Plecu turētāji RIG - Tilta kameras kaste Sony FX6 Advanced Kit - zelta stiprinājums ES-T20-B-AB - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Ātrās noņemšanas pamatplāksne Sony FX6
  • Daudzfunkcionāla augšējā plāksne Sony FX6
  • Sony FX6 sānu roka
  • Zelta akumulatora stiprinājuma plāksne
  • Bezvadu video montāžas kronšteins FX6

Tilta Camera Cage for Sony FX6 Advanced Kit - Gold Mount ES-T20-B-AB

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

29545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

38143
ES-T20-B-AB
0617737379417
Tilta

Jauns

iespējams pēc 21.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 21.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 21.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 21.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
295.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Aizsargājiet savu FX6 kameru, pievienojot akumulatora zelta stiprinājuma plāksni un piederumu montāžas punktus, padarot kameru ērtāk lietojamu uzņemšanai, izmantojot šo kameras būrīti Sony FX6 ar zelta akumulatora plāksni no Tilta. Šajā uzlabotajā komplektā ir iekļauta balstiņa pamatplāksne, augšējā piederumu montāžas plāksne, sānu rokas montāžas plāksne papildu aizsardzībai un piederumu montāžai, taisnā leņķa montāžas kronšteins, kas labi piemērots bezvadu piederumiem, un zelta stiprinājuma akumulatora plate.

Pamatplatei abās pusēs ir ARRI saderīgas rozetes, lai piestiprinātu papildu rokas piederumus, un tajā ir integrētas 15 mm LWS stieņu skavas un iebūvēts objektīva balsts. Pamatplāksne ir saderīga ar ARRI un Tilta balstiņu plāksnēm, kas paredzētas kameras montāžai un balansēšanai uz statīviem un citām atbalsta platformām. Augšējā plate tiek piestiprināta tieši pie kameras un nodrošina vietu, kurā var uzstādīt Sony augšējo rokturi kamerai FX6, kā arī Tilta augšējo rokturi kamerai FX6 (nav iekļauts komplektācijā).

Sānu rokturis tiek piestiprināts pie kameras un savienots ar augšējo plāksni, veidojot stabilu aizsargapvalku. Augšējā plāksne un sānu rokturis ir aprīkoti ar 1/4"-20 un 3/8"-16 vītņotiem caurumiem, kā arī ARRI prasībām atbilstošām pretgriešanās atverēm. Taisnā leņķa montāžas kronšteins tiek piestiprināts pie 1/4"-20 vītņotajiem caurumiem, un tam ir noņemami pretgriešanās tapas, kas nodrošina lielāku montāžas izvēli. Zelta stiprinājuma akumulatora plāksne tiek piestiprināta tieši kameras BPU akumulatora ligzdai un paaugstina jūsu Zelta stiprinājuma akumulatora spriegumu, lai nodrošinātu nepieciešamo 19,5 V līdzstrāvu FX6 barošanai.

Tilta ātrās noņemšanas pamatplāksne Sony FX6

Papildiniet kameras "Dovetail" plāksnes funkcionalitāti ar šo Tilta ātrās atbrīvošanas pamatplati Sony FX6, ja to izmanto kopā ar papildaprīkojumu Tilta standarta "Dovetail". Vieglā ātrās atbrīvošanas pamatplāksne ir izgatavota no alumīnija un nerūsējošā tērauda ar integrētiem gumijotiem satveršanas spilventiņiem, kas novērš kameras savērpšanos, kad tā ir uzstādīta. Tā atbilst LWS standartam, un tajā ir iekļauti pāris melni 15 mm alumīnija stieņi, kas paredzēti objektīvu piederumu montāžai pie kameras. Pamatplāksnei ir arī integrēts objektīva adaptera atbalsta kronšteins, kas palīdz aizsargāt kameras objektīva stiprinājumu no pārmērīgas slodzes, ja lietojat smagus vai garus objektīvus. Gumijoti spilventiņi plāksnes augšpusē palīdz novērst kameras savērpšanos, kad tā ir uzstādīta.

Abās pamatplāksnes pusēs ir divas ARRI saderīgas rozetes, kas ļauj piestiprināt ARRI stila piederumus, piemēram, rokturus vai rokas pagarinājumus. Rozetes konstrukcija ļauj orientēt un nostiprināt piederumus 360° diapazonā, lai tie atbilstu jūsu ērtībām un uzņemšanas vajadzībām. Šo plati var arī pielāgot darbam ar savu ARRI standarta balstu, izmantojot papildu Tilta standarta daudzfunkcionālo pamatplati.

Produkta veidsShoulder RIG
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock