LCD monitori filmēšanai - Atomos Ninja V Pro Kit ATOMNJVP01 - ātri pasūtīt no ražotāja
  • 1920 x 1080 skārienjūtīgais ekrāns
  • 10 bitu ārējā skata monitors
  • 4K HDMI 2.0 ievade/izvade
  • Atbalsta ProRes RAW ar izvēlētām kamerām
  • 1000 cd/m² spilgtums
  • AtomHDR režīms ar 10 soļu dinamisko diapazonu
  • 10 bitu 4:2:2 ProRes & DNxHR kodēšana
  • Ieraksta uz 2,5" Mini vai standarta SSD diskiem
  • Atbalsta vairākus žurnāla formātus
  • Viena Sony L sērijas akumulatora ligzda

Atomos Ninja V Pro Kit ATOMNJVP01

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

107545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

12464
ATOMNJVP01
0814164022514
Atomos

Jauns

iespējams pēc 13.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 11.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 11.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 13.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1075.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Ninja V: daudzpusīga uzraudzība un ierakstīšana

Atomos Ninja V 5" 4K HDMI ierakstīšanas monitors ir 5" kamerā iebūvēts monitors/ieraksta ierīce, kas ieraksta un atskaņo līdz pat DCI 4K un ieraksta uz īpaši izveidotiem mini-SSD diskiem. Šis monitors var ierakstīt Apple ProRes RAW līdz DCI 4K60 tieši no izvēlēto kameru sensora. Displeja funkcijās ietilpst 10 bitu ekrāns ar spilgtumu 1000 cd/m² AtomHDR tehnoloģija, kas nodrošina precīzu log gamma materiālu uzraudzību, kā arī atbalsts populārākajiem log formātiem no Sony, ARRI, Canon, JVC, Panasonic, Nikon, RED, Sony un Z CAM kamerām.

Izturīga konstrukcija ar vairākiem attēlveidošanas rīkiem

Ninjai V ir alumīnija šasija, kas veidota tā, lai izturētu ražošanas grūtības, un tā tiek darbināta, izmantojot vienu L sērijas akumulatoru. Papildu funkcijās ietilpst dažādi ekrānā redzami ekspozīcijas analīzes, kadrēšanas, anamorfiskās izlīdzināšanas un fokusa palīgrīki. Atsevišķi pieejami AtomX SDI, AtomX SYNC, Connect 4K moduļi un SDI Raw licences atslēga, lai vēl vairāk paplašinātu Ninja V iespējas. Programmatūras atjauninājums 10.84.1 papildina Sony a7R ProRes RAW ierakstīšanas atbalstu.

5" Dienas gaismā skatāms ekrāns

  • Ninja V ir aprīkots ar ļoti atsaucīgu 5" IPS LCD ekrānu, ko izgaismo spilgts 1000 cd/m² LED apgaismojums, kas ļauj skatīties dienas gaismā bez aizsega.
  • Ekrāns ir arī kalibrēts jau rūpnīcā, lai nodrošinātu precīzu attēla atveidi.

Ierakstīšanas kodeki, tostarp Raw caur HDMI

  • Ierakstiet Apple ProRes un ProRes RAW ar izvēlētām kamerām ar ātrumu līdz DCI 4K60 un līdz 120 kadriem sekundē HD formātā.
  • Ļauj ierakstīt ProRes RAW ar mazākām, ekonomiskākām bezspoguļa kamerām.
  • Avid DNxHD/HR saderība nodrošina plašu kameru un rediģēšanas programmatūras saderību.
  • Izmantojot režīmu Camera to Cloud, ir pieejama HEVC/H.265 dubultā ierakstīšana.

Spilgts 5" displejs ar AtomHDR

  • Parādiet kameras ieraksta attēla dinamisko diapazonu desmit pieturvietās, izmantojot AtomHDR.
  • 1920 x 1080 ekrāns ar 1000 cd/m² spilgtumu skatīšanai dienas gaismā
  • 10 bitu krāsu apstrāde un lietotāja kalibrēšana
  • Atbalsta pielāgotas LUT

DSLR un bezspoguļa kameru atbalsts

Savietojams praktiski ar jebkuru HDMI vai SDI avotu, tostarp ARRI, Canon, FUJIFILM, Nikon, Panasonic, Panasonic, RED, Olympus, Sony un Z-CAM kamerām.

4K60 Iespējas

  • Ierakstiet DCI vai UHD 4K ar ātrumu līdz 60 kadriem sekundē, tostarp 24 un 25 kadriem sekundē, lai panāktu filmai līdzīgāku estētiku. Visi ieraksti tiek saglabāti kā augstas kvalitātes Apple ProRes vai Avid DNxHR faili ar līdz pat 10 bitu 4:2:2 hroma subsemplēšanu.
  • Ninja V atbalsta arī 5K un 6K RAW un 3,5K anamorfisko RAW, izmantojot atsevišķas kameras.
  • Ir pieejami dažādi bitu pārraides ātrumi, lai tie atbilstu jūsu projekta un uzglabāšanas vajadzībām.

SSD ierakstīšana

Ierakstiet uz standarta 2,5" SSD diskiem vai kompaktajiem AtomX SSDmini diskiem, kas piedāvā līdz pat 2 TB atmiņas. SSDmini diski nodrošina lasīšanas ātrumu līdz 550 MB/s un rakstīšanas ātrumu līdz 500 MB/s, 1 TB diskā ierakstot līdz 150 minūtēm 4K video.

Bezvadu tālvadības pults

Izmantojiet iOS/macOS lietotni AtomRemote, lai piekļūtu virknei Ninja V ārējo vadības ierīču. Izmantojot Bluetooth LE, AtomRemote nodrošina atskaņošanu, režīma izvēli, LUT lietojumprogrammu, attēlveidošanas rīkus un daudz ko citu.

Bezvadu laika kods

Savietojamība ar Atomos AirGlu ļauj Ninja V bloķēt kopā vairākas Atomos ierīces, saderīgas kameras, audioieraksta iekārtas un programmatūras lietojumprogrammas, izmantojot kadru precīzu laika kodu. AirGlu var arī pārsūtīt ierakstīšanas, akumulatora stāvokļa un diska ietilpības informāciju uz jebkuru Atomos ierīci, ko izmantojat kā servera vienību.

Anamorfiskā atdalīšana

Ninja V atbalsta anamorfās de-squeeze funkciju, kas ļauj ērti skatīties anamorfos kadrus ar 2x, 1,5x, 1,33x vai Panasonic 8:3 attiecībām.

Spēļu uzņemšana

Izvēlieties Ninja V kā vienkāršu, autonomu risinājumu UHD 4K, HDR un augstas kadru nomaiņas ātruma spēļu uzņemšanai un pārskatīšanai.

Papildu paplašināšanas moduļi

Atomos CONNECT/Live Streaming

  • Atomos CONNECT ir labākais Ninja V paplašināšanas modulis, kas nodrošina SDI interfeisu, kas nodrošina savietojamību ar dažādām kamerām un 12G-SDI-HDMI šķērskonversiju, kas paplašina jūsu darba plūsmas iespējas.
  • Izmantojiet Atomos CONNECT tiešraidei uz populārām platformām un pielāgotiem RTMP/S galamērķiem, lai kopīgotu saturu gandrīz no jebkuras vietas.

AtomX CAST

Izmantojiet AtomX CAST, lai pārveidotu savu Ninja V par kompaktu, pilnībā aprīkotu producēšanas studiju. Šis komponents nodrošina uzlabotu vairāku ieeju pārslēgšanu no 4 x 1080p HDMI avotiem, grafisko pārklājumu piemērošanu un iespēju izmantot USB UVC tīmekļa kameras izeju uzlabotām tīmekļa konferencēm un tiešraidei.

LUT un atbalstītie log formāti

  • Saglabājiet attēlus 4:2:2, 8 vai 10 bitu formātā, izmantojot kameras HDMI izeju, pat ja kamera iekšēji ieraksta saspiestu 4:2:0 8 bitu video.
  • Atbalsts virknei nozares standarta Log formātu ļauj Ninja V uzņemt optimālu dinamisko diapazonu un apiet kameras iekšējo kompresiju.
  • HDR uzraudzību nodrošina Ninja V saderība ar plašu nozares standarta gammu klāstu.
  • Jaunāko Log saderību skatiet Atomos tīmekļa vietnē.

Atomos Cloud Studio

  • Atomos Cloud Studio (ACS) nodrošina tiešsaistes ražošanas pakalpojumu kopumu video veidotājiem un straumētājiem. Savienojiet savu Ninja V ar Atomos CONNECT, lai izmantotu ACS tiešraidei uz populārām platformām un pielāgotiem RTMP/S galamērķiem.
  • ACS nodrošina arī atbalstu Adobe Camera to Cloud (C2C) pakalpojumam, kas piedāvā pilnas izšķirtspējas uzņemšanu, proxy failu koplietošanu un sadarbību reālā laikā.
  • Nevainojami savienojiet ar Premiere Pro, After Effects, Final Cut Pro, DaVinci Resolve vai Media Composer, izmantojot Adobe C2C.

Programmatūras atjauninājums 10.84.1

AtomOS 10.84.1 firmware atjauninājums ļauj ierakstīt ProRes RAW, izmantojot Sony a7R V bezspoguļa kameru.

Eliminate your camera's internal compression and time limits - you can record high-definition HD video up to 4kp60 directly from your camera via HDMI 2.0. Together with the 1TB AtomX SSDmini, you can achieve up to 150 minutes of 4K recording on a single drive! And when you're done, your ProRes and DNxHR recordings ready for editing are stored on the available SSD drives
THEKIT ALSO INCLUDES AN ATOMOS ATOMX SDI MODULE.

Ninja V + ProRes RAW
Photographers have long known about the benefits of RAW for stills, now Nikon Z series users will be able to get the same power of RAW in video. Capturing Apple ProRes RAW video with the Ninja V unlocks complete control of the video image at the highest quality possible. The maximum dynamic range, color accuracy and detail is preserved, while at the same time every aspect of the video image can be controlled with precision for maximum creativity. Colors can be easily matched and the extra information means footage can be easily be manipulated in post-production, which is especially useful for grading and VFX shots. - read more about ProRes RAW

HDR/SDR perfection
The Ninja V displays 10+ stops of dynamic range in realtime from Log/ PQ/HLG signals. See your images clearly in daylight on the near edge-to-edge anti-reflection screen. Ninja V can be calibrated for perfect color accuracy every time, and also enables playout to HDR or SDR TV

Compact Monitor Recorder made perfect
The new Ninja V features a stunningly bright 5.2" 10-bit HDR monitor with an astounding 1000 nits of output. The sleek aluminium body is crafted for maximum durability, weighing in at just 360g and measuring only 25mm thick - easily attaching to any camera rig

Record 4K HDR Gaming
Ninja V is a stand-alone system for 4k UHD, HDR and high frame rate capture that eliminates expensive, complicated and unreliable PC setups. Ninja V enables simple recording, monitoring and instant review. Capture every detail in HDR and automatically include all the correct HDR flags ready for upload to YouTube. Ideal for games development testing, pre-release capture sessions or just to show off your skills!

  • Ninja V unit
  • AtomX SDI
  • Master Caddy II x 1,
  • 12V-3A AC power supply
  • Battery Eliminator
  • Quick Start guide

Weight
Without batteries & media360g / 12.7oz
With batteries & media-
Dimensions (W x H x D mm)151 x 91.5 x 31mm
ConstructionAluminium alloy chassis with ABS polycarbonate back plate
Mounting points1/4-20 UNCscrew mount; 1x top, 1x bottom
Power
Operating power10 - 19W
Compatible batteriesNP-F series and supporting accessories
Input voltage (battery)6.2V to 16.8V
Battery time (based on 2 x 7.4V)5200mAh - up to 2hrs (monitor & record 4K +60p)
7800mAh - up to 3hrs (monitor & record 4K 60p)
DC In
Continuous power
* Patent pending
Continuous power with external adaptor*
Touchscreen
Size5”
Resolution1920 x 1080
PPI427
Aspect ratio16:9 native
Color GamutREC709 HDTV
Look up table (LUT) support3D LUT (.cube format)
Anamorphic de-squeeze2x, 1.5x, 1.33x, Panasonic 8:3
TechnologySuperAtom IPS panel (capacitive touch),
calibration to Rec.709 with optional calibration unit
HDR
AtomHDRYes
Supported Log formatsSony SLog2 / SLog3, Canon CLog / CLog 2, Arri Log C,
Panasonic Vlog, JVC JLog, Red LogFilm, FujiFilm Flog,
Nikon N-Log
HDR Recording (Gamut)Sony SLog / SLog2 / SLog3, Canon CLog / CLog2 / Clog3,
Arri Log CEI160 / LogCEI200 / LogCEI250 / LogCEI320
/ LogCEI400 / LogCEI500 / LogCEI640 / LogCEI800 /
LogCEI1000 / LogCEI1280 / LogCEI1600, Panasonic Vlog,
JVC JLog1, Red LogFilm / Log3G10 / Log3G12, FujiFilm
Flog, PQ10k, HLG, Nikon N-Log
HDR Monitoring (Gamma)Sony SGamut / SGamut3 / SGamut3.cine / BT2020
Canon Cinema / DCI P3 / DCI P3+ / BT2020
Panasonic V Gamut
Arri Alexa Wide Gamut
Rec709
JVC LS300
Red DragonColor / DragonColor2 / RedColor2 /
RedColor3 / RedColor4 / RedWideGamut
HDR Monitoring (Gamut)Wide Color Gamut (SGamut / SGamut3 / SGamut3.cine / Canon Cinema / BT2020 / DCI P3 / DCI P3+ / Panasonic V Gamut / Arri Alexa Wide Gamut) mapping to Rec709 on screen Wide Color Gamut (SGamut / SGamut3 / SGamut3.cine / Canon Cinema / BT2020 / DCI P3 / DCI P3+ / Panasonic V Gamut / Arri Alexa Wide Gamut) mapping to Rec709 / BT2020 / DCI P3 on loop out
Bit depth10-bit (8+2 FRC)
Brightness1000nit (+/- 10% @ center)
HDR input (PQ/HLG)
HDR output (PQ/HLG)
Yes / Yes
Yes / Yes
Video Input/Loop Out
HDMI1 x HDMI (2.0)
SDI-
SignalUncompressed true 10-bit or 8-bit 422
(camera dependent)
Video Output (Play Out)
HDMI1 x HDMI (2.0)
SDI-
SignalUncompressed true 10-bit or 8-bit 422
(playback file dependent)
Supported Loop Out Formats
HDMI to HDMI720p 50/60, 1080i 50/60,
1080p 24/25/30/50/60/100/120
2160p 24/25/30/50/60
SDI to SDI-
Video Signal Conversion
HDMI to SDI-
SDI to HDMI-
AtomX Expansion Port - Video, Audio & Power In/Out
VideoUp to 4Kp60
Audio12 channels digital 24-bit 96KHz
Power5V-16.6V
Supported Codecs & Frame Rates (Record & Playback)
Video to
ProRes / DNxHR

(DNx utilizes a .MOV wrapper)
Apple ProRes HQ, 422, LT AVID DNxHR HQX. HQ, SQ, LB
4K DCI; 24/25/30/50/60p
4K UHD; 24/25/30/50/60p
2K
1080p; 24/25/30/50/60/100^/120^
1080i; 50/60i, 720p; 50/60p
Onboard Processing
Pulldown removal24/25/30pSF > 24/25/30p (2:2 pulldown)
60i > 24p (3:2 pulldown)
4K UHD downscale for HD monitoringYes - Loop-out and playback
Audio In/Out (48kHz PCM Audio)
HDMI2 or 8ch 24-bit, camera dependent
SDI-
AudioLine in / Mic in / Headphone out 2ch 48kHz 24-bit
Headphone out3.5mm
Remote Start/Stop
HDMIAuto HDMI Trigger
Supported Protocols - Canon, Sony, Atomos Open Standard
SDI-
OtherLANC control - Slave
Playback
Playlist / Genlock / LTCYes / - / -
CDNG (Recorded content)N/A
ProRes (Recorded content)All recorded files can playback. Playback in slow motion.
DNxHR / DNxHD (recorded content)All recorded files can playback. Playback in slow motion.
for list of tested and approved drives
Recording
Pre-roll recordYes (HD 8s, 4K 2s)
Custom timelapseYes*
Meta data taggingYes (10 tags available)
Supported media2.5" SSD/HDD compatibility depends on recording format, resolution and frame rate. Visitatomos.com/drives
Master caddy caseMaster Caddy II (included)
75mm x 105mm x 12mm
Master caddy dock2.5" SATA to USB 2.0/3.0
Supported applicationsSupported Applications FCPX/FCP7+ / Media Composer
5.0+ / Premiere 5.5+
EDIUS 6.0+ / Vegas Pro 10+ / Lightworks /
Autodesk Smoke 2015
XML supportFCPX XML native, FCPX/Adobe limited supported with 3rd party conversion tools
* Timelapse feature will be added to next firmware upgrade
What's In The Box
Accessories includedNinja V unit, Master Caddy II x 1,
12V-3A AC power supply, Battery Eliminator
Quick Start guide
Accessories
Optional extrasPower Kit: 2 x battery,
1 x charger, 1 x power supply
Other: Atomos HDMI cable,
X-Rite i1DisplayPro calibration,
Ninja V Sunhood
Supported Media
Please refer to:www.atomos.com/drives

All specifications correct when published, subject to E&OE.

24/30/60 frame rates also means 23.98/29.97/59.94 frame rates for all resolution

*Available in future firmware updates
*** No HDMI spec for 2K DCI
^

From supported HDMI sources such as gaming consoles and graphics cards.




.


Produkta veidsLCD Kameras monitori
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock