Plecu turētāji RIG - Tilta Hydra Mini Arm Pro komplekts - V stiprinājums HDA-T08-A-V - ātri pasūtīt no ražotāja
  • ● Komplektā iekļauts visaptverošs montāžas piederumu komplekts
  • ● Nodrošina daudzpusīgas montāžas iespējas
  • ● Izturīga un augstas kvalitātes konstrukcija
  • ● Viegli uzstādāms un lietojams
  • ● Saderīgs ar dažādiem kameru piederumiem
  • ● Nodrošina uzticamu stabilitāti un atbalstu
  • ● Piemērots profesionālai filmēšanai un fotografēšanai

Tilta Hydra Mini Arm Pro Kit - V Mount HDA-T08-A-V

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

1154544 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

40170
HDA-T08-A-V
0810076275703
Tilta

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
11545.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Iepazīstinām ar TILTA Hydra Arm Mini (Pro), kas ir labākais risinājums profesionāliem filmētājiem un videogrāfiem, kuri meklē nepārspējamu stabilitāti un daudzpusību kameras uzstādīšanā. Šis modernais piederums ir izstrādāts, lai revolucionāri mainītu jūsu filmēšanas pieredzi, nodrošinot plašu funkciju un priekšrocību klāstu, kas pacels jūsu radošo redzējumu līdz jauniem augstumiem.

TILTA Hydra Arm Mini (Pro) ir rūpīgi izstrādāta, izmantojot precīzu inženiertehniku, kas nodrošina izcilu izturību un uzticamību. Tās izturīgā konstrukcija ļauj atbalstīt smagus kameras statīvus, kas sver līdz pat 15 kilogramiem, tāpēc tā ir piemērota dažādām profesionālām kamerām un aprīkojumam. Neatkarīgi no tā, vai fotografējat ar DSLR, bezspoguļa kameru vai pat kinokameru, šī roka ar to visu tiks galā bez grūtībām.

Viena no TILTA Hydra Arm Mini (Pro) izcilākajām iezīmēm ir tās novatoriskā 3 asu konstrukcija, kas nodrošina nepārspējamu elastību un kontroli pār kameras kustībām. Ar regulējamām slīpuma, pagriešanas un pagriešanas asīm varat bez piepūles panākt vienmērīgas un precīzas kameras kustības, piešķirot saviem kadriem kinematogrāfisku pieskārienu. Šis kontroles līmenis ļauj uzņemt dinamiskus un saistošus kadrus neatkarīgi no tā, vai uzņemat ātras darbības sižetus vai lēnas, plašas panorāmas.

Hydra Arm Mini (Pro) var lepoties arī ar unikālu modulāro konstrukciju, kas ļauj to pielāgot un pielāgot savām īpašajām filmēšanas vajadzībām. Tās ātrās noņemšanas sistēma ļauj bez problēmām piestiprināt un atvienot dažādus piederumus, piemēram, monitorus, gaismas un mikrofonus. Šī daudzpusība nodrošina, ka varat viegli konfigurēt kameras iestatījumus atbilstoši jebkuram uzņemšanas scenārijam, maksimāli palielinot savu radošo potenciālu.

Papildus tās izcilajai funkcionalitātei TILTA Hydra Arm Mini (Pro) prioritāte ir lietotāja komforts un ērtības. Tās ergonomiskais dizains samazina operatora nogurumu, ļaujot veikt ilgākas fotografēšanas sesijas, nemazinot stabilitāti. Rokas regulējamās spriegošanas pogas nodrošina precīzu kontroli pār katras ass stingrību, ļaujot jums precīzi pielāgot kustību atbilstoši savām vēlmēm. Šis pielāgošanas līmenis nodrošina, ka jūs varat panākt perfektu līdzsvaru starp stabilitāti un elastību, tādējādi katru reizi iegūstot profesionālas kvalitātes kadrus.

Turklāt TILTA Hydra Arm Mini (Pro) ir aprīkota ar uzlabotu slāpēšanas tehnoloģiju, kas samazina vibrācijas un nevēlamas kustības. Šī funkcija ir īpaši noderīga, kad filmējat sarežģītā vidē vai uz nelīdzena reljefa, jo tā nodrošina, ka jūsu uzņemtie kadri saglabājas stabili un vienmērīgi pat vissarežģītākajos apstākļos. Atvadieties no drebošiem kadriem un sveiciens profesionālas klases stabilitātei.

Ieguldījums TILTA Hydra Arm Mini (Pro) nozīmē ieguldījumu jūsu radošajā redzējumā. Šis spēles noteikumus mainošais piederums dod iespēju filmu veidotājiem un videogrāfiem paplašināt sava amata robežas, paverot jaunas iespējas un sniedzot izcilus rezultātus. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis profesionālis vai topošais filmētājs, šī roka pacels jūsu darbu jaunā līmenī, ļaujot jums uzņemt satriecošus vizuālus materiālus, kas aizraus jūsu auditoriju.

Nobeigumā var secināt, ka TILTA Hydra Arm Mini (Pro) ir lielisks palīgs ikvienam filmētājam vai videogrāfam, kas meklē stabilitāti, daudzpusību un kameras uzstādīšanas kontroli. Tās izturīgā konstrukcija, novatoriskā 3 asu konstrukcija, modulārā elastība un modernā slāpēšanas tehnoloģija padara to par obligātu piederumu nozares profesionāļiem. Ieguldiet TILTA Hydra Arm Mini (Pro) jau šodien un atraisiet savu radošo potenciālu kā vēl nekad agrāk.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock