RICOH/PENTAX RICOH THETA Z1 51GB 910820

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

115945 с НДС

Поставка обычно в течении 4 - 5 рабочих дней

14001
910820
0026649564185
RICOH/PENTAX

Новое

04.04 - 11.04.2024
Забрать в магазине
Бесплатно
05.04 - 12.04.2024
Пакомат (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 12.04.2024
Курьер (DPD, Omniva)
от 10 €
04.04 - 11.04.2024
Велокурьер (только в Риге)
от 7 €
1159.45
Лизинг. калькулятор
Период
3
6
12
24
36
Первый взнос,
В месяц,
no 

Ricoh Theta Z1 ir Theta saimes 360 grādu kameru pamata modelis, piedāvājot optimālu veiktspēju gan profesionāļiem, gan amatieriem. Un tas ir pietiekami mazs, lai ietilptu jūsu kabatā!

Kameras korpuss ir izgatavots no viegla un izturīga magnija sakausējuma, kas var izturēt intensīvu izmantošanu. Virsmai ir arī tekstūra. Tā sniedz greznu sajūtu, kas piemērota augstākās klases modelim.

23 megapikseļu nekustīgi attēli un uzlabots objektīvs

Kompaktais pamatkorpuss ir aprīkots ar lielu, ļoti jutīgu, aizmugurgaismotu vienas collas CMOS attēla sensoru, kas nodrošina 23 megapikseļu izšķirtspēju 360° grādu nekustīgus attēlus ar izcilu attēla kvalitāti.

Uzlabotais objektīvs samazina dulbultattēlus, uzliesmojumus un purpura krāsas balansa nobīdes līdz minimumam. Theta Z1 ir arī regulējama diafragma, kuru var iestatīt vienā no trim līmeņiem: F2.1, F3.5 un F5.6. Spilgtā gaismā jūs varat palielināt asumu, aizverot diafragmas atvērumu līdz F5.6, savukārt F2.1 var izmantot, lai sensoru varētu sasniegt vairāk gaismas, fotografējot tumšos apstākļos. Kamerai ir arī līdz ISO 6400 jūtība, kas ļauj uzņemt attēlus plašā apgaismojuma diapazonā.

Dinamiskā diapazona (DR) kompensācija tiek veikta automātiski normālai fotografēšanai, efektīvi samazinot izplūdušās izgaismojumus un piķa melnas ēnas situācijās, kad starp spilgtu un tumšu attēlu apgabaliem ir liels kontrasts.

Ricoh Theta Z1 atbalsta arī RAW formātu (Adobe DNG), lai lietotāji varētu rediģēt failus tikpat rūpīgi kā attēlus no vienobjektīva (SLR) spoguļkameras.

4K video un skaņa 360° leņķī

Theta Z1 kamera var uzņemt 360° video 4K (3840x1920 pikseļi) ar ātrumu 30 kadri sekundē, un, pateicoties spēcīgai trīs asu rotācijas stabilizācijai, tā arī kompensēt rotācijas trīcēšanu, nodrošinot patiešām vienmērīgas videosekvences.

Lai izveidotu ideālu iestatījumu katram subjektam var izmantot diafragmas prioritātes (Av), slēdža prioritātes (Tv), ISO jutības (ISO) un manuālo (M) režīmu.

Theta Z1 ir arī aprīkots ar iebūvētu četrkanālu mikrofonu, kas ļauj kamerai ierakstīt skaņu 360 grādos, kas ir izkliedēta, reproducējot pārliecinošu reālismu!

Android sistēma un Wi-Fi

Kameras galvenajā korpusā ir 0,93 collu monitors, kas vienā mirklī var parādīt daudz informācijas, ieskaitot iespējamo kadru skaitu, ekspozīcijas iestatījumus un daudz ko citu. Uz operētājsistēmu Android balstītā sistēma piedāvā elastīgumu attiecībā uz vairākiem paplašinājumiem, kurus var pievienot Z1, instalējot papildu spraudņus. Viena no iespējām, piemēram, “uzņemšana ar laika nobīdi” (Time-shift Shooting), kas ļauj izvairīties no tā, ka attēlos ir redzams fotogrāfa atspulgs.

Pateicoties 51 GB iebūvētajai atmiņai, Ricoh Theta Z1 var uzglabāt daudz video un attēlu. Iebūvētais bezvadu savienojums ļauj ērti arī koplietot ierakstīto materiālu. Ar bezvadu savienojuma palīdzību var publicēt 360 grādu sfēriskus attēlus tieši Facebook vai augšupielādēt tos vietnē theta360.com un koplietot tos citos sociālajos tīklos, piemēram, Instagram, Twitter un Tumblr. Un, protams, jūs varat pievienot savus materiālu YouTube 360 grādu kanālā un Google Maps.

Enerģijas taupīšanas Bluetooth tehnika ļauj kameru pastāvīgi savienot ar viedtālruni, neizlādējot bateriju.

Svarīgas funkcijas

* Maza un viegla  360° kamera, ietilpst krekla kabatā

* 23 megapikseļu izšķirtspējas 360 ° nekustīgi attēli JPEG vai RAW formātā

* Ļoti jutīgs vienas collas tipa papildu metāla oksīdu pusvadītāja (CMOS) sensors

* 4K video ar ātrumu 30 kadri/s

* 360° skaņas ieraksts caur iebūvētu mikrofonu ar četriem kanāliem

* 360° tiešraides straumēšana gan 4K, gan pilnīga HD formātā

* 51 GB iebūvēta atmiņas vieta

* Bezvadu savienojums, izmantojot Wi-Fi un Bluetooth

* Android operētājsistēma un jaudīgs Qualcomm procesors

Как купить товар в лизинг?

  • 1. Оцените свои возможности.
  • 2a. Если вы хотите купить только один товар в лизинг через Aizdevums.lv, то заполните заявку тут
  • 2b. Если вы хотите купить несколько товаров или воспользоваться услугами другой лизинговой компании, то положите товары в корзину и выберите услугу лизинга при оформлении заказа.
    Мы предлагаем лизинг от Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Консультанты проверят наличие товаров в корзине и отправят ссылку на кредитную заявку.
  • 3. Если вы получили положительный ответ, свяжитесь с нами, чтобы приобрести товар. Консультанты проверят наличие товара.
  • 4. Если товар есть в магазине или его нужно заказать со склада и вы получили утвердительный ответ от наших консультантов, приходите к нам в магазин для оформления документов покупки.
  • 4a. Вы также можете попросить нас выставить счет на данную продукцию и обратиться в одно из отделений лизингодателя для оформления лизинговых документов *.
  • 5. После оформления лизинговых документов вы можете отправиться за товаром в магазин, если он есть на месте или сообщить нашим консультантам и они закажут его со склада.
  • *Возможна организация доставки арендованного товара, поэтому вы также можете осуществить весь процесс покупки удаленно.
    **Последовательность этапов аренды такая же, как и для договоров аренды, предлагаемых InCredit Group.
    ***В случае сомнений обращайтесь к нашим консультантам!

    Пользуясь лизинговыми услугами, внимательно оцените свои варианты погашения кредита!
  • Оформить лизинг

Задать вопрос

Быстрый заказ


Available from warehouse