Sortimenta jaunumi - FieldCast Fiber Node One (local control station for 4 PTZ cameras) CO201 - ātri pasūtīt no ražotāja

FieldCast Fiber Node One ļauj ērti pārslēgt, pārraudzīt un kontrolēt līdz četrām PTZ kamerām, izmantojot optiskās šķiedras kabeļus. Tam ir līdzīga funkcionalitāte kā Fiber Dock One, taču tam ir papildu funkcija.

FieldCast Fiber Node One (vietējā vadības stacija 4 PTZ kamerām) CO201

Rated 4/5 based on 1 customer reviews

550944 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

53115
CO201
8719324374880
FieldCast

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 19.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 19.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
5509.44
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Fiber Node One

Ar četriem hibrīda šķiedras ievades punktiem, Fiber Node One ļauj bez šuvēm pieslēgt līdz pat četrām PTZ Monk šķiedras savienotājiem. Šī iestatīšana nodrošina kontroli, barošanas sadali un uzraudzības iespējas līdz pat četrām 3G-SDI PTZ kamerām.

Unikāla SMPTE savienotāja funkcijas

Atšķirība Fiber Node One ir tā SMPTE savienotājs, kas ir speciāli izstrādāts 311M/304 šķiedras optiskajam kabeļim. Šis savienotājs ļauj mezglam izvilkt strāvu no Fiber Base One, iespējot gan mezglam pašam, gan pievienotajām kamerām baroties no vienas šķiedras optiskās savienojuma, neizmantojot lokālas barošanas avotus.

Savienojamība un papildu funkcijas

Fiber Node One piedāvā četrus hibrīda šķiedras ievades punktus un četrus 3G-SDI izvades punktus, ļaujot viegli monitorēt un pārslēgt kameru signālus. Tas ietver arī LAN Ethernet portu tīkla savienojamībai, atvieglojot attālinātu kameru vadību un pārvaldību. Turklāt mezgls ir aprīkots ar 4-pins XLR barošanas portu, ko var izmantot ar izvēles IP vadītāju.

Efektīva barošanas sadale un uzticamība

Līdzīgi kā Fiber Dock One, Fiber Node One integrētie šķiedras savienotāji nodrošina 24 VDC PTZ Monk ierīcēm (pieejamas atsevišķi). PTZ Monk ierīces pēc tam šo strāvu pārveido, lai nodrošinātu 12 VDC katrai kameras caur Monk ierīcēm. Turklāt Fiber Node One ietver lokālu barošanas ievadi, kas, kopā ar SMPTE savienotāju, var tikt izmantots dublētai barošanai, nodrošinot papildu uzticamību.

Kopējais secinājums

Fiber Node One vienkāršo līdz pat četru PTZ kameru integrāciju un vadību, izmantojot šķiedras optiskos kabeļus. Tā unikālais SMPTE savienotājs ļauj tam izvilkt strāvu no Fiber Base One, izslēdzot nepieciešamību pēc atsevišķiem lokāliem barošanas avotiem. Ar savām daudzveidīgajām savienojamības iespējām, efektīvo barošanas sadali un uzlabotajām funkcijām Fiber Node One nodrošina visaptverošu risinājumu PTZ kameru pārvaldībai.

Produkta veidsVideo Mikseris
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock