Manfrotto 3-Pack Mini Compact Photo Stands, Air Cushioned 1051BAC-3

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

29995 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

48914
1051BAC-3
8024221574333
Manfrotto

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
299.95
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

3 statīvu komplekts.

Spēcīgi, uzticami un kompakti. Tieši tāds ir kompaktais foto statīvs "Compact Photo Stand Mini Light Tripod" ar gaisa amortizāciju. Tam ir visas būtiskākās funkcijas, ko jūs sagaidītu no profesionāla gaismas statīva. Un vēl daudz vairāk! Šis vieglais statīvs, kas ir izstrādāts, lai vēl vieglāk uzņemtu perfektu kadru un papildinātu dzīvi ceļā, līdzsvaro vieglu rāmi ar iespaidīgām pacelšanas spējām.

Citas lieliskas funkcijas ietver pneimatisko atsperu kustību ar pneimatisko bremzi, kas nodrošina vienmērīgas un pārliecinošas kustības. Tajā pašā laikā jums nebūs jāuztraucas par to, ka sabojāsiet savu fotografēšanas aprīkojumu vai aizķersiet pirkstus nejauši velkot. Viegli un vienkārši salociet to, lai iegūtu plakanu profilu, kas veidos glītu, ērti pārnēsājamu iepakojumu, kas sver tikai 1 kg.

Manfrotto Quick Stack sistēma ļauj veikli un droši savienot kopā vairākus viena veida statīvus. Jūs to īpaši novērtēsiet, uzglabājot studijā vai pārnēsājot uz fotografēšanas vietu. Tas vienmēr ir pa rokai un to var uzstādīt īsā laikā.

Lai gan šis kompaktais statīvs ir viegls, tas ir pietiekami izturīgs, lai bez grūtībām noturētu līdz pat 4 kg lielu slodzi. Tas sniedz jums iespēju elastīgi strādāt ar lielu aprīkojuma daudzumu pēc vajadzības bez jebkādām grūtībām. Lai četru sekciju darbība būtu vēl labāka, trīs statīvi nodrošina papildu kontroli un aizsardzību darba laikā. Statīvam ir 16 mm (5/8") tapa ar 3/8" vītni, un tam ir arī noņemams 1/4'' adapteris. Tādējādi jūs to varat viegli savienot ar daudziem fotografēšanas piederumiem. Tas ir ideāli piemērots LED gaismu, zibspuldžu un stroboskopu atbalstam fotografēšanai un video apgaismošanai.

Produkta veidsStatīvi apgaismojumam
KrāsaMelns
Amortizācijas sistēmapneimatiskā
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock