TiltaNucleusNanoIIHandWheelControllerWLC-T05-HWC
  • Bezvadu sekošanas fokusa FIZ vadības ritenis
  • 1,6" skārienekrāns
  • 2,4 GHz Wi-Fi, Bluetooth savienojums
  • Run/Stop poga, tālummaiņas rokturis
  • TF/DF slēdzis, USB-C port
  • NATO sliedes skava, barošanas kontaktu tapas
  • Iekšējais akumulators

Tilta Nucleus Nano II Hand Wheel Controller WLC-T05-HWC

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

19944 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

56939
WLC-T05-HWC
0810076276465
Tilta

Jauns

iespējams pēc 12.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 12.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 12.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 12.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
Tilta Nucleus Nano II Handwheel Controller ar modernizētu skārienjūtīgo displeju, intuitīvu lietotāja saskarni un vairākiem savienojamības veidiem ir fokusa, diafragmas un tālummaiņas vadības ierīce, kas paredzēta gan ārštata operatoriem, gan pieredzējušiem DP. 2,4 GHz Wi-Fi un Bluetooth tehnoloģija nodrošina bezvadu savienojumu ar diviem vai vairākiem atsevišķi pieejamiem motoriem un atsevišķām kamerām. Ierīce ir saderīga ar Nucleus-M motoru, lai to varētu viegli integrēt ar jau esošo aprīkojumu. USB-C port var atvieglot vadu vadības savienojumus, uzlādēt iekšējo akumulatoru un veikt programmaparatūras atjauninājumus.
Iebūvētās vadības ierīces
  • Darbības/apstāšanās poga ieslēdz ierīci un nosūta darbības/apstāšanās komandas uz pievienoto kameru, izmantojot USB-C un Wi-Fi.
  • Tālummaiņas sviru var iestatīt, lai regulētu objektīva tālummaiņu, fokusu vai diafragmas regulēšanu, izmantojot Bluetooth motora savienojumu.
  • Funkciju poga kalibrē jūsu motorus un nosaka A/B stops.
  • Izmantojiet TF/DF slēdzi, lai grieztu riteni bezgalīgi vai iestatītu stops abos virzienos. TF režīmam dodama priekšroka, ja ierīci izmanto kopā ar Nucleus motoru. Griežot riteņa regulatoru, tiek regulēta FIZ jutība.
1.6" Skārienekrāna saskarne
Skats uz bezvadu kanāla, Wi-Fi statusu, akumulatora darbības laiku, Bluetooth savienojumu un gaidīšanas režīma statusu skārienjūtīgā ekrāna slēdža ārējā port daļā. FIZ parametri un A/B apstāšanās atrodas centrālajā portionā, ar iespēju bloķēt ekrānu vai pārslēgt starp automātisko un manuālo fokusēšanu. No galvenā ekrāna var piekļūt vēl divām izvēlnēm, lai bloķētu un pielāgotu pievienotās kameras iestatījumus un apskatītu pašreizējos objektīva parametrus. Papildu iestatījumi, kuriem var piekļūt no saskarnes, ietver savienošanu pārī un piekļuvi atsevišķi pieejamā motora manuālajai vadībai, kā arī papildu pielāgojumus rokas ierīcei.
USB-C port un barošana
USB-C port uz rokas ierīces var izmantot, lai atvieglotu vadu savienojumus ar saderīgām kamerām. Tas var arī uzlādēt iekšējo akumulatoru, kad tas ir izlādējies, un atvieglo programmaparatūras atjaunināšanu, ja atjaunināšana netiek veikta, izmantojot Wi-Fi. Nano II var arī piegādāt enerģiju, izmantojot kontaktpunktus ierīces aizmugurē, kas ir saderīgi ar izvēlētiem Tilta barošanas piederumiem.
Savietojamība
Nano II ir savietojams ar iepriekšējās paaudzes Nucleus-Nano un Nucleus-M objektīvu motoriem, lai to varētu viegli integrēt ar jau esošo aprīkojumu. Pašreizējā programmaparatūra pilnībā atbalstaport visas BMPCC 4K, 6K un 6K Pro vadības ierīces, izmantojot tikai Bluetooth, ar daļēju kameras vadību, tostarp palaides/apstādināšanas, shutter ātruma, ISO un diafragmas regulēšanu Sony FX3, a7S 3, a7R 5, ZV-E1, ZV-E10 un Canon R7, izmantojot USB-C PD kabeļus.
Produkta veidsFollow Focus

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock