LCD monitori filmēšanai - FEELWORLD Monitors F5 Pro V4 6" - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • Freeworld 5,5 collu skārienekrāna video monitors
  • Izšķirtspēja 1920 × 1080 pikseļi
  • Izmanto Rec.709 krāsu telpu
  • HDMI ieejas un izejas porti
  • 1000:1 kontrasts, 500 cd/m² spilgtums
Product Video
 
 

FEELWORLD Monitors F5 Pro V4 6"

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews

18544 ar PVN

Piegādes laiks parasti 4 - 5 darba dienas

20719
F5PROV4
6971863813370
Feelworld

Jauns

24.04 - 01.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
25.04 - 02.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
25.04 - 02.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.04 - 01.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Profesionāli kadrēšanas, fokusēšanas un ekspozīcijas rīki

F5 Pro noteikti pievienos tūlītēju veiktspēju bezspoguļa un DSLR kamerām. Tā spilgtais skārienekrāns, profesionālie programmatūras rīki un ērtais stiprinājums ir būtiski svarīgi šāvējiem, kuri vēlas paveikt vairāk ar mazāku aprīkojumu. Monitorā ir iekļautas daudzas noderīgas funkcijas, piemēram, histogramma, mākslīgās krāsas, fokusa palīgsistēma, iegultais audio, displejs pa pikseļiem, kadru vadotnes, deviņi režģi un citas.

Izstrādāts katrai situācijai

Kad tas ir pievienots kamerai, monitora izmēram un svaram ir nozīme. Mēs samazinājām F5 Pro svaru līdz 245 g un pievienojām 1/4–20 skrūvju stiprinājumus augšpusē, apakšā un labajā pusē, lai atvieglotu būra uzstādīšanu, adaptera stiprinājumu un noliekšanas sviru. Tam ir F970 akumulatora plāksne un montāžas/barošanas komplekts monitora aizmugurē. Uzstādīšanas/barošanas komplektā var iekļaut un uzstādīt ārēju aprīkojumu, piemēram, bezvadu raidītāju, LED apgaismojumu un citu aprīkojumu ar Sony F970 akumulatoru. Saderīgs ar lielāko daļu HDMI iespējotu kameru un ierīču, F5 Pro ir ideāls sabiedrotais fotogrāfiem, kas atrodas ceļā.

5,5 collu LCD ekrāns, 1920 x 1080 izšķirtspēja

Augstāka izšķirtspēja, spilgtākas, piesātinātākas krāsas.

F5 Pro nodrošina izteiksmīgus attēlus, kas ir ideāli piemēroti, lai fokusētu un analizētu attēlus uzņemšanas laukumā un laukā. Ar sākotnējo izšķirtspēju 1920x1080, 16:9 malu attiecību augstas izšķirtspējas displejs ar 500cd/m2 spilgtumu, 1000:1 kontrasta attiecība nodrošina izcilas detaļas, lai jūs varētu baudīt skaidrākas un bagātīgākas attēla krāsas. IPS 160 grādu platais skata leņķis ir ērts vērošanai dažādos leņķos. FEELWORLD ievēro REC-709 standartu un kalibrē katru monitoru, lai novērstu krāsu pārsūtīšanas problēmas.

Vienkāršas skārienvadības, bezmaksas tuvināšