Discontinued - Manfrotto backpack Advanced 2 Hybrid M (MB MA2-BP-H) MB MA2-BP-H

  • Hybrid 3in1 Manfrotto Advanced 2 camera bag
  • Can be carried as a backpack, shoulder bag or handle bag
  • Fits a camera with 2 extra lenses
  • Compartment for 14" laptop
  • Water repellent exterior with rain protector

Manfrotto backpack Advanced 2 Hybrid M (MB MA2-BP-H) MB MA2-BP-H

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
33448
MB MA2-BP-H
8024221693126
Manfrotto

New product

Goods are not available at the moment

We do not accept orders for the delivery of this product. We do not have information as to when this product will be available. Our suppliers currently do not provide information about possible delivery times of the product and the possible price when it is on sale again.

MasterFoto.lv website provides information about this product for information only, so that customers can see the product and compare it to the products available for sale now.

Ārkārtīgi daudzpusīga trīs vienā kameras soma: mugursoma, pleca soma un rokassoma.

Manfrotto Advanced 2 Hybrid M soma ir teicams jūsu sabiedrotais pilsētvides fotogrāfijā. Tā ir “viss vienā” tipa soma — rokassoma, pleca soma un mugursoma. Elastība vairs nav problēma, par visu ir padomāts. Vienkārši piestipriniet vai noņemiet plecu siksnu, lai iegūtu vēlamo pārnēsāšanas risinājumu. Atveriet rāvējslēdzēja kabatu aizmugurē un piekļūstiet mugursomas plecu lencēm, lai būtu gatavs aktīvai darbībai.

Šī soma ir piemērota gan DSLR, gan kompaktās sistēmas kameru pārnēsāšanai, kā arī klēpjdatoram. Tai ir speciāls uzglabāšanas nodalījums personīgajām mantām un foto tehnikai galvenajā nodalījumā ar ātru piekļuvi. Šī soma ietilpina DSLR vai bezspoguļu kameru kopā ar diviem vidēja izmēra objektīviem. Tāpat somā ir pietiekami daudz vietas personīgām lietām, tai skaitā atsevišķs nodalījums 14 collu klēpjdatoram. Tā ir ļoti universāla — izņemot iekšējo kameras futrāli, soma nekavējoties pārvēršas ikdienas somā. Kopā ar šo somu varat pārnēsāt sev līdzi nelielu trijkāji, piemēram, Befree Advanced sērijas, nostiprinot to ar stingro sānu siksniņu.

Polsterētās plecu lences nodrošina maksimālu pārnēsāšanas komfortu un vienmērīgu svara sadalījumu. Somas ārējais audums ir pilnībā apstrādāts ar ūdeni atgrūdošu pārklājumu, kā arī komplektā ietilpst lietus pārsegs izmantošanai īpaši nelabvēlīgu laikapstākļu gadījumā.

Type of ProductBackpack
ColorBlack

send a message

Quick order


This product is currently not available for order, please check later.