Foto un Videotehnika - Sony A7 IV kamera 33MP 4K 60p 4:2:2 ISO 51200 FF Pilnais kadrs E-mount noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Komplektā ietilpst 128GB atmiņas karte, 2 lādējamie akumulatori, lādētājs, somiņa (un siksniņa pēc pieprasījuma).

Papildus iespējams iznomāt 160GB CFExpress karti un CFexpress karšu lasītāju.

Kopā ar kameru iznomā arī kādu E bajontes objektīvu šeit.

Pieejams arī adapteris, lai izmantotu EF objektīvus.

Iznomā arī Godox zibspuldzi.

Sony A7 IV kamera 33MP 4K 60p 4:2:2 ISO 51200 FF Pilnais kadrs E-mount noma

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

5000 par dienu ar PVN

2500 katra nākamā diena -50%
1250 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 2 354.00
43296
0454873613375
Sony
Rezervē uzreiz

Komplektā ietilpst 128GB atmiņas karte, 2 lādējamie akumulatori, lādētājs, somiņa (un siksniņa pēc pieprasījuma).

Papildus iespējams iznomāt 160GB CFExpress karti un CFexpress karšu lasītāju.

Kopā ar kameru iznomā arī kādu E bajontes objektīvu šeit.

Pieejams arī adapteris, lai izmantotu EF objektīvus.

Iznomā arī Godox zibspuldzi.

  • 33 MP pilna kadra Exmor R CMOS sensors
  • Uzņemšana ar ātrumu līdz 10 kadri/s, ISO 100–51200
  • 4K 60p video 10 bitu, S-Cinetone
  • 3,68 m punktu EVF ar 120 kadri/s atsvaidzes intensitāti
  • 3 collu 1,03 m punktu mainīga leņķa skārienekrāna LCD
  • 759 Pt. Ātrs hibrīda AF, reāllaika acu AF
  • Fokusa elpošanas kompensācija
  • 5 ass SteadyShot attēla stabilizācija
  • Radošs izskats un maigas ādas efekts
  • 4K 15p UVC/UAC straumēšana, izmantojot USB Type-C

Sony a7 IV: ārpus pamata

Universāla ierīce, kas sniedz vairāk nekā pamata, Sony a7 IV veic dubultu darbību ar spēcīgiem fotoattēliem un video veiktspēju. Uzlabotai hibrīdai bezspoguļa kamerai a7 IV ir izšķirtspēja un AF veiktspēja, kas patīk fotogrāfiem, kā arī spēcīgs 4K 60p video ieraksts filmu veidotājiem un satura veidotājiem.

Sensors un procesors

33MP Exmor R BSI CMOS sensors

Jaunizstrādātajam 33MP Exmor R pilna kadra sensoram ir aizmugurgaismojuma dizains, kas veicina augstu skaidrību, zemu trokšņa līmeni un spilgtu krāsu atveidi. Šis dizains sniedz priekšrocības darbam vāja apgaismojuma apstākļos un darbojas kopā ar plašu jutības diapazonu ISO 100-51200. Sensora dizains nodrošina arī iespaidīgu dinamisko diapazonu, kas ir aptuveni 15 pieturas, un failus var ierakstīt neapstrādātā, JPEG vai 10 bitu HEIF formātā.

BIONZ XR procesors

Izmantojot vadošās klases BIONZ XR dzinēju, ir pieejamas liela ātruma attēlu apstrādes iespējas ātrai nepārtrauktai uzņemšanai, 4K video ierakstīšanai un uzlabotai AF izsekošanas veiktspējai. Ātrā apstrāde palīdz arī samazināt slīdošo aizvaru un citus kustības kropļojumus, nodrošinot tīru kustīgu objektu atveidošanu.

Runājot par uzņemšanas ātrumu, sensors un procesors nodrošina līdz pat 10 kadriem/s uzņemšanu, izmantojot mehānisko vai elektronisko aizvaru un iespējotu AF/AE. Turklāt buferis ļauj ierakstīt līdz 828 secīgiem nesaspiestiem neapstrādātiem + JPEG kadriem, izmantojot CFexpress A tipa karti.

