Foto zibspuldzes - Godox Ving flash V860II priekš Nikon zibspuldzes noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Godox Ving flash V860II priekš Nikon zibspuldzes noma

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

900 par dienu ar PVN

450 katra nākamā diena -50%
225 sākot no 5. dienas -75%

€ 9.99

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 151.00
39536
GODOX
Rezervē uzreiz


Nāk kopā ar savu Li-Ion bateriju/akumulatoru.


Jauda, ​​ātrums un integrētā radio pārraide padara Godox VING V860IIN TTL litija jonu zibspuldzes komplektu par grūti pārspētu iespēju jūsu Nikon kamerām. Pilnībā saderīgs ar i-TTL sistēmām, V860IIN atbalsta daudzas uzlabotas funkcijas un funkcijas. Tajā ir arī Godox 2,4 GHz X bezvadu radio sistēma, kas nodrošina gan galvenā, gan pakārtotā TTL funkcionalitāti ar diapazonu līdz 328 collām. Turklāt zibspuldze ir jaudīga un daudzpusīga, un tai ir orientējošais skaitlis 197 collas pie ISO 100 un 200 mm, kā arī tālummaiņas diapazons no 20 līdz 200 mm, ko var paplašināt līdz 14 mm, izmantojot izvelkamo paneli. Un šī zibspuldze darbojas ar uzlādējamu litija jonu akumulatoru, kas nodrošina ātru uzlādi un ilgstošus fotografēšanu.

  • Vispārīgai darbībai V860IIN ir visas zibspuldzes iespējas, tostarp noliekšana no -7 līdz 90° un pagriešana pa kreisi un pa labi par 180°. Tā kā šī zibspuldze ir saderīga ar i-TTL, tā piedāvā atbalstu liela ātruma sinhronizācijai, zibspuldzes ekspozīcijas kompensācijai, 1. un 2. aizkara sinhronizācijai un daudz ko citu. Turklāt, ja nepieciešams, tā var darboties kā optiskā galvenā vai pakārtotā ierīce.
  • Godox 2,4 GHz X bezvadu radio sistēmai ir iespaidīgs 328 collu diapazons, kā arī iespēja izvēlēties starp 32 kanāliem un izveidot trīs grupas. Sistēma ir saderīga ar Godox X sēriju vai raidītājiem, lai nodrošinātu uzlabotu funkcionalitāti un iestatījumus.
  • Jaudīgais orientējošais skaitlis — 197 collas pie ISO 100 un 200 mm, nodrošina, ka objekti ir pareizi apgaismoti.
  • 20–200 mm tālummaiņas diapazons, kā arī platleņķa panelis, kas atbalsta 14 mm, nodrošina maksimālu saderību ar dažādiem objektīviem un fotografēšanas stiliem.
  • Zibspuldzes galviņu var noliekt no -7 līdz 90° un pagriezt par 180° gan pa kreisi, gan pa labi, lai nodrošinātu visas atlēciena iespējas.
  • Optiskā bezvadu pārraide ir pieejama ar piekļuvi četriem kanāliem un trim grupām, kā arī diapazonu līdz 49 collām.
  • Ir AF palīggaisma ar diapazonu no 2 līdz 32,8 collām.
  • Šī zibspuldze atbalsta dažādas funkcijas, tostarp vairāku zibspuldzi, liela ātruma sinhronizāciju, 1. un 2. aizkara sinhronizāciju, zibspuldzes ekspozīcijas kompensāciju un citas.
  • 11,1 V, 2000 mAh litija jonu polimēru akumulators, kas iekļauts zibspuldzes komplektācijā, nodrošinās uzlādes laiku, kas ir ātrāks par 1,5 sekundēm un aptuveni 650 pilnas jaudas zibspuldzes.
  • Papildus ātrās kurpes un bezvadu aktivizēšanas funkcijai V860IIN piedāvā 2,5 mm sinhronizācijas portu vadu savienojumam ar kameru vai uztvērēju.
  • Ir pieejams mikro-USB ports programmaparatūras atjauninājumu instalēšanai.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Godox Ving flash...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Godox Ving flash...
Šo nomas Godox Ving flash... vari iegādāties ar atlaidi par: € 151.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.