BOYA BY-WM3T2-D1 - 2.4G MINI WIRELESS MICROPHONE - FOR IOS DEVICES 1+1 BY-WM3T2-

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews
46368
BY-WM3T2-D1
6974700652415
Boya

New product

Pamācība, kā izvēlēties mikrofonu

Goods are not available at the moment

We do not accept orders for the delivery of this product. We do not have information as to when this product will be available. Our suppliers currently do not provide information about possible delivery times of the product and the possible price when it is on sale again.

MasterFoto.lv website provides information about this product for information only, so that customers can see the product and compare it to the products available for sale now.

BY-WM3T1-D ir īpaši kompakta, bet daudzfunkcionāla divkanālu 2,4GHz bezvadu mikrofona sistēma iOS ierīcēm, kas sastāv no viena iebūvēta mikrofona raidītāja un viena "plug and play" uztvērēja. Tā ir kompakta izmēra, ļoti viegla un kodolīga izskata, kas ir labākais rīks aizvien pieaugošajam skaitam amatieru tiešraižu operatoru, YouTuberu, vlogeru, pašmāju mediju, ikdienas video veidotāju un citu lietotāju.

BY-WM3T mikrofons ir iebūvēts tā mazajā raidītājā, ar klipsi aizmugurē, tas ļauj brīvi piespraust pie jebkura apģērba un uzreiz sākt ierakstīšanu.

Inovatīvi, tajā ir integrēta tikai viena maza poga, lai viegli izpildītu gan izslēgšanas funkciju (ar vienu klikšķi), gan spēcīgu trokšņu slāpēšanas efektu (ar dubultu klikšķi).

Izvēlei ir Apple Lightning (RXD) vai USB Type-C (RXU) versijas uztvērējs, kas atbilst "BY-WM3T1-D/BY-WM3T2-D" un "BY-WM3T1-U/BY-WM3T2-U", attiecīgi iPhone vai Android viedtālruņu lietotājiem.

Abi uztvērēji ir izstrādāti tā, lai tos varētu pieslēgt un atskaņot, automātiski savienot pārī, un to lietošana būtu pēc iespējas vienkāršāka.

Divādu mikrofonu darbība: BY-WM3T piedāvā gan "1+1" (BY-WM3T1-U/D), gan "1+2" (BY-WM3T2-U/D) bezvadu risinājumu, kas ļauj veikt arī intervijas, divu cilvēku vlogu vai jebkuru situāciju, kurā nepieciešami divi mikrofoni.

Trokšņu slāpēšana: BY-WM3T integrētā trokšņu slāpēšanas funkcija ir ievērojama, jo tā saglabā oriģinālo skaņu tīru un pilnīgu, vienlaikus ievērojami samazinot nevēlamo troksni.

Darba attālums: BY-WM3T efektīvais attālums var būt līdz 50,0 metriem, ja nav šķēršļu.

Baterijas darbības laiks: BY-WM3T raidītājs var nodrošināt vairāk nekā 7 stundu ilgu darbības laiku, savukārt uztvērējs tiek darbināts tieši no viedtālruņa.

Uzlāde: Gan raidītājam, gan uztvērējam ir C tipa uzlādes ports uzlādei. Šī izstrādājuma labākā daļa ir tā, ka, izmantojot mikrofonu, viedtālruni var uzlādēt, izmantojot uztvērēju.

Type of ProductPiespraužamie mikrofoni
MicrophonesLevaliers
Microphone connectionwireless
ConnectorLightning

send a message

Quick order


This product is currently not available for order, please check later.