BOYA BY-XM6-S4 - 2.4GHZ DUAL-CHANNEL WIRELESS MICROPHONE FOR IOS/LIGHTNING DEVICES 1+2 BY-XM6-S4

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

13945 с НДС

Под заказ. Срок поставки от 3 недель

46369
BY-XM6-S4
6974700650039
Boya

Новое

возможно после 24.05.2024
Забрать в магазине
Бесплатно
возможно после 23.05.2024
Пакомат (Omniva, DPD, Venipak)
от 3 €
возможно после 23.05.2024
Курьер (DPD, Omniva)
от 10 €
возможно после 24.05.2024
Велокурьер (только в Риге)
от 7 €

BOYA BY-XM6-S4 ir 2,4 GHz divkanālu bezvadu mikrofona sistēma, kas sastāv no diviem raidītājiem un viena uztvērēja. Tā nodrošina augstas kvalitātes skaņu Apple iOS ierīcēm ar zibspuldzes pieslēgvietām. Ideāli piemērots vlogiem, satura veidošanai, tiešraidei, intervijām, ierakstīšanai u. c.

2,4 GHz tehnoloģija nodrošina augstas kvalitātes skaņu BY-XM6-S4 nodrošina augstas precizitātes, profesionālu skaņu, precīzi atveidojot toni 2,4 GHz ciparu frekvencē. Sistēma izvairās no TV un radioviļņu radītiem traucējumiem, jo darbojas 2,4 GHz frekvenču joslā, kas pārraida stabilus un bez traucējumiem raidītus signālus ar diapazonu līdz 100 m. Pateicoties lielākam darbības attālumam un akumulatora darbības ilgumam līdz 7 stundām, lietotāji var uzņemt plašākus un plašākus kadrus, nebaidoties, ka tie iztrūks, un ar vienu uzlādi var filmēt visu dienu.

Apple iOS ierīcēm ar Lightning portu BY-XM6-S4 komplekta uztvērējs (RXD) ir paredzēts iOS ierīcēm ar Lightning portu. Raidītāju var savienot automātiski, kad tas ir ieslēgts un pievienots ierīcei. Nav nepieciešami papildu kabeļi, lietotnes vai Bluetooth, vienkārši pievienojiet un sāciet darbu. Funkcija ar 3,5 mm austiņu izeju uz uztvērēja ļauj jums pārraudzīt ierakstu reāllaikā, lai nodrošinātu, ka vienmēr skanat lieliski. Uztvērējs ir aprīkots arī ar mono / stereo izvades iestatījumu, kas ļauj izolēt katra cilvēka dialogu un pēcapstrādes laikā individuāli pielāgot katra līmeni.

Neparasts bezvadu mikrofons Pateicoties spilgtam un viegli salasāmam OLED displejam uz raidītāja un uztvērēja, lietotāji var precīzi regulēt signāla pārraidi. Turklāt raidītājā ir iebūvēts daudzvirzienu mikrofons, tāpēc lietotāji var piestiprināt raidītāju pie apkakles, lai uztvertu skaņas, bet skaņas uztveršanai raidītāja MIC IN ieejas ligzdā var pievienot arī lavalier mikrofonu. BY-XM6 sērijas raidītājiem katrā komplektācijā ir pilns piederumu komplekts, piemēram, laviermikrofoni un lādēšanas kabeļi, kas ir ekonomiski izdevīga izvēle.

BY-XM6 S4 Ultrakompaktā 2,4 GHz divkanālu bezvadu mikrofonu sistēma

  • Divu kanālu bezvadu mikrofonu sistēma ierakstīšanai 2 personām, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņu.
  • Uzlabotā 2,4 GHz signāla pārraides tehnoloģija nodrošina stabilu signālu ar diapazonu līdz 100 m bez šķēršļiem.
  • Nav nepieciešams papildu APP vai kabeļi, mikrofonu var pieslēgt automātiski, kad tas ir ieslēgts un pievienots ierīcei.
  • Raidītāji nodrošina līdz 7 h darba laiku un ir aprīkoti ar viegli salasāmu, spilgtu un informatīvu OLED displeju.
  • Uztvērējam ir mono/Steeo izejas iestatījums, austiņu izeja un tas ir piemērots iPhone un iPad zibspuldzes pieslēgvietai.
  • Komplektā ietilpst daudzvirzienu lavaliermikrofoni un citi komplektējoši piederumi, tāpēc tas ir ekonomiski izdevīga izvēle.

Задать вопрос

Быстрый заказ


This product is no longer in stock