Video ierakstīšana

Sony a7 IV | 7K līdz 4K

  • 4K 60p video ierakstīšana 10 bitos
  • Pilnībā izmantojot augstas izšķirtspējas 33MP sensoru un ātrās apstrādes iespējas, UHD 4K 30p XAVC HS 10 bitu ierakstīšana ir iespējama, izmantojot visu sensora platumu, piedāvājot 7K pārtveršanu iespaidīgam asumam un reālismam.
  • Ir arī pārtverts 4K ieraksts, izmantojot 4,6K tveršanas apgabalu, ar Super 35 apcirpšanu, kas piedāvā UHD 4K izvadi līdz 60p 10 bitu formātā.
  • Nav ierakstīšanas laika ierobežojuma, kas nodrošina neierobežotu klipu garumu, un kameras fiziskajam dizainam ir uzlabota siltumu izkliedējoša struktūra, lai veicinātu ilgāku iespējamo ierakstīšanas laiku; Piemēram, ilgāk par vienu stundu nepārtrauktas 4K 60p 10 bitu 4:2:2 ierakstīšanas.
  • A7 IV izmanto pāris kodeku, lai tie būtu piemēroti dažādām darbplūsmām: XAVC HS, kas izmanto HEVC/H.265 kodējumu, lai saglabātu sīkāku informāciju mazākos bitu pārraides ātrumos, un XAVC S-I, kas ir kadra iekšējais kodeks konsekventai veiktspējai un kvalitātei ar bitu pārraides ātrumu. līdz 600 Mb/s.

S-Cinetone, S-Log3 un citas krāsu un gamma vadīklas

S-Cinetone var izmantot, lai nodrošinātu atšķirīgas krāsas un veselīgu ādas toņa atveidi, kas atbilst FX9 un FX6 kamerām, kā arī a1 un a7S III, un tās pamatā ir tehnoloģiju no profesionālajām Cinema Line kamerām, piemēram, VENICE. Šis krāsu profils piedāvā dabiskus vidējos toņus, maigas krāsas un īpaši labi kontrolētus izgaismojumus.

HLG (Hybrid Log-Gamma) atbalsts ļauj ierakstīt plašā krāsu diapazonā, lai radītu HDR gatavu saturu tieši no kameras.

S-Log3 ir pieejams arī, lai izveidotu 15+ stop dinamisko diapazonu ar palielinātu gradācijas kontroli attēla ēnu un vidējo toņu apgabalos.

Ātra hibrīda AF sistēma

Uz AI balstīts autofokuss

Ātrā hibrīda AF sistēma, kas aptver aptuveni 94% no attēla laukuma, ietver 759 fāzes noteikšanas punktus ātrai un precīzai fokusēšanai dažādos apgaismojuma apstākļos ar jutību līdz -4 EV. Šī fokusēšanas sistēma ir pieejama lietošanai visos ierakstīšanas režīmos, lai gūtu labumu gan video, gan nekustīguma uzņemšanas programmās.

Reāllaika izsekošana un reāllaika acu AF

Aizņemts no vadošās AF sistēmas, a7 IV ir noregulētas izsekošanas un objekta noteikšanas iespējas, kas ātri fiksējas objektos un precīzi uzlabo fokusu. uz atpazītām objektu acīm un sejām:

  • Reāllaika izsekošana ir uz AI balstīta tēmact atpazīšanas sistēma, kas atpazīst krāsu, rakstu un objekta attāluma informāciju, lai nodrošinātu augstu precizitāti un fokusēšanas ātrumu.
  • Ne tikai izsekojot objektus, bet arī reāllaika acu AF precīzi noregulē fokusēšanas precizitāti un atpazīst cilvēku, dzīvnieku un putnu acis, lai iegūtu kritisku asumu. Reāllaika acu AF pat saglabā fokusu uz objekta aci, kad tas pamet un atkal nonāk kadrā, ļaujot strādāt spontānākās fotografēšanas situācijās.

AF video ierakstīšanas laikā un papildu fokusēšanas režīmi

  • Reāllaika acu AF tiek pilnībā atbalstīts video ierakstīšanas laikā, lai fotografēšanas laikā noteiktu objektu un izsekotu cilvēku, dzīvnieku un putnu acis.
  • Lai vairāk kontrolētu fokusa nobīdes ierakstīšanas laikā, septiņu pakāpju AF pārejas ātrumi un piecu pakāpju AF objekta maiņas jutības vadīklas ļauj precizēt, cik ātri fokuss tiek pārslēgts no punkta uz punktu un cik vienmērīgi notiek fokusa nobīdes.
  • Fokusa karte ir unikāls veids, kā vizualizēt lauka dziļumu un funkcijas, kas līdzinās maksimuma uzņemšanai, izmantojot krāsainu ainas pārklājumu, kas norāda, kuras ainas daļas atrodas fokusa punkta priekšā un aiz tā atkarībā no izvēlētās apertūras. .
  • Funkcija, kas pārņemta no FX6 digitālās kinokameras, AF palīgs ļauj intuitīvi pārslēgties uz manuālo fokusa vadību, lai pielāgotu fokusa pozīciju, strādājot ar AF. Tas ir ātrs veids, kā ierakstīšanas laikā pārslēgt selektīvo fokusu starp dažādiem ainas objektiem.
  • Unikāls risinājums, lai kompensētu noteiktu objektīvu darbību, mainot fokusu, fokusa elpošanas kompensācija automātiski izlīdzinās fokusa pārejas un saglabās konsekventu redzes lauku, mainot fokusa pozīciju kadra laikā. Šis režīms nedaudz apgriež attēlu un koriģē visas konstatētās kompozīcijas izmaiņas fokusēšanas laikā.

Korpusa dizains, savienojamība un straumēšana

Skatu meklētājs un LCD ekrāns

  • Uzlabotajam QVGA OLED Tru-Finder EVF ir 3,68 m punktu izšķirtspēja, kas ir aptuveni 1,6 reizes augstāka nekā tā priekšgājējam, lai nodrošinātu asāku un skaidrāku skatu. Šis skatu meklētājs atbalsta gan standarta 60 kadri/s, gan 120 kadri/s kadru ātrumu vienmērīgai kustību atveidei, un tā fiziskajam dizainam ir garš 23 mm acu punkts, 0,78 reizes palielinājums un 37,3 ° skata lauks.
  • Sānos atveramo 3,0 collu 1,03 m punktu maināma leņķa šarnīra ekrānu, kas ir lieliski piemērots video emuāru veidošanai vai citām pašierakstīšanas vajadzībām, var izmantot virzienā uz priekšu, vai arī to var noliekt uz augšu vai uz leju, lai tas būtu piemērots darbam no augstuma vai zemi fotografēšanas leņķi. Šis LCD ir arī skārienekrāns, kas nodrošina intuitīvu fotografēšanas vadību un navigāciju izvēlnē.

Porti un interfeiss

  • Pilna izmēra HDMI A ports nodrošina uzticamāku savienojumu, strādājot ar ārējiem ierakstītājiem.
  • Papildus mikro-USB portam ir pievienots USB 3.2 Gen 2 Type-C ports, lai nodrošinātu ātrāku un uzticamāku piesaistes atbalstu. USB Type-C savienojums ļauj kameru uzlādēt vai darbināt no saimniekdatora barošanas avota, kamēr tā ir pievienota.
  • Gan 3,5 mm austiņu, gan ārējā mikrofona pieslēgvietas nodrošina lielāku audio ierakstīšanas kontroli.
  • Multi Interface Shoe atbalsta darbu ar papildu ECM-B1M bises mikrofonu vai XLR-K3M XLR adaptera komplektu, kas nodrošina uzlabotu, skaidru audio ierakstīšanas skaņu, nosūtot uz kameru digitālo audio signālu, nevis analogo signālu.
  • C tipa USB portu var savienot pārī ar papildu Ethernet vadu LAN adapteri, lai nodrošinātu 1000BASE-T savienojumu, vadu attālo fotografēšanu vai FTP pārsūtīšanu.

5 ass SteadyShot INSIDE attēla stabilizācija

  • Uzlabotā 5,5 pakāpju efektīvā 5 asu SteadyShot INSIDE attēla stabilizācijas sistēma kompensē piecus dažādus kameras vibrācijas veidus, kas rodas, uzņemot fotoattēlus un video, turot rokās, un ļauj lietotājiem pārliecinoši izmantot jebkuru objektīvu, pat pielāgotus objektīvus kritiskai fotografēšanai, nesaskaroties izplūdums no kameras vibrācijas.
  • Ja fokusa attālums ir liels, sistēma koriģēs slīpuma un leņķa korekcijas. No otras puses, makro un liela palielinājuma attēli gūs labumu no horizontālās un vertikālās nobīdes kompensācijas iekļaušanas. Visiem fotografēšanas stiliem tiks izmantota metiena kompensācija. Visas 5 stabilizācijas asis darbosies vienmēr, pat ja tās izmantos ar trešās puses objektīviem un adapteriem vai objektīviem ar iebūvētu optisko stabilizāciju.
  • Turklāt īpaši video ir pieejams arī Active IS režīms, kas pievieno vēl precīzākas stabilizācijas metodes vēl vienmērīgākam kadram tieši no kameras.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Sony A7 IV kamera 33MP...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Sony A7 IV kamera 33MP...
Šo nomas Sony A7 IV kamera 33MP... vari iegādāties ar atlaidi par: € 2 354.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.