Foto statīvi - Manfrotto tripod MKCOMPACTADV-BK, black - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Manfrotto Compact statīvs ar 3 virzienu galvu
  • 5 posmu alumīnija kājas
  • Kravnesība līdz 3 kg
  • Maksimālais augstums: 165 cm
  • Piemērots neliela izmēra digitālajām spoguļkamerām

Manfrotto statīvs MKCOMPACTADV-BK, melns

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

ar PVN

Šis produkts pašlaik nav pieejams pasūtīšanai, lūdzu, pārbaudiet vēlāk.

6615
MKCOMPACTADV-BK
8024221631173
Manfrotto

Jauns

Statīvs Compact Advanced ir apgādāts ar atjautīgu, saliekamu trīs virzienu galvu, kas nodrošina izcilu stabilitāti un precizitāti objekta kadrēšanā. Šis statīvs ir paredzēts nopietniem foto entuziastiem, kuri lieto sākuma līmeņa digitālās spoguļkameras ar standarta objektīviem līdz 200 mm. 
Statīva trīs virzienu galva ir aprīkota ar diviem neatkarīgiem, ergonomiskiem rokturiem. Viens no tiem regulē vienlaicīgi gan panoramēšanas, gan noliekuma kustību, turpretim otrs rokturis nodrošina līmeņošanas kontroli. Pateicoties šīm vadības svirām, jūs varat vienkārši noregulēt pareizu līmeni, iegūt labi kadrētus attēlus un kontrolēt katru kustību atsevišķi. Šī statīva galva ir īpaši izstrādāta, lai nodrošinātu mazākus izmērus un uzlabotu pārnēsājamību. Unikāls mehānisms ļauj salocīt rokturus, kad statīva galva netiek izmantota, tādējādi padarot statīvu vēl vieglāk un ērtāk transportējamu. 
Augstas veiktspējas trīs virzienu galva apvienojumā ar pastiprinātām, piecu posmu caurulītēm nodrošina statīvam Compact Advanced optimālu stingrību, vienlaikus ļaujot tam sasniegt 165 cm augstumu izvilktā stāvoklī. 

Savietojamība
Compact Advanced ir paredzēts nevainojamam darbam ar sākuma līmeņa digitālajām spoguļkamerām, kas aprīkotas ar standarta objektīviem līdz 200 mm, taču ir savietojams arī ar jebkuru citu ierīci, kas nav smagāka par 3 kg. Lūdzu, ņemiet vērā, ka daudzas pusprofesionālās un profesionālās ierīces neatbilst šīm prasībām. 
 
Ja lietojat Sony Nex 5R/5T kameru, noteikti būsiet pamanījuši, ka šiem modeļiem ir ļoti neliels virsmas laukums ap stiprinājuma vītni. Šī iemesla dēļ katrā Compact Advanced iepakojumā ir atrodams speciāls adapteris, kas palielina virsmas laukumu šiem specifiskajiem kameru modeļiem labākam statīva satvērienam un maksimālai stabilitātei.
Statīva komplektācijaar galvu
Materiālsalumīnija

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.