Think Tank Photo Airport Commuter

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

23945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

10791
720486
0874530004865
Think Tank Photo

Jauns

02.05 - 09.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 10.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 10.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 09.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
239.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Melnā Lidostas mugursoma no Think Tank ir lielāka nekā Think Tank's Airport Essentials mugursoma, un tās izmērs ir piemērots profesionāla izmēram DSLR, 4–6 standarta tālummaiņas, jūsu iPad un 15 collu klēpjdators. Šī soma ir papildu vieta sniedz iespēju paņemt līdzi kameras korpusam pievienoto 400 mm f/2.8 vai jūsu 500 mm f/4 nav pievienots. Jūsu aprīkojums ir ievietots komplektā iekļautajā polsterētājā sadalītājus jebkurā izvēlētā konfigurācijā, kamēr jūsu datori ir droši ievietoti savā atsevišķā, rāvējslēdzēja aizslēdzamā nodalījumā.

Kopumā iepakojums ir paredzēts maksimālai efektivitātei un pārnēsāšanai, un atbilst profesionāla šāvēja vajadzībām, kuram ir nepieciešama ātras piekļuves pakotne, kas abiem labi ceļo un ir droši. Ārpuse ir izgatavota no kombinācijas ballistiskais neilons un poliuretāns, kas nodrošina izturību un ūdensizturību iekšpusē ir neilons ar polsterētiem slēgto šūnu putu sadalītājiem. Drošības labad paka komplektā ir drošības kabelis un slēdzene, ko var piesiet pie jebkura cieta priekšmeta, piemēram kā uzņemšanas zāles kolonna vai žogs. Tas ļauj noņemt rīkus, to zinot pārējā iepakojuma daļa paliks tur, kur to atstājāt. Uzvilkti spēcīgi YKK rāvējslēdzēji iepakojumu var arī bloķēt ar lietotāja nodrošinātām slēdzenēm, lai nodrošinātu vēl lielāku mieru prāts.

Kā daļa no Think Tank's Airport sērijas, Airport Commuter padara jūsu viegla un ērta ceļošanas dzīve. Trīs sānos ir pārnēsāšanas rokturi un regulējamās jostas komplektā ietilpst pastiprināts jostasvietas atbalsts un Air Mesh paneļi lai saglabātu muguru vēsu gājiena laikā. Ērtības labad regulējams plecu siksnām pat ir elastīgas kabatas jūsu iPhone vai vizītkartēm. The vidukļa josta ir noņemama un var pieņemt Think Tank izvēles Pro Speed ​​Belt vai Plāna ādas josta, kas padarīs pārnēsāšanu ērtāku, kā arī palielinās jūsu kravnesība. Iekšpusē galvenajam atlokam ir caurspīdīgas laminētas sieta kabatas lai uzglabātu visu, sākot no atmiņas kartēm līdz uzkodām.

Nelieliem laikapstākļiem komplektā ir viegli izvelkams lietus pārsegs. The statīva stiprinājuma sistēma novieto kājas sānu kabatā un nostiprina galvu ar komplektā iekļauto siksnu. Kamēr atrodaties kustībā, izmantojiet sānu ūdens pudeli kabata tūlītējai atsvaidzināšanai bez apstāšanās, izņemiet visu iepakojumu un paņem šķidrumu. Un, atrodoties lidostā, augšējā kabata ir ar rāvējslēdzēju ideāla vieta pases glabāšanai.

Tā var neizskatīties kā jūsu tradicionālā fotoattēlu mugursoma, taču tā noteikti darbojas kā viens. Lidosta ar milzīgo ietilpību, lietošanas ērtumu un drošības elementiem Commuter ir bars, ar kuru ir jārēķinās. To atbalsta Think Tank mūžs garantija pret ražotāja defektiem.

Materiāls Ārpuse: Apstrādāts ar DWR (izturīgu ūdens atgrūdošu līdzekli), kamēr auduma apakšdaļa ir Pārklāts ar PU (poliuretānu), kas nodrošina izcilu ūdensizturību, YKK RC drošinātājs (nodilumizturīgi) rāvējslēdzēji, 1680D ballistiskā neilona apakšējais panelis, 600D poliesters, 420D ātruma neilons, 3D gaisa siets, īpaši elastīgas kabatas, Y veida sprādzes, antīka niķelēta metāla aparatūra, liela cauruma gaisa siets, šūnveida monosiets, neilona siksna, 3-slāņu savienots neilona pavediens.
Interjers: noņemami slēgto šūnu putu sadalītāji, 210D sudraba tonis neilons, Velex oderējums ar PU pamatni, 2x PU pārklājums neilons 210T ar šuvēm noslēgts tafts lietus pārsegs, tīklveida kabatas vēderā, 3 kārtu savienots neilona pavediens Veids Slēgšana Rāvējslēdzējs Ārpuse Izmēri 12,5 x 18,0 x 8,5 collas (31,8 x 45,7 x 21,6 cm) Interjers Izmēri 11,5 x 16,3 x 6,8 collas (29,2 x 41,4 x 17,3 cm)
Klēpjdatora nodalījums: 11,0 x 16,0 x 1,3 collas (27,9 x 40,6 x 3,3 cm) Statīva turētājs Jā Vidukļa josta Jā - noņemams Pārnēsāšanas/transportēšanas iespējas Regulējams uzkabes
Krūšu kaula siksna
Rokturi no trim pusēm
Pielāgojas pēc izvēles Pro Speed ​​Belt papildu atbalstam Svars 3,5–4,2 lb (1,6–1,9 kg)

Produkta veidsMugursoma
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse