Objektīvi - SAMYANG AF 24MM F 1.8 SONY FE F1215006101 - ātri pasūtīt no ražotāja

  • 24 mm platleņķa galvenais objektīvs
  • Ātri — maksimālā f/1,8 diafragmas atvērums
  • Kluss un ātrs fokusēšanas motors
  • Ideāli piemērots ikdienas fotografēšanai
  • Sony α bezspoguļa kamerām

SAMYANG AF 24MM F 1.8 SONY FE F1215006101

Rated 4.1/5 based on 1 customer reviews

37545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

41440
F1215006101
8809298887506
SAMYANG

Jauns

30.04 - 07.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
01.05 - 08.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
01.05 - 08.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
30.04 - 07.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
375.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Ideāls autofokusa platleņķa galvenais objektīvs astrofotografēšanai
AF 24mm F1.8 FE objektīvam ir jauna funkcija ar nosaukumu “Pielāgots režīms” ar “LED indikatoru” astrofotografēšanai. “Pielāgoto režīmu” var vadīt, izmantojot jaunizveidoto fokusa aizturēšanas pogu. Šī funkcija ļauj pārvietot fokusu tieši uz bezgalību, noklikšķinot uz pogas, ieejot pielāgotajā režīmā.

Tā kā rūpnīcas noklusējuma vērtība var nedaudz atšķirties atkarībā no katras kameras korpusa, šī ir ērta funkcija, kas ļauj saglabāt un izmantot precīzu bezgalības fokusa vērtību atbilstoši jūsu konkrētajam kameras korpusam. Ja fokusa vērtība, kas iestatīta ar LED indikatoru, nesakrīt, tā tiks parādīta ar sarkanu LED. Ja pēc tam noklikšķināsit uz pogas, jūsu fokusa vērtība automātiski pielāgosies saglabātajai vērtībai, mainot LED uz zaļu.

Ņemot vērā astrofotografēšanas vidi, šī ir ļoti noderīga funkcija tiem, kam nepieciešams ilgstoši pavadīt laiku tumšā vidē.

Kompakts, ar izcilu izšķirtspēju
Samyang jaunākā optiskā tehnoloģija ļauj šim lielas apertūras platleņķa objektīvam sasniegt satriecošu izšķirtspēju no stūra līdz stūrim pat ar maksimālo F1.8. iestatījumu. Kopā 11 elementi 8 grupās ar 7 īpašiem objektīviem (2 ASP, 3 HR, 2 ED) ļauj izpaust savu bezgalīgo radošumu; īpaši piemērots astrofotografēšanai, jo nodrošina lieliskus attēlus ar samazinātu sfērisko aberāciju un komu.

Sekls lauka dziļums ar lielu diafragmas atvērumu F1.8
AF 24mm F1.8 FE ir ātra F1.8 apertūra, kas nodrošina skaidru fokusu un skaisti izplūdušu fonu. Tas nodrošina pilnīgu lauka dziļuma kontroli, lai jūs varētu izolēt objektu no fona. 9 asmeņu apļveida diafragmas atvērums nodrošina vienmērīgu, krēmīgu, dabiska izskata bokeh efektu.

Daudzpusīgs objektīvs ainavām, astrofotografēšanai un pat momentuzņēmumiem
24 mm F1.8 FE objektīvs nodrošina 83,7˚ platleņķi un īsu minimālo fokusa attālumu 0,19 m. Tas ļauj uzņemt fotoattēlus dažādās vidēs gan telpās, gan ārā. Apvienojumā ar šo platleņķa personību jūs varat viegli un radoši izveidot savu perspektīvu.

Kompakts un viegls ar mūsdienīgu dizainu
AF 24 mm F1.8 FE sver tikai 230 g un ir tikai 71,5 mm garš. Šis mazais izmērs un vieglais svars uzlabo mobilitāti, ja to lieto kopā ar kompaktajām bezspoguļa kamerām ar E-mount. Matēta apdare ar lāzergravētu fontu nodrošina labāku lasāmību, un taustes stiprinājuma rādītājs palielina lietotāja ērtības. Tiek piedāvāta arī laikapstākļu aizsardzība 5 vietās, lai pasargātu no putekļiem, neliela lietus un sniega, kā arī nodrošinātu iespēju uzņemt satriecošus attēlus nevainojamos apstākļos.

Uzlabots ātrs un kluss automātiskais fokuss fotogrāfijām un filmām
Tagad ir paredzēts, ka autofokuss uzņems attēlus precīzi un ātri, taču tam ir arī jābūt klusam un vienmērīgam. AF 24mm F1.8 FE ir aprīkots ar jaunāko STM (Stepping Motor), kas ļauj klusāk un precīzāk vadīt lielāku un smagāku fokusa objektīvu grupu, nodrošinot izcilu attēla kvalitāti gan fotoattēlos, gan videoklipos.

Lietojamības maksimāla palielināšana, izmantojot jaunas funkcijas:

Pielāgojama fokusa aizturēšanas poga
Nospiežot un turot šo pogu, objektīvs tiks fiksēts attiecīgajā fokusēšanas attālumā. Lietotājs var arī piešķirt citas vēlamās funkcijas fokusa aizturēšanas pogai, izmantojot kameras korpusa izvēlnes iestatījumu.

Pielāgots slēdzis
Aprīkots ar Samyang pielāgoto slēdzi, fotografēšana un darbība ir intuitīvāka un vienkāršāka. No slēdža varat viegli izvēlēties dažādas funkcijas, piemēram, diafragmas vadības režīmu vai MF režīmu, un baudīt uzņemšanas režīmu, kas atbilst jūsu personīgajām vēlmēm. Ar programmaparatūras atjauninājumiem nākotnē tiks pievienotas citas funkcijas.

Pielāgots režīms — JAUNA astrofotografēšanas funkcija
Kad lietotājs pāriet pielāgotajā režīmā, LED indikators vienu reizi mirgos sarkanā krāsā un fokuss automātiski pārvietosies uz bezgalības pozīciju (rūpnīcas noklusējuma iestatījums vērtība). Lietotāji var saglabāt savu/vēlamo fokusa pozīciju/vērtību, izmantojot fokusa turēšanas pogu.

Produkta veidsObjektīvi
SaderībaSony
BajoneteSony FE
Objektīva fokusa attālums, mm24
Objektīva fokusa attālumsfiksēts
Objektīva tipsplatleņķa
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse