаем инфомацией о дате поступления этого товара в продажу, а также о его стоимости после поступления на склад.

Инфомация об этом товаре на сайте MasterFoto.lv дана только для сравнения с имеющимся в продаже.

409.45
Лизинг. калькулятор
Период
3
6
12
24
36
Первый взнос,
В месяц,
no 

Palieliniet radošumu, izmantojot Zhiyun Crane 2S stabilizatoru

Zhiyun vēlreiz — šoreiz ar savu jauno Zhiyun Crane 2S — parāda pasaulei, kāpēc viņi ir vadošais stabilizatoru ražotājs satura veidotājiem. Tas ir viegls trīs asu stabilizators, kas var noturēt lielu slodzi un ir pilns ar radošām funkcijām. Šis ir stabilizators satura veidotājam, atrodoties ceļā!

Kad gandrīz pirms trim gadiem Zhiyun laida klajā Crane 2, viņi radīja apvērsumu stabilizatoru industrijā ar visiem pieejamu stabilizatoru. Izmantojot jauno un uzlabotu Crane 2S, jūs atradīsiet vairākas jaunas, aizraujošas funkcijas, kas veicinās jūsu radošumu.

Stabilizators ir aprīkots ar jauno 9. paaudzes algoritmu, kas uzlabo katras ass reakciju, vienlaikus saglabājot dinamisku stabilizāciju. Ļoti optimizēts motora kontroles algoritmos un motora jaudā, Crane 2S tagad ar vieglumu tiek galā ar lielām kamerām, piemēram, BMPCC 6K, Panasonic S1H, EOS 1DX Mark III. Jaunināta iebūvētā fokusa kontrolierīce un servo sekošanas fokusi ar ļoti zemu latentumu un augstu precizitāti nodrošina, ka jūs nekad nepalaidīsiet garām nevienu izšķirošu uzņēmumu.

Viedās funkcijas

Tā kā mobilā datplūsma gūst virsroku un TikTok un Instagram stāsti kļūst arvien populārāki, Crane 2S tagad ir aprīkots ar vertikālu ātras atdalīšanas stiprinājumu un drošības pogu, lai atvieglotu video uzņemšanu vertikāli.

Stabilizatorā ir vieta attēlu pārraides raidītāja uzstādīšanai, un trīs jauni stiprinājuma punkti uz stabilizatora ļauj vieglāk piestiprināt monitorus un mikrofonus vai pārslēgties starp trijkāji vai slīdņiem.

Lai jūs nepalaistu garām nevienu izšķirošu uzņēmumu, Crane 2S piedāvā pilnīgi jaunu FlexMount sistēmu, kas vienkāršo uzstatīšanas procesu un vienlaikus nodrošina jūsu kameru ar dubultu drošības mehānismu. Jūs pat varat pielāgot cik cieša ir drošības slēdzene, atbilstoši jūsu vajadzībām.

Jaunais 0,96 collu organiskā gaismstarotāja platekrāna (OLED) ekrāns piedāvā plašāku redzējumu, kas ļauj dažu sekunžu laikā iziet cauri visai izvēlnei un ātri pārslēgties starp dažādiem režīmiem. Tāpat kā iepriekšējiem LAB un Weebill modeļiem, Crane 2S ir vienādi radošie režīmi ((panoramēšanas sekošana (Pan Follow), bloķēšana (Locking), sekošana (Follow), pilna diapazona POV (Full-Range POV), Vortex, Go režīms (Go mode)), lai nodrošinātu pilnīgu radošumu. Stabilizatoram ir arī uzlabotas kinematogrāfiskas funkcijas kā uzņemšana ar laika intervāliem (Timelapse), laika paātrināšanas un kustību izplūšanas režīms (Motionlapse) un ilgas ekspozīcijas uzņemšana ar laika intervāliem (Long Exposure Timelapse).

Galvenās specifikācijas:

  • Paredzēts profesionālām viena objektīva digitālajām spoguļkamerām (DSLR)
  • Komplektā ar trim noņemamām 18650 litija jonu baterijām, kuras nodrošina 12 stundu darbības laiku
  • Rokturis izgatavots no oglekļa šķiedras
  • Viegli pārslēgties uz vertikālu video
  • Lielāks OLED ekrāns
Тип стабилизатораАктивные стабилизаторы
AkcijaZhiyun 2021
Как купить товар в лизинг?

  • 1. Оцените свои возможности.
  • 2a. Если вы хотите купить только один товар в лизинг через Aizdevums.lv, то заполните заявку тут
  • 2b. Если вы хотите купить несколько товаров или воспользоваться услугами другой лизинговой компании, то положите товары в корзину и выберите услугу лизинга при оформлении заказа.
    Мы предлагаем лизинг от Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Консультанты проверят наличие товаров в корзине и отправят ссылку на кредитную заявку.
  • 3. Если вы получили положительный ответ, свяжитесь с нами, чтобы приобрести товар. Консультанты проверят наличие товара.
  • 4. Если товар есть в магазине или его нужно заказать со склада и вы получили утвердительный ответ от наших консультантов, приходите к нам в магазин для оформления документов покупки.
  • 4a. Вы также можете попросить нас выставить счет на данную продукцию и обратиться в одно из отделений лизингодателя для оформления лизинговых документов *.
  • 5. После оформления лизинговых документов вы можете отправиться за товаром в магазин, если он есть на месте или сообщить нашим консультантам и они закажут его со склада.
  • *Возможна организация доставки арендованного товара, поэтому вы также можете осуществить весь процесс покупки удаленно.
    **Последовательность этапов аренды такая же, как и для договоров аренды, предлагаемых InCredit Group.
    ***В случае сомнений обращайтесь к нашим консультантам!

    Пользуясь лизинговыми услугами, внимательно оцените свои варианты погашения кредита!
  • Оформить лизинг

Задать вопрос

Быстрый заказ


This product is currently not available for order, please check later.