DELKIN Cardreader CFexpress Type B & SD UHS-II (Type C to C & Type C to A Cables)

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

CFexpress karšu lasītājs Type B & SD UHS-II (Type C to C & Type C to A vadi) noma

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

500 par dienu ar PVN

250 katra nākamā diena -50%
125 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 83.25
44048
DDREADER-56
0814373023517
Delkin
Rezervē uzreiz

Izstrādāta lietotājiem, kuri atrodas ceļā, un kuriem ir nepieciešams kaut kas ne tikai kompakts, bet arī spēj apmierināt augstas veiktspējas prasības attiecībā uz kartēm, ko izmanto profesionālā apraide, kino un fotogrāfijā, USB 3.2 CFexpress Type B karte un SD UHS karte. -II atmiņas karšu lasītājam no Delkin Devices ir USB 3.2 Gen 2 Type-C (10 Gb/s) interfeiss, un tas var izlādēt lielus failus, tostarp augstas izšķirtspējas neapstrādātus attēlus un 8K, 4K, Full HD un 3D video.

Galvenās funkcijas

  • 1 CFexpress B tipa kartes slots
  • 1 SDXC UHS-II atmiņas kartes slots
  • USB 3.2 C tipa interfeiss (10 Gb/s)
  • Gumijas gala pārsegs
  • Plug-and-Play
  • Anodēta alumīnija konstrukcija
  • Iekļauts USB Type-C–A tipa kabelis
  • Iekļauts USB Type-C kabelis Type-C

Ir CFexpress B tipa kartes slots un SDXC UHS-II atmiņas kartes slots. Barošana tiek nodrošināta, izmantojot USB, un plug-and-play funkcionalitāte nozīmē, ka lietošanai nav nepieciešami papildu draiveri vai strāvas adapteri. Izgatavota, izmantojot anodētu alumīniju, lai palielinātu izturību, tajā varēsiet uzglabāt vienu CFexpress karti un pārklāt to ar komplektā iekļautu gumijas vāciņu, lai pasargātu karti no triecieniem, triecieniem, ūdens bojājumiem, putekļiem un daudz ko citu. SD kartes slots atrodas ierīces sānos. Papildu aizsardzību nodrošina vairākas siltuma izlietnes, lai palielinātu dzesēšanu. Vienkāršai sistēmas savienojamībai ir iekļauti USB Type-C līdz Type-C un Type-C līdz Type-A kabeļi.

*Piezīme. XQD, CFast 2.0 un CompactFlash atmiņas kartes nav saderīgas ar šo atmiņas karšu lasītāju. * Nākamās paaudzes ātrums Ar USB 3.2 interfeisu lasītājs piedāvā profesionāliem fotogrāfiem un videogrāfiem piemērotu ātrumu. Ātri un efektīvi izlādējiet lielus failus, piemēram, augstas izšķirtspējas neapstrādātus attēlus vai 8K, 4K, HD un 3D video, ātri un efektīvi ar ātrumu līdz 10 Gb/s. Izmantojiet visas CFexpress Type B un SDXC UHS-II karšu iespējas, ievērojami samazinot pārsūtīšanas laiku, lai darbplūsma būtu pilnveidota.

Pilnīga visaptveroša aizsardzība Izgatavots no anodēta alumīnija, šis lasītājs izmanto stingrāku materiālu priekšrocības, lai nodrošinātu izturīgu aizsardzību un pagarinātu tā kalpošanas laiku. Tam ir vairākas siltuma izlietnes, kas palīdz novērst pārkaršanu. Šis lasītājs nodrošina arī drošu iekšējo atmiņu vienai CFexpress Type B kartei, un tas ir aprīkots ar gumijas gala vāciņu, kas aizsargā pret triecieniem, triecieniem, ūdens bojājumiem un putekļiem vai cita veida gružiem.

Kompakts un ceļošanai draudzīgs Lasītājs ir 4,5 collas garš un sver mazāk par 1/4 mārciņu, un tas nodrošina ērtu un bezrūpīgu pārnēsāšanu. Ņemiet to līdzi, lai kur jūs dotos, un droši glabājiet to mugursoma, pārnēsāšanas soma, klēpjdatora soma vai ikdienas pārnēsāšanas soma. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties plaša atklāta tuksneša vidū, tropu lietus mežā vai pat sasalušā tundrā, lasītāja kompaktais izmērs ļauj piekļūt failiem praktiski jebkurā vietā un jebkurā laikā, aizņemot minimālu vietu.

Plug-and-Play dizains Ātri piekļūstiet saviem failiem. Nav nepieciešami draiveri vai ārēja barošana — vienkārši pievienojiet lasītāju datora A tipa vai C tipa USB portam (iekļauti atsevišķi kabeļi) un sāciet skatīt fotoattēlus un videoklipus. Lasītājs ir arī saderīgs ar USB 3.0, 2.0 un 1.1 pieslēgvietām, taču tas pārsūtīs datus lēnāk.

Kastē

  • Delkin Devices USB 3.2 CFexpress B tipa karte un SD UHS-II atmiņas karšu lasītājs
  • C tipa USB – A tipa USB kabelis
  • C tipa USB – C tipa USB kabelis

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt CFexpress karšu...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: CFexpress karšu...
Šo nomas CFexpress karšu... vari iegādāties ar atlaidi par: € 83.25 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.