Objektīvu adapteri - Metabones Leica R Lens to Fuji X Speed Booster ULTRA 0.71x MB_SPLR-X-BM2 - ātri pasūtīt no ražotāja

Leica R objektīvs uz FUJIFILM X-Mount kameras ātruma pastiprinātāju

Metabones Leica R Lens to Fuji X Speed Booster ULTRA 0.71x MB_SPLR-X-BM2

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

49545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

49046
MB_SPLR-X-BM2
4897050181430
Metabones

Jauns

iespējams pēc 07.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 07.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 07.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 07.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
495.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

ULTRA no Metabones uzlabo oriģinālo Metabones Speed Booster ar 5 elementu/4 grupu optisko dizainu, kas ietver īpaši augstu refrakcijas indeksu uz tantala bāzes, lai uzlabotu asumu un samazinātu kropļojumu un vinjetes. . Speed Booster ULTRA ļauj APS-C formāta X-Mount kamerai piestiprināt pilna kadra Leica R objektīvu, tādējādi palielinot skata leņķi un palielinot maksimālo diafragmas atvērumu par aptuveni vienu f/stop.

Ja objektīvs, kas paredzēts pilna kadra sensoriem vai 35 mm filmai, tiek piestiprināts kamerai ar APS-C izmēra sensoru, tas pārraida lielāku gaismas laukumu, nekā tika izveidots mazākais sensors, un tāpēc objektīva efektīvais skata leņķis palielinās. . Ātruma pastiprinātājs kondensē gaismu no objektīva un projicē to uz APS-C sensoru, ļaujot sensoram izmantot visu objektīva gaismu un efektīvi samazina APS-C E-Mount kameras apgriešanas koeficientu no 1,5 līdz 1,07 reizēm, rada pilna kadra skata leņķi ar APS-C sensoru. Atbilstošs maksimālās diafragmas atvēruma palielinājums par vienu f/stop padara objektīvu efektīvāku vāja apgaismojuma situācijās un spēj radīt nelielu lauka dziļumu.

Lai gan objektīvs ir fiziski piemērots, automātiskā diafragma (AE mērīšana) vai citas automātiskās funkcijas netiek saglabātas, izmantojot šo ātruma pastiprinātāju. Metabones ātruma pastiprinātāji ir izgatavoti kvalitatīvi, izmantojot precīzi apstrādātu misiņu ar hroma pārklājumu gan kameras korpusā, gan pastiprinātāja objektīva pusē, lai nodrošinātu vienmērīgu montāžu, kvalitatīvu estētiku un izturību. Matēts melns interjers samazina iekšējos atspīdumus, un melnā satīna ārējā virsma atbilst lielākajai daļai kameras korpusu un objektīvu. Šim adapterim ir statīva pēda, kas ir saderīga ar Arca Swiss, Markins un Photo Clam lodīšu galviņām, un vajadzības gadījumā to var noņemt, izmantojot iekļauto sešstūra atslēgu.

Produkta veidsObjektīvu adapteri
Adaptera tipsspeed booster
Adapteris izmantojams kamerāmFuji X
Adapteris izmantojams opikaiLeica R
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock