Video gaismas - Aputure COB C120D II + C120D II + C300D II versiju Trīs LED gaismu komplekta 540W Noma

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Aputure COB C120D II + C120D II + C300D II versiju Trīs LED gaismu komplekta 540W Noma

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

5000 par dienu ar PVN

2500 katra nākamā diena -50%
1250 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 1 550.00
38932
Aputure
Rezervē uzreiz

Gaismu komplektā ietilpst:

  • divi Aputure COB C120D II LED lukturi,
  • Aputure COB C300D LED lukturis (I vai II versija pēc pieejamības, jautājiet pie rezervācijas, ja nepieciešams konkrēts modelis),
  • statīvi,
  • gaismas veidotāji pēc izvēles no mūsu nomas piedāvājuma,
  • 220V barošana (komplekā NEIETILPST baterijas).

Izmanto gaismas ārpus studijas, papildus nomājot šādas baterijas.
Ar bateriju darbības laiks vidēji 1,5 stundas.
Bateriju uzlāde 5h

COB C120D

  • 6000 K krāsu temperatūra
  • Bowens kalns
  • 18 dB kluss ventilators
  • Vadu tālvadības pults kaste

Light Storm LS C120d Daylight LED Light no Aputure ir mikroshēmā (COB) izstrādāta ierīce ar 6000 K krāsu temperatūru, kas patērē nenozīmīgu enerģijas daudzumu, vienlaikus izvadot 1301 fc gaismas 1,6 collas attālumā. Papildus energoefektivitātei šim armatūrai ir arī precīzs krāsu atveidojums — 96 CRI un 96 TLCI (televīzijas apgaismojuma konsekvences indekss).

LS C120d var redzēt, bet ne dzirdēt — ideāli piemērots skaņu jutīgai videi. Inteliģentajā dzesēšanas sistēmā siltuma regulēšanai tiek izmantoti temperatūras jutīgi ventilatori. Ir arī poga Auto/Force, kas iedarbina maksimālu dzesēšanu. Jebkurā gadījumā pat pie maksimālās jaudas ventilatora troksnis nepārsniedz 18 dB – būtībā cilvēka elpošanas skaņa.

LS C120d veiktspēju atbalsta tā dizains. Pilnībā alumīnija konstrukcija iziet vairāk nekā simts ražošanas posmus. Atstarotājs un piederumu stiprinājums ir plaši izmantots Bowens S-Type, un arī vadu kontrolleris ir atdalīts no gaismas korpusa, padarot to vieglāku un samazinot tā izmēru. Ir arī iekļauta bezvadu tālvadības pults, kas ļauj kontrolēt ieslēgšanas/izslēgšanas un aptumšošanas funkcijas pat no 328 collu attāluma. Pateicoties tā 110–240 V maiņstrāvas avotam, LS C120d ir gatavs lietošanai visā pasaulē. Varat arī izmantot tā iebūvēto V-mount akumulatora plāksni ārējai akumulatora strāvai, ja nav pieejams strāvas padeve. Šis LS C120d tiek piegādāts kā komplekts ar īpašu pārnēsāšanas somu, lai ceļojuma un uzglabāšanas laikā aizsargātu gaismu.

Precīza krāsa

LS C120d piedāvā 96 CRI un 6000 K krāsu temperatūru. Turklāt tā TLCI arī ir izmērīts līdz 96. TLCI jeb televīzijas apgaismojuma konsekvences indekss ir precīzs gaismas avota krāsu precizitātes mērījums apraides lietošanai; augsts vērtējums liecina, ka gaismas avots labi atveidos krāsas filmas vai fotogrāfijas kontekstā. Tāpēc LS C120d attēlos dabiskas krāsas gan fotoattēlu, gan video lietojumprogrammās.

Automātiska/piespiedu modeļa jaudīga temperatūras kontrole

LS C120d ir inteliģenta temperatūras kontroles sistēma. Ventilatora rotācija tiks mainīta atkarībā no atbilstošās apkārtējās vides temperatūras. Turklāt, nospiežot automātisko/piespiedu modeli, ventilators griežas maksimāli. Šī sarežģītā ventilatoru sistēma ir ērta gan izkliedēšanas efektivitātes, gan gaismas kalpošanas laika uzlabošanai sarežģītās fotografēšanas vidēs.

