Video sliedes - EdelKrone SliderONE v1 - Manual EDGDX - ātri pasūtīt no ražotāja

Pasaulē pārnēsājamākais, profesionālākais slīdnis, kas izstrādāts tā, lai to būtu ērti lietot un efektīvi.

EdelKrone SliderONE v1 - Manual EDGDX

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

15945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

53010
EDGDX
0810011811287
EdelKrone

Jauns

iespējams pēc 01.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 31.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 31.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 01.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Izvēlieties vienu, ko vēlaties savā aizmugurē

  • Manuāli - ar roku vadāms. 15 cm kameras kustība.
  • Motorizēts - Vadāms ar edelkrone lietotni vai kontrolieri. 20 cm kameras kustība.

Rokas SliderONE

Pat iesācēji var iegūt zīdaini vienmērīgu ar roku vadāmu kustību jau ar pirmo mēģinājumu, pateicoties SteadyMOVE® slāpēšanas tehnoloģijai.

  • Pārnēsājiet tikai visbiežāk izmantoto slīdņa daļu - Lielākā daļa pieredzējušo operatoru un redaktoru zina, ka lielākā daļa slīdņa kadru tiek izgriezti pēcfilmēšanas laikā. Tāpēc mūsdienu Holivudas producētajās filmās vidējais viena kadra garums ir tikai 4 līdz 6 sekundes.
  • 15 cm kameras kustība var darīt brīnumus - Cilvēki ir attīstījušies tā, ka dziļuma sajūtu gūst ar acīm, kas atrodas tikai 2,4" (6 cm) attālumā viena no otras. 6 cm ir lieliski piemēroti tuviem un vidējiem attālumiem, un vairumā gadījumu šis attālums ir viss, kas nepieciešams, lai iepazīstinātu skatītājus ar dziļuma sajūtu. SliderONE Light sasniedz vairāk nekā divreiz lielāku attālumu, tāpēc tas garantē, ka jūsu kadros būs redzams patīkams dziļums.
  • SteadyMOVE® tehnoloģija novērš roku drebēšanu - pat iesācēji var iegūt pilnīgi gludus slaidus jau pirmajā mēģinājumā! Nav bateriju, nav lādētāju; iebūvēts, pilnībā mehānisks risinājums. Izmanto šķidruma dinamiku, lai slāpētu kustības. (Regulējams spriegojums)

Motorizētais slīdnis SliderONE

Īpaši pārnēsājams, jaudīgs slīdnis ar perfekti vienmērīgu lineāro kustību un vertikālās darbības iespēju bezvadu savienojums ar motorizētām edelkrone galviņām.

  • Nepārspējama vertikālā darbība - Motorizētais SliderONE PRO ar diviem motoriem spēj apstrādāt kameras slodzi līdz 10 kg (4,5 kg) absolūtā vertikālā darbībā. Tā jau tagad ir augstākā šāda izmēra kameras nestspēja tirgū.
  • SliderONE Motorized ar vienu motoru spēj vertikāli pārvietot 5 mārciņas (2,3 kg). Ar to pietiek lielākajai daļai DSLR kameru ar smagiem objektīviem.
  • Pateicoties nevainojamai mehāniskajai konstrukcijai, SliderONE nodrošina nepieciešamo gludumu ultra makro kadriem un perfektu vienmērīgu ātruma kontroli visā slaida darbības laikā.
  • SliderONE var nodrošināt ātrumu līdz pat 27 μm/s, kas ir pietiekams pat visprasīgāko makrouzņēmumu uzņemšanai.
Produkta veidsSliedes

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock