ND neitrāla blīvuma filtri - Moment 37 mm CineBloom difūzijas filtrs 10% 600-067 - ātri pasūtīt no ražotāja

Mūsu CineBloom difūzijas filtri ir slepenā mērce, lai uzņemtu sapņainus, filmai līdzīgus kadrus. Ar šo īpašo stiklu izvairieties no digitālā, īpaši asā izskata. Pieejami ar blīvumu 5 %, 10 % un 20 %, tie ne tikai uztver un izgaismo gaismu, bet arī mīkstina cietās malas un izlīdzina ādas toņus, padarot grumbas mazāk pamanāmas.

Pats stikls ir izgatavots, sakausējot NanoBlack daļiņu mikroslāni starp diviem augstākās kvalitātes japāņu filtra stikla slāņiem, kas ļauj mums saglabāt pilnu attēla kvalitāti. Filtra gredzens ir precīzi izgatavots no aviācijas un kosmosa kvalitātes metāla un ir pietiekami plāns, lai to varētu novietot zem cita filtra, nepasliktinot redzes lauku. Tas nozīmē, ka varat izmantot ND vai VND virs tā, lai uzņemtu kinematogrāfiskus kadrus un fiksētu kustību izplūdumu. Paceliet savus kadrus jaunā kinematogrāfiskā līmenī ar Moment CineBloom.

Moment 37mm CineBloom Diffusion Filter 10% 600-067

Rated 4.8/5 based on 1 customer reviews

4995 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

13712
600-067
0810004743212
Moment

Jauns

iespējams pēc 29.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 29.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 29.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Uzņemiet sapņainus, filmēšanai līdzīgus kadrus

Mūsu CineBloom Diffusion filtri nodrošina unikālu izskatu, ko nav iespējams panākt ar montāžas palīdzību. Tie darbojas, izkliedējot vai "ziedošo" gaismu, mīkstinot cietās malas un radot filmai līdzīgu efektu tieši no kameras.

Kas padara mūsu difūzijas filtrus unikālus

Kinematogrāfisks, filmai līdzīgs attēls

Moment CineBloom difūzijas filtrs ir ideāls apliecinājums filmai līdzīgiem fotoattēliem, neizmaksājot naudu par kinofilmu. Tas rada skaistu miglainu mirdzumu ap izgaismotiem objektiem un gaismas avotiem, radot unikālu stilu tieši no kameras. Tas ir klasisks izskats, ko citādi nevarētu manipulēt ar Photoshop.

Premium klases stikls

Stikls ir izgatavots, sakausējot NanoBlack daļiņu mikroslāni starp diviem augstākās kvalitātes japāņu filtra stikla slāņiem, kas ļauj mums saglabāt pilnu attēla kvalitāti. Filtra nelielais iegravētais raksts arī palīdz mainīt bokeh efektu, lai mīkstinātu asas gaismas iespaidu, nezaudējot attēla kvalitāti.

Ērta migla

Izvairieties no klīniskā, īpaši asā digitālā izskata, izmantojot šo īpašo stiklu. Tas ne tikai notver un uzplaukst gaismu, bet arī izlīdzina ādas toņus, padarot grumbas mazāk pamanāmas.

Pieejami 3 blīvumi

Pieejams 5, 10 % un 20 % blīvumā, un jūs varat precīzi kontrolēt filtra stiprumu, lai piedāvātu divus dažādus izskata veidus.

Komplektā iekļauts futrālis

Arī filtriem ir nepieciešama aizsardzība. Tāpat kā visi mūsu filtri, arī šis filtrs ir ievietots cietā gliemežvāku futrālī, tāpēc, kad tas netiek lietots, tam var būt drošas mājas.

Komplektē ar Moment VND filtriem

Filtra metāls ir izgatavots no aviācijas un kosmosa klases alumīnija, kas nodrošina vieglu darbību un izturīgu izturību.

Veikals VND filtri

Ar/bez CineBloom

Ar CineBloom

Uzplaukst gaisma un mīkstina cietās malas, nav nepieciešama pēcapstrāde

Bez CineBloom

Kontrastīgs, klīniski ass attēls.

Ar 5% CineBloom

Ar 10% CineBloom

Ar 20% CineBloom

Darbojas ar jūsu aprīkojumu

Mūsu CineBloom filtri ne tikai darbojas ar standarta kameras objektīvu vītņu izmēriem, bet arī darbojas ar jūsu kameras objektīviem jau esošajiem standarta centrālās spraudītes vāciņiem, atšķirībā no citām tirgū pieejamām iespējām.

Filtra tipsMīkstinošais (soft)
Filtra izmērs37mm

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock