Objektīvi - TAMRON 70-180MM F/2.8 DI III VXD SONY E-mount - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 70–180 mm classic telezoom lens
  • Fast - constant f/2.8 aperture
  • Fast and quiet VXD focusing motor
  • Weather-sealed design
  • For Sony α mirrorless cameras
Product Video
 
 

TAMRON 70-180MM F/2.8 DI III VXD SONY E-mount

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

120545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas ja ir pieejams piegādātāja noliktavā

40366
A056SF
4960371006680
TAMRON
Tamron 5 year warranty

Jauns

03.04 - 10.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
04.04 - 11.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
04.04 - 11.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
03.04 - 10.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1205.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 
  • 70–180 mm klasiskais telezoom objektīvs
  • Ātri — nemainīga f/2,8 diafragma
  • Ātrs un kluss VXD fokusēšanas motors
  • Pret laikapstākļiem izturīgs dizains
  • Sony α bezspoguļa kamerām

Kompakts izmērs palielina bezspoguļa kameru mobilitātes priekšrocības.

Patiess pārnesamības un lietderības brīnums, 70–180 mm F/2.8 ietver novatorisku tālummaiņas mehānismu un 180 mm telefoto jaudu. Bija iespējams saglabāt ārkārtīgi vieglu svaru un kompaktumu, pat sasniedzot ātru F/2,8 diafragmas atvērumu visā tālummaiņas diapazonā, izmantojot kameras attēla stabilizāciju. Tas ir mazs: filtra diametrs 67 mm, maksimālais diametrs 81 mm, garums 149 mm (5,9 collas) ar iestatījumu 70 mm, kā arī viegls svars: 810 g (28,6 unces). Īpaši kompaktais izmērs atvieglo fotografēšanu, turot rokās. Kā daļa no mūsu pastāvīgajiem un pastāvīgajiem centieniem sasniegt gan augstu attēla kvalitāti, gan izcilu kompaktumu, Tamron veica daudz pūļu, lai radītu šo produktu, atbildot uz jaunās paaudzes digitālo kameru prasībām.

Jaunizstrādātais VXD lineārā motora fokusa mehānisms nodrošina ātrgaitas un augstas precizitātes autofokusa veiktspēju

Tamron izstrādāja savu pirmo lineāro motora AF piedziņas fokusa mehānismu VXD (balss- spole eXtreme-torque Drive), īpaši 70-180mm F/2.8. Darbojoties ātrāk nekā jebkad agrāk, disks saglabā arī pozicionēšanas precizitāti līdz 0,005 mm (0,0002 collām), kas ir mazāka par vienu desmito daļu no cilvēka mata platuma! Tas nodrošina vēl nebijušu ātru un precīzu AF veiktspēju. Tiek izmantota arī peldošā sistēma, kas izmanto divas ātrdarbīgas, augstas precizitātes VXD vienības ar uzlabotu elektronisko vadību. Šis novatoriskais dizains rada skaidrus un skaistus attēlus no visiem objektiem, kas atrodas tuvu tālu, un tajā pašā laikā palīdz samazināt izmēru un svaru. Turklāt tā izcilais klusums ļauj fotografēt ar zemu trokšņa līmeni klusos iestatījumos. Aktīvi sportisti un kustīgi transportlīdzekļi ir vieni no objektiem, kas parasti tiek fotografēti ar telefoto tālummaiņas objektīviem. Uzlabotās, ļoti reaģējošās 70–180 mm F/2.8 fokusa funkcijas ļauj sekot līdzi objekta kustībām, lai nodrošinātu lietotājiem klusu, augstas precizitātes fotografēšanas pieredzi ne tikai nekustīgiem attēliem, bet arī video.

Izcils dizains bezkompromisa attēla kvalitātei

70-180 mm F/2.8 optiskā konstrukcija ir 19 elementi 14 grupās. Tas ietver kopā sešus XLD (īpaši zemas dispersijas) un LD (zemas dispersijas) objektīva elementus, kā arī trīs GM (Glass Molded Aspherical) un hibrīda asfēriskos objektīva elementus. Īpaši objektīva elementi ir dāsni un optimāli izkārtoti, lai koriģētu hromatisko aberāciju un uzturētu ļoti augstas izšķirtspējas veiktspēju no malas līdz malai. Šim modelim ir arī BBAR-G2 (2. paaudzes platjoslas pretatspīdumu) pārklājums, kas samazina dubļu veidošanos un uzplaiksnījumus un rada satriecošus, skaidrus attēlus ar izcilām, asām objekta detaļām. Turklāt izcilu augstu attēla kvalitāti visā tālummaiņas diapazonā uzlabo kameras radītie kropļojumi un ēnojuma korekcija. Turklāt bokeh efekts, kas iegūts, izmantojot ātro F/2.8 diafragmas atvērumu, nodrošina skaisti vienmērīgu un mīkstu pāreju no objekta uz fonu. Ar šo objektīvu izveidotie attēli simbolizē Tamron centienus apvienot izcilu kompaktumu ar izcilu attēla kvalitāti.

67 mm filtra diametrs sistēmas ērtībām

70–180 mm F/2.8 ir tāds pats 67 mm filtra diametrs kā citiem Tamron objektīviem pilna kadra bezspoguļa kamerām, tostarp 17–28 mm. F/2.8 (modelis A046), īpaši platleņķa tālummaiņa un 28–75 mm F/2.8 (modelis A036), standarta tālummaiņa, kā arī fiksētā fokusa objektīvu sērija (20 mm, 24 mm un 35 mm). Šī vienveidība ievērojami samazina izmaksas un problēmas, strādājot ar PL, ND un citiem filtriem. Pat priekšējie objektīva vāciņi ir vienāda izmēra, tāpēc, mainot objektīvus, nav jākārto vāciņi. Šīs funkcijas apvieno, veidojot ļoti ērtu un mobilu sistēmu, kas fotografēšanai piešķir lielāku prieku.

Tuva fokusēšana līdz tikai 0,85 m (33,5 collas)

Jaunajam 70–180 mm F/2,8 objektīvam MOD ir 0,85 m visā tālummaiņas diapazonā. Tas ir pārsteidzoši tuvu lielas apertūras telefoto tālummaiņas objektīvam. Īsais MOD paver ceļu iespaidīgai telefoto uzņemšanai ar maksimālo palielinājuma attiecību 1:4,6 180 mm telefoto galā. Turklāt peldošais komponents, kas aprīkots ar diviem VXD lineārā fokusa mehānismiem, saglabā augstu attēla kvalitāti, vienlaikus efektīvi kontrolējot aberācijas, tādējādi 70-180 mm F/2.8 nodrošina lielisku attēla kvalitāti pat tuvplānā. Lai efektīvi novērstu optiskās aberācijas, šim objektīvam ir peldošs mehānisms, kas nodrošina lielisku attēla kvalitāti pat 0,85 m (33,5 collas) attālumā.

Mitruma izturīga konstrukcija, fluora pārklājums un tālummaiņas bloķēšanas slēdzis

Blīves atrodas objektīva stiprinājuma zonā un citās kritiskās vietās, lai novērstu mitruma un/vai lietus pilienu iekļūšanu un atļauties mitrumizturīgu konstrukciju. Šī funkcija nodrošina apapildu aizsardzības slānis, fotografējot ārā nelabvēlīgos laikapstākļos. Tāpat objektīva elementa priekšējā virsma ir pārklāta ar aizsargājošu fluora savienojumu, kam ir lieliskas ūdens un eļļas atgrūdošas īpašības. Lēcas virsmu ir vieglāk noslaucīt, un tā ir mazāk jutīga pret netīrumu, mitruma vai eļļainu pirkstu nospiedumu kaitīgo ietekmi, kas ļauj daudz vieglāk kopt. Turklāt parastais tālummaiņas bloķēšanas slēdzis novērš nevēlamu stobra pagarinājumu transportēšanas laikā.

Tamron liela apertūras tālummaiņas komanda “Sapņu komanda” pilna izmēra bezspoguļa kamerām

Tamron 17–28 mm F/2.8 Di III RXD (modelis A046) īpaši platleņķa tālummaiņa un 28–75 mm F/2.8 Di III RXD (modelis A036) standarta tālummaiņas objektīvs ir ieguvis augstu novērtējumu par lietotāja draudzīgumu un augstu attēla kvalitāti starp lielas apertūras tālummaiņas objektīviem Sony E-mount. Tagad 70–180 mm F/2.8 Di III VXD (modelis A056) telefoto tālummaiņas objektīvs pievienojas klāstam, lai pabeigtu Dream Team ātrgaitas tālummaiņas objektīvus pilna izmēra bezspoguļa kamerām. Šīs sērijas galvenā priekšrocība ir to pārnesamība. Trīs modeļi kopā sver pārsteidzoši maz, tikai 1780 g (62,8 unces). Tamron’s Dream Team ir viegls svars, kompakts izmērs, ātra F/2.8 diafragmas atvērums un izcila attēla kvalitāte, tāpēc to ir viegli pārnēsāt, viegli izvietot un ērti baudīt.

Saderīgs ar galvenajām kamerām raksturīgajām funkcijām un funkcijām

Tamron jaunā 70–180 mm F/2.8 ir saderīga ar daudzām uzlabotajām funkcijām, kas ir raksturīgas noteiktām bezspoguļa kamerām. Tas ietver:

- Ātrs hibrīda AF

- Eye AF

- Tiešais manuālais fokuss (DMF)

- Kameras objektīva korekcija (ēnojums, hromatiskā aberācija, kropļojumi)

- Kameras objektīva bloka programmaparatūras atjauninājumi

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaSony
BajoneteSony E
Objektīva fokusa attālums, mm70-180
Objektīva fokusa attālumsmaināms
Objektīva tipstele
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt TAMRON 70-180MM F/2.8...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: TAMRON 70-180MM F/2.8...
Šo nomas TAMRON 70-180MM F/2.8... vari iegādāties ar atlaidi par: € 1 405.95 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.