-€17

Videokameru aksesuāri - Blackmagic ATEM Mini Pro Switcher 4xHDMI tiešraides pults noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Blackmagic ATEM Mini Pro ISO Switcher 4xHDMI tiešraides pults noma

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

2200 par dienu ar PVN

1100 katra nākamā diena -50%
550 sākot no 5. dienas -75%

€ 39.00

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 638.00
42052
Rezervē uzreiz


Vienā tiešraidē iespējams apvienot video no 4 kamerām. Par kameru pieejamību nomā un nepieciešamajiem kabeļiem vaicājiet mūsu konsultantiem!

Galvenās funkcijas

  • 4 kanālu tiešraides straumes HDMI pārslēdzējs
  • Programma un 4 x ievades ISO ierakstīšana
  • Ģenerē DaVinci Resolve projektu
  • Tiešraides, straumēšanas un ierakstīšanas statuss
  • Ierakstīšanas poga, Kanāla priekšskatījuma daudzskatījums
  • 2 kanālu digitālā audio mikseris katram avotam
  • HDMI izeja, Ethernet ATEM vadība
  • Multivides atskaņotājs, datora ievades atbalsts
  • Iepriekšējie un pakārtotie taustiņi
  • DVE pāreja, Chroma/Luma Keyers


Blackmagic Design ATEM Mini Pro ISO HDMI tiešraides straumes pārslēdzējs ir četru ieeju tiešraides pārslēdzējs ar integrētu vadības paneli, kas paredzēts vairāku kameru tiešraides straumēšanai līdz pat HD video internetā, izmantojot Ethernet izvadi. Tam ir USB izeja, kas ļauj ierakstīt programmas izvadi, kā arī ierakstīt atsevišķas HDMI ieejas ārējā USB diskdzinī (nav iekļauts komplektācijā). Papildus programmas straumes un atsevišķu ievades ierakstīšanai, ATEM Mini Pro ISO ieraksta arī iegultās audio un analogās audio ieejas, ģenerējot jūsu tiešraides straumes DaVinci Resolve projekta failu. Tas ļauj izmantot reāllaika produkciju programmā DaVinci Resolve, lai veiktu uzlabojumus vai pielāgojumus, izmantojot izejmateriālu, kas jau ir jūsu USB diskdzinī.

ATEM Mini Pro ISO saglabā tādu pašu izmēru, pogu izkārtojumu un aizmugurējā paneļa interfeisa savienojumi kā ATEM Mini Pro ar jaunu elektroniku, kas ļauj ierakstīt ISO un ģenerēt DaVinci projekta failu. ATEM Mini Pro ISO atbalsta visas tās pašas funkcijas kā ATEM Mini Pro, tostarp augšupējās un lejupējās atslēgas, uzlaboto hroma taustiņu, divus lineāros/lūma taustiņus, DVE pārejas atslēgu, raksta ģeneratoru un krāsu ģeneratorus. Ir arī multivides atskaņotāja atbalsts aizpildījuma un atslēgas attēliem, kas atbalsta līdz 20 kadriem PNG, TGA, BMP, JPEG un TIFF formātos. ATEM programmatūras vadības panelis tiek izmantots vadībai un konfigurēšanai, un tas ļauj pārraudzīt datu pārraides ātrumu, audio mērītājus, konfigurāciju un tiešraides plūsmas statusu. Varat arī izmantot paneli, lai iestatītu straumēšanu uz papildu Blackmagic Design straumēšanas tiltu jebkurā vietā pasaulē, ja vien tas ir savienots ar internetu.

Vispārīgi

  • USB diska pievienošana ATEM Mini Pro ISO USB portam ļauj tvert pārslēgto programmu straumi, kā arī līdz pat četriem izolētiem (ISO) ievades video ierakstiem, kā arī iegulto audio, analogās ievades audio, grafikas un pārslēgtās programmas DaVinci Resolve projekta fails
  • Ierīcei ir tāds pats nospiedums, izkārtojums un savienojumi kā ATEM Mini Pro.
  • Straumējiet video līdz 1080p HD
  • Ātrās straumēšanas, ētera un ierakstīšanas pogas
  • Aparatūras kodētājs, lai nebūtu nepieciešama papildu straumēšanas programmatūra
  • kontrolējiet un konfigurējiet laika kodu, straumes statusu
  • Pilnīgs atbalsts un vadības funkcijas BMPCC 6K/4K kamerām
  • Vienlaicīga USB ierakstīšana
  • Integrācija ar MultiDock reāllaikā cietā diska pārslēgšanai
  • Pielāgojiet papildu iestatījumus, izmantojot XML failus
  • Programmatūras vairākskatījums ar programmu priekšskatījumiem, grafiku, ieraksta statusu, ētera statusu un audio mērītājiem
  • Programmas priekšskatījuma ievades un izvades pogas
  • Saskaņas gaismas kontrole BMPCC 6K/4K kamerām
  • Automātiska laika koda sinhronizācija visām kamerām


Pārejas

Pieejamās pārejas ir:

  • Izgriezt: nospiežot izgriešanas pogu, ATEM uzreiz pāriet no pašreizējā programmas avota uz priekšskatījuma avotu. Izgriezumus var veikt, tieši atlasot avotus vai nospiežot izgriešanas pogu, lai pārslēgtos uz nākamo avotu.
  • Sajaukšana: maisījums vai izšķīdināšana pakāpeniski pāriet no viena avota uz nākamo, izveidojot vienmērīgu maisījumu. Varat iestatīt pielāgotus laikus, lai manuāli sapludinātu pāreju.
  • Dip: tāpat kā jauktās pārejas, arī pāreja ir pakāpeniska sajaukšana, kas ietver vai nu vienkrāsainu, grafiku vai citu klipu starp diviem video avotiem. Vispopulārākie ir melni vai balti avoti, vai arī varat izmantot logotipus vai sponsoru grafiku.
  • Tīrīšana: iebūvētie tīrīšanas raksti ietver apļus, rombiņus, kvadrātus un daudz ko citu. Formas un rakstus var apgriezt vai mīkstināt, un tiem var būt pat pielāgotas krāsainas apmales.
  • DVE: izmantojot jaudīgo iebūvēto digitālo video efektu procesoru jeb DVE, varat bīdīt, pagriezt, saspiest vai pārslēgt savu tiešraides video no vienas kameras uz otru ar neticamām iebūvētām pārejām. DVE pārejas var apgriezt un mainīt, nodrošinot vēl vairāk pārejas iespēju.


Augšupstraumes atslēga

Novietojiet tiešraides video pāri citiem video avotiem vai grafikai, izmantojot augšējo taustiņu. Varat izmantot luma taustiņu, lineāro taustiņu, raksta taustiņu vai fotografēt pret zaļu ekrānu un izmantot hroma taustiņu, lai uzreiz saliktu videoklipu virtuālos komplektos.

  • Luma taustiņš: Luma taustiņi vislabāk darbojas ar augsta kontrasta attēliem, piemēram, baltiem elementiem uz melna fona, tāpēc varat izmantot kontrastu, lai izgrieztu melno fonu un aizstātu to ar tiešraides video vai grafiku.
  • Lineārā atslēga: iegūstiet tīrus, augstas kvalitātes rezultātus ar lineāro taustiņu, izmantojot divus atsevišķus avotus aizpildīšanai un atslēgu, lai izveidotu vienu video attēlu. Aizpildīšanas signāls satur video, kas jāliek virs fona, savukārt atslēgas signāls satur pelēko skalu masku, lai izgrieztu vai maskētu aizpildāmo laukumu.
  • Chroma taustiņš: hroma taustiņi tiek izmantoti katru dienu TV laika prognozēm, un tie ir efektīvs veids, kā apvienot attēlus reāllaikā. Prezentētājs parasti stāv zaļa vai zila fona priekšā, un krāsu taustiņš noņem tikai šo krāsu un apvienos to ar citu attēlu, piemēram, video vai grafiku.
  • Rakstu taustiņš: apvienojiet tiešos attēlus ar jebkuru no iebūvētajiem dzēšanas modeļiem, lai apvienotu dzīvus attēlus vai grafiku ar ģeometriskām formām. Jūs pilnībā kontrolējat maigumu, simetriju, izmēru un novietojumu, lai izveidotu unikālus attēla efektus, kurus var pāriet uz jebkuru tiešo avotu.


Pakārtotie atslēgas

ATEM Mini pārslēdzējs ietver vienu pakārtoto taustiņu, lai jūs varētu pievienot augstas kvalitātes grafiku, piemēram, logotipus, kļūdas un nosaukumus no iebūvētā multivides atskaņotāja, izmantojot tiešraides straumes programmas izvadi. Pakārtotie taustiņi ir pēdējie taustiņu ievadīšanas slāņi, tāpēc tie pārklāj visu video, kas pārslēgts uz galvenās programmas izvadi.

Audio mikseris

Iebūvētais audio mikseris ļauj kontrolēt gan kameru, gan ārējo audio ar precizitātes līmeņa un līdzsvara pielāgojumiem visās sešās pieejamajās audio ieejās un divos kanālos. Mikseris ir aprīkots ar atlasāmu ieslēgšanas/izslēgšanas iespēju un audio sekošanas video katram kanālam, kā arī tam ir atsevišķa pastiprinājuma kontrole katram kanālam, līmeņa un maksimuma mērīšana, kā arī jauni Fairlight audio uzlabojumi, piemēram, kompresors, vārti, ierobežotājs, sešas parametriskā EQ joslas un galvenais iegūt kontroli.

Uzrauga izvadi

HDMI monitora izvade ļauj skatīt avotus, grafiku, priekšskatījumu un programmas izvadi vienā ekrānā.

Multivides atskaņotājs

Izslēdziet ārējos rakstzīmju ģeneratorus, saglabājot līdz 20 apraides kvalitātes RGBA grafikas failiem multivides baseinā. Viens multivides atskaņotājs tiek parādīts kā ievades avoti jūsu pārslēdzējam. Varat pāriet uz grafiku kā pilna kadra video vai ievadīt tos taustiņus, lai pārklātu video. Tiek atbalstīti populāri attēlu formāti, piemēram, PNG, TGA, BMP, GIF, JPEG un TIFF.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Blackmagic ATEM Mini...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Blackmagic ATEM Mini...
Šo nomas Blackmagic ATEM Mini... vari iegādāties ar atlaidi par: € 638.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.