Sony A7S III Alpha Mirrorless foto video kamera ILCE7SM3/B 4k FF E-Mount 120p 10-Bit 4:2:2 noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Jauniem klientiem sazināties ar mūsu konsultantiem!

Komplektā ietilpst 128GB atmiņas karte, 2 lādējamie akumulatori, lādētājs.

Papildus iespējams iznomāt 160GB CFexpress karti un CFexpress karšu lasītāju.

Ja kamera ir jau aizņemta, piedāvājam kā alternatīvu izvēlēties Sony FX3 kameru.

Kopā ar kameru iznomā arī kādu E bajontes objektīvu šeit.

Pieejams arī adapteris, lai izmantotu EF objektīvus.

Sony A7S III Alpha Mirrorless foto video kamera ILCE7SM3/B 4k FF E-Mount 120p 10-Bit 4:2:2 noma

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

5900 par dienu ar PVN

2950 katra nākamā diena -50%
1475 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 3 213.10
42307
0454873611915
Sony
Rezervē uzreiz

Jauniem klientiem sazināties ar mūsu konsultantiem!

Komplektā ietilpst 128GB atmiņas karte, 2 lādējamie akumulatori, lādētājs.

Papildus iespējams iznomāt 160GB CFexpress karti un CFexpress karšu lasītāju.

Ja kamera ir jau aizņemta, piedāvājam kā alternatīvu izvēlēties Sony FX3 kameru.

Kopā ar kameru iznomā arī kādu E bajontes objektīvu šeit.

Pieejams arī adapteris, lai izmantotu EF objektīvus.

Iznomā arī Godox zibspuldzi.

Apraksts

Funkcijas

  • 12 MP pilna kadra Exmor R BSI CMOS sensors
  • UHD 4K 120p video, 10 bitu 4:2:2 iekšējais
  • 16 bitu neapstrādāta izvade, HLG un S-Cinetone
  • 759 punktu ātrais hibrīda AF
  • Jaunais BIONZ XR apstrādes dzinējs nodrošina 8x lielāku apstrādes jaudu
  • Zem trokšņu attēli ar ISO līdz 409 6003 un 15+ stop dinamisko diapazonu.
  • Līdz 4K 120p5 formātā XAVC S (AVC), XAVC HS (HEVC) un XAVC S-I (All-I)


Ar ārkārtēju pilnkadra filmas veiktspēju, tostarp augstu jutību (izvērsts ISO līdz 409600), 15 pakāpju plašu dinamisko diapazonu, 4K 120p1, ātru un uzticamu autofokusu un īpaši spēcīgu attēla stabilizāciju, kamera α7S III atkal paaugstina latiņu filmu veidotājiem.

Jaunais pilna kadra 12,1 megapikseļa aizmugurgaismojuma Exmor RTM CMOS attēla sensors piedāvā nozīmīgus jauninājumus gaismas savākšanas, vadu un izvades optimizācijas jomā. Tie nodrošina izcili dubultotu nolasīšanas ātrumu, izcilu attēla kvalitāti visā jutības diapazonā, 15 pakāpju plašu dinamisko diapazonu un samazinātu slīdošo aizvaru, turklāt sensors nodrošina arī fokusa plaknes fāzes noteikšanas AF.

Līdztekus jaunajam sensoram un vēl nebijušajam ātrumam BIONZ XR attēlu apstrādes dzinējs ir arī nesen izstrādāts, un tas nodrošina līdz pat 8x lielāku apstrādes jaudu. Ar uz nākotni orientētu arhitektūru tas nodrošina augstas kvalitātes attēlus ātrāk, lai iegūtu izcilu nekustīgu un video izteiksmi, kā arī ievērojami uzlabotu kameras interfeisa reaģētspēju.

Jaunais Exmor R pilna kadra attēla sensors un revolucionārais BIONZ XR. attēlu apstrādes dzinējs nodrošina vienmēr aktīvu precīzas AF, kas nodrošina pārsteidzošas detaļas gan telpā, gan laikā, un satriecošas 4K filmas pat ar ātrumu 120 kadri sekundē vai palēninājumā. Tā kā izšķirtspēja un lauka dziļums ir iespējams tikai no pilna kadra sensora, rezultāti ir iespaidīgi.

Ierakstiet tieši kamerā ar pārsteidzošu 10 bitu dziļuma un 4:2:2 krāsu iztveršanas bagātību, kas nodrošina daudz lielāku elastību attēlu vērtēšanā, pēcapstrādē un kompozīcijā.

Tagad tiek nodrošināts ne tikai Long GOP, bet arī All-Intra kodējums. Tas kodē katru kadru neatkarīgi ar bitu pārraides ātrumu līdz 600 Mb/s, lai precīzāk tvertu sarežģītas kustības ierakstīšanai gan iekšējā, gan ārējā datu nesējā, un nodrošinātu efektīvākas rediģēšanas darbplūsmas.
[1] All-Intra (All-I) [2] Long GoP [3] attēlu grupa

Jaunajā XAVC HS ierakstīšanas formātā tiek izmantots HEVC/H.265 kodējums, lai sasniegtu divas reizes. AVC/H.264 kodējuma saspiešanas efektivitāte, lai nodrošinātu izcilu attēla kvalitāti un mazākus failu izmērus.

Serijas slavenais jutīgums sniedz jaunus augstumus ar paplašinātu ISO diapazonu filmām no 80 līdz ievērojamam 409 600. (standarta diapazons 80–102400). Ar uzlaboto gaismas savākšanu un izvades optimizāciju 12,1 megapikseļa 3 pilna kadra sensors nodrošina zemu trokšņa līmeni visā jutības diapazonā un var uzņemt izmantojamus attēlus gandrīz pilnīgā tumsā.

Sony izslavētā S-Cinetone izskata iekļaušana, kas mantota no Cinema Line FX9 un CineAlta kameru, piemēram, VENICE, izstrādes, ļauj iegūt kinematogrāfiskas krāsas tieši kamerā. S-Cinetone ir optimizēta dabīgiem ādas toņiem un vidējas diapazona krāsām, ar maigu izgaismojumu, kas nodrošina iespaidīgu objektu attēlojumu, nevērtējot pēcapstrādes laikā kā darbplūsmu.

S-Log3 gamma līkne un S-Gamut3.Cine krāsu gamma, kas tiek koplietota ar profesionālajām videokamerām, nodrošina plašāku dinamisko diapazonu un vienkāršāku krāsu saskaņošanu, lai nodrošinātu vienmērīgākas pēcapstrādes darbplūsmas.

HLG (Hybrid Log Gamma) vienkāršo HDR veidošanu, ar HLG saderīgiem BRAVIA televizoriem ar kameru veidojot kadrus bez sarežģītas pēcapstrādes, un vienmērīgas gradācijas no 10 bitu krāsu dziļuma.
[1] Liela elastība, lai pēc vajadzības pielāgotu attēlus (nepieciešama krāsu gradācija)
[2] Tūlītējs augstas kvalitātes attēls (krāsu klasifikācija nav nepieciešama)

Jaunais BIONZ XR attēlu apstrādes dzinējs nodrošina uzlabojumus krāsu reproducēšanā, stabilitāti pret dažādiem gaismas avotiem, dabisku toņu gradāciju un ripošanu, kā arī samazinātu slēģu skaitu.

Stingrām pēcapstrādes darbplūsmām 16 bitu RAW izvade ir pieejama, izmantojot HDMI savienojumu ar saderīgiem ārējiem ierakstītājiem (ar Atomos Ninja V atbalstu), savukārt XAVC HS 4K, XAVC S 4K vai XAVC SI 4K , un starpniekservera faili tiek vienlaikus tverti kamerā. RAW video izvade ir pilna kadra 4264 x 2408 [16:9] dati no attēla sensora ar 59,94p/50p/29,97p/25p/23,98p kadru nomaiņas ātrumu un krāsu telpu izvēli.

Ierakstot liela bitu pārraides ātruma 4K filmas, kamerā var ģenerēt HD starpniekserverus (8 vai 10 bitu dziļumā)10. Mazāko starpniekservera failu rediģēšana samazina datora slodzi un paātrina darbplūsmu pirms galīgās 4K piegādes.

Plaša apgabala AF izmanto viedo izsekošanu un sensora fāzes noteikšanu, kas aptver lielāko daļu kadra. Rezultātā visas ārkārtīgi precīzās un noturīgās AF veiktspējas tiek iegūtas kombinācijā ar augstas kvalitātes E-mount objektīviem, pat fotografējot kustīgus objektus nelielā lauka dziļumā 4K izšķirtspējā un ar 120p kadru nomaiņas ātrumu.
< br />Ar AF pārejas ātrumu, ko var izvēlēties vairāk nekā 7 līmeņos, un AF objekta maiņas jutību vairāk nekā 5 līmeņos, varat labāk izteikt savus radošos nodomus, mainot objektus vai, piemēram, fokusējot ar statīvu. Vienkāršs pieskāriens var īslaicīgi aktivizēt AF pat manuālā fokusa darbības laikā.

Reāllaika acu AF izmanto AI, lai nodrošinātu precīzas fokusēšanas precizitāti acīm, un veiktspēja tagad ir uzlabota par 30% profilā vai daļēji aizsegtām sejām. Spēcīgā acu izsekošana ļauj koncentrēties uz kompozīciju pat ar nelielu fokusa dziļumu.

Reāllaika izsekošana analizē objekta krāsu, rakstu, dziļumu un sejas informāciju, lai izsekotu objektam. Pieskāriena izsekošana intuitīvi un automātiski izseko objektu, kuram pieskarties LCD ekrānā.

Ir nodrošināta ļoti precīza attēla stabilizācijas iekārta un žiroskopiskais sensors, kas nodrošina 5 asu optisko attēla stabilizāciju.
[1] Leņķis [2] Ritums [3] Slīpums

Jaunais aktīvais režīms nodrošina lielāku stabilizāciju filmu uzņemšanai. Lai saglabātu attēla kvalitāti, BIONZ XR procesors precīzi mēra kameras vibrāciju un kompensē to optiski. Tas padara iespējamu stabilu video pat tad, ja uzņemat rokās, kur vietas ierobežojumi neļauj izmantot kardānu, ejot, un 4K izšķirtspējā.

Ciparu audio interfeiss, kas pievienots vairāku interfeisa (MI) pieslēgvietai, nodrošina tiešu 24 bitu ievadi. Pieejamie iestatījumi ir 48 kHz/16 bitu 2 kanālu un, izmantojot papildu XLR-K3M adaptera komplektu, 48 kHz/24 bitu 2 kanālu un 48 kHz/24 bitu 4 kanālu.

Ar pārsteidzoši plašo standarta ISO diapazonu 80–102 400 (paplašināms līdz 40–409 600 nekustīgiem fotoattēliem) α7S III piedāvā neticamas radošas iespējas. Jaunizstrādātais attēla sensors un attēlu apstrādes algoritmi rada vēl tīrākus attēlus un dabiskākas tekstūras nekā iepriekšējais α7S II modelis, pat fotografējot gandrīz pilnīgā tumsā.

Ātrā hibrīda AF sistēma apvieno ātrumu un precizitāti. Ar 759 fokusa plaknes fāzes noteikšanas sensoriem un 425 kontrasta noteikšanas punktiem, kas sadalīti lielākajā attēla apgabalā, α7S III ātri atrod un izseko jūsu objektu visā kadrā.



*SDXC kartes ar novērtējumu v90 darbojas ar visiem formātiem, izņemot XAVC S-I HD (240 tveršanas kadri/s) un XAVC S-I 4K (60 tveršanas kadri/s/24 un 30 ierakstīšanas kadri/s, 120 tveršanas kadri/s)

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony A7S III Alpha...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony A7S III Alpha...
Šo nomas Sony A7S III Alpha... vari iegādāties ar atlaidi par: € 3 213.10 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.