Klusa darbība

Lielākā daļa lukturu, kas izmanto ventilatora sistēmu, ir pārāk skaļi un nav piemēroti filmu vai video veidošanai, tomēr LS C120d ar iebūvēto elektrisko ventilatoru rada tikai 18 dB troksni, tāpat kā cilvēka parastā elpošana. Tas nozīmē, ka ventilatora troksnis ir niecīgs, pat ja jūsu LS C120d darbojas ar maksimālo jaudu.

Profesionāls Bowens Mount

LS C120d izmanto nozarē populāro Bowens S-Type priekšējo stiprinājumu, kas nodrošina iespēju izmantot plašu piederumu klāstu no daudziem ražotājiem, kuri izmanto šo stiprinājumu.

Pārnēsājams un viegls

Pārnēsājams un viegls ir divas īpašības, ko daudzi fotogrāfi un filmu veidotāji var novērtēt bieži izmantotajā aprīkojumā, un LS C120d sver 3,5 mārciņas.

Atdalītas gaismas vadības darbība

LS C120d ir atsevišķa gaismas vadības konstrukcija. Tas ļauj lietotājiem kontrolēt apgaismojumu uz kontrollera kastes; jums vairs nav jādarbojas no gaismas aizmugures, ievērojami palielinot līdzsvaru un samazinot svaru, kā arī laiku, kas pavadīts armatūras regulēšanai.

Inteliģents dizains

Lidmašīnas klases alumīnija korpuss LS C120d ir izturīgs un izturīgs. Tiek izmantotas vairāk nekā 100 ražošanas procedūras, piemēram, ekstrūzija, griešana, apgriešana, apstrāde ar smilšu strūklu un lāzergravēšana.

Efektīvs akumulatora enerģijas risinājums

LS C120d spēj izpildīt dažādas fotografēšanas prasības ar akumulatora stiprinājuma opcijām; V veida stiprinājuma akumulatora plāksne ir ideāli piemērota situācijām, kad nav pieejama elektrotīkla strāva.

328 collu bezvadu tālvadības pults

Izmantojot 2,4 GHz FSK tehnoloģijas, LS C120d var ieslēgt vai izslēgt, vai pielāgot spilgtumu bezvadu režīmā pat līdz 328 collu attālumā.

Rokturis

Sistēmā LS C120d ir iebūvēts rokturis gaismas virziena regulēšanai un ātrai iesaiņošanai.

Gaismas ķermeņi

Krāsu temperatūra

6000 tūkst.

Krāsu precizitātes standarts

CRI 96
TLCI 96
CQS 95

Aptumšošana

Jā, 10–100% (pakāpeniski)

Displejs

Nav

Armatūras izmēri

13,2 x 7,3 x 9,4 collas/336,4 x 186,3 x 283,9 mm

Armatūras svars

3,5 mārciņas / 1,6 kg

Savienotāji

Akumulatora plāksne

1 x V veida stiprinājums

Uzstādīšana

Jūga stiprinājums

TVMP/ sešstūra skrūve

Armatūras stiprinājums

5/8 collu uztvērējs

Piederumu stiprinājums

Nav

Attālā darbība

Bezvadu diapazons

328 collas/100 m

Jauda

Maiņstrāvas ievades jauda

100–240 VAC, 50/60 Hz

līdzstrāvas ievades jauda

15 V līdzstrāva pie 9 A

Barošanas avots

Maiņstrāvas adapteris, ārējais akumulators

Maksimālais enerģijas patēriņš

135 W

Fiziskā

IP vērtējums

IP20

Informācija par iepakojumu

Iepakojuma svars

15,5 mārciņas

Kastes izmēri (LxWxH)

19 x 11,3 x 11,2 collas

COB C300D

  • Gaisma ar kontrolieri un barošanas avotu
  • Bezvadu tālvadības pults ar 492 collu diapazonu
  • 5500 K krāsu temperatūra
  • Bowens priekšējais stiprinājums, kluss ventilators

Light Storm LS C300d LED gaisma no Aputure ir Chip on Board (COB) izstrādāta armatūra ar 5500 K krāsu temperatūru, kas patērē tikai 300 W, vienlaikus izvadot 4451 W. fc gaismas ar standarta atstarotāju 1,6' attālumā. Papildus jaudas efektivitātei šim armatūrai ir arī CRI vērtējums 95 un TLCI vērtējums 96, kas norāda uz precīzu krāsu atveidi. Un LS C300d var redzēt, bet ne dzirdēt, kas ir ideāli piemērots skaņu jutīgai videi. Inteliģentajā dzesēšanas sistēmā siltuma regulēšanai tiek izmantoti temperatūras jutīgi ventilatori. Pat pie maksimālās jaudas lielākā daļa cilvēku nevar noteikt ventilatoru.

LS C300d veiktspēju atbalsta tā dizains. Pilnībā alumīnija konstrukcija iziet cauri vairākiem ražošanas posmiem. Atstarotājs un piederumu stiprinājums ir plaši izmantotais Bowens S-Type, un arī vadu kontrolleris ir atdalīts no gaismas korpusa, padarot to vieglāku un samazinot tā izmēru. Ir arī iekļauta bezvadu tālvadības pults, kas ļauj kontrolēt ieslēgšanas/izslēgšanas un aptumšošanas funkcijas pat no 492 collu attāluma. Pateicoties 110–240 V maiņstrāvas avotam, LS C300d ir gatavs lietošanai visā pasaulē. Tam ir arī akumulatora plāksne, kas ļauj izmantot V-mount akumulatorus ārējai barošanai, ja nav pieejama tīkla strāva. Šis LS C300d tiek piegādāts kopā ar pārnēsāšanas somu, lai ceļojuma un uzglabāšanas laikā aizsargātu gaismu.

Apgaismojums

Ar iespaidīgo 48 000 luksu izšķirtspēju 1,6 collā ar iekļauto atstarotāju, LS C300d var sasniegt arī iespaidīgo 142 000 luksu izšķirtspēju 1,6 collā ar papildu Fresnel pielikumu (ar kameras iestatījumiem uz f/36, 1/200 aizvaru un ISO 800).

Krāsu precizitāte

Spilgti mirdzot ar 5500K, LS C300d izstaro spēcīgu gaismu, kas ir gan dabiska izskata, gan neskartas krāsas. Kamerai LS C300d ir CRI vērtējums 95+ un TLCI vērtējums 96+, kas nodrošina precīzu krāsu precizitāti, padarot to ideāli piemērotu apraides video, fotografēšanai, televīzijas producēšanai un studijas filmu veidošanai.

Pārnēsājams un viegls

LS C300d saglabā savu augsto jaudu un krāsu precizitāti bez svara kompromisiem. Lai gan tā jauda ir salīdzināma ar 2000 W volframa armatūras jaudu, LS C300d sver tikai 4,6 mārciņas, savukārt 2000 W volframa armatūra sver gandrīz 20 mārciņas. LS C300d arī vienkāršo savulaik sarežģīto, vieglo un smago piederumu veidošanas procesu. ir iespējams modificēt apgaismojumu, izmantojot tikai vienu roku.

Profesionāls Bowens Mount

Sistēmā LS C300d ir izmantots Bowens universālā stiprinājuma dizains, kas nodrošina plašu pieejamo piederumu klāstu, tostarp, bet noteikti ne tikai Fresnel, Light Dome un Space Light modifikatorus.

Viss vienā audekla soma

Sistēmas LS C300d tiek piegādātas telpai taupošā un pārnēsājamā audekla somā. Audekla soma ne tikai aizsargā gaismu, bet arī glabā visus piederumus vienuviet — ideāli piemērots mobilajam šāvējam, kas atrodas ceļā.

Inteliģenta temperatūras kontrole

LS C300d ir inteliģenta temperatūras kontroles sistēma. Viedie ventilatori ir aprīkoti ar uzlabotiem iekšējiem termometriem un maina to ātrumu atkarībā no sistēmas temperatūras. Pat pie maksimālā ātruma ventilatori ir klusi un neļauj gaismai kļūt pārāk karstai, tāpēc nav nepieciešami satvēriena cimdi.

Izturīga konstrukcija

Lidmašīnas klases alumīnija korpuss LS C300d ir izturīgs un izturīgs. Tiek izmantotas vairāk nekā 100 ražošanas procedūras, piemēram, ekstrūzija, griešana, apgriešana, apstrāde ar smilšu strūklu un lāzergravēšana.

Neatkarīgas apgaismojuma vadības ierīces

LS C300d ir veidots tā, lai sniegtu jums maksimālu kontroli pār apgaismojumu. Gaismas intuitīvais vadības bloks ļauj mainīt tādas lietas kā spilgtumu, attālos kanālus un ventilatora ātrumu. Ar vadības bloku, kas ir atdalīts no gaismas jaudas balasta, augšējais svars ir ievērojami samazināts, nodrošinot maksimālu pārnēsāšanu.

492 collu bezvadu tālvadības pults

Izmantojot 2,4 GHz FSK tehnoloģijas, LS C300d var ieslēgt vai izslēgt, vai pielāgot spilgtumu bezvadu režīmā pat līdz 492 collu attālumā.

Divjaudas risinājumi

LS C300d var darbināt vai nu no maiņstrāvas, vai arī fotografēšanai atrašanās vietā varat uzstādīt 2 papildu V veida stiprinājuma akumulatorus, tādējādi novēršot nepieciešamību pēc dārga ģeneratora. (Lai nodrošinātu labāku veiktspēju, ieteicams ≥190 wh akumulatoru)

Fotometrija

Ar atstarotāju
4461 fc / 48 000 luksi @ 1,6'/ 0,5 m
1022 fc / 11 000 luksi @ 3,28 collas/ 1,0 m
260 fc / 2800 lukss @ 6,56'/ 2,0 m
Plūdi (ar papildu Fresnel)
8132 fc /87 500 luksi @ 1,6'/ 0,5 m
2454 fc / 26 400 luksi pie 3,28 '/ 1,0 m
651 fc / 7000 luksi pie 6,56 collas m
3717 fc / 40 000 luksi pie 3,28 collas/ 1,0 m
976 fc / 10 500 luksi pie 6,56 collas/ 2,0 m

Gaismas ķermeņi

Krāsu temperatūra

5500 tūkst.

Krāsu precizitātes standarts

CRI 95 pie 5500 K
TLCI 96 pie 5500 000

Dzesēšanas sistēma

Ventilators

Aptumšošana

Jā, no 10 līdz 100% (nepārtraukts)

Displejs

Nav

Armatūras izmēri

Kopējais izmērs: 13,0 x 12,0 x 7,3 collas / 33,0 x 30,5 x 18,5 cm

Armatūras svars

4,6 mārciņas / 2,09 kg (ieskaitot jūgu)

Savienotāji

Akumulatora plāksne

2 x V veida stiprinājums

DMX savienotājs

Nav

Uzstādīšana

Armatūras stiprinājums

5/8 collu uztvērējs

Piederumu stiprinājums

Nav

Attālā darbība

Bezvadu diapazons

492,1 collas/150 m

Bezvadu kanāli/grupas

3/4

Jauda

Maiņstrāvas ievades jauda

100–240 VAC, 50/60 Hz

Barošanas avots

Maiņstrāvas adapteris, ārējais akumulators

Maksimālais enerģijas patēriņš

300 W

Barošanas avots

Barošanas avota izmēri

14,8 x 4,7 x 1,9 collas/375,0 x 118,7 x 48,0 mm

Barošanaar akumulatoru vai no tīkla

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Aputure COB C120D II +...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Aputure COB C120D II +...
Šo nomas Aputure COB C120D II +... vari iegādāties ar atlaidi par: € 1 550.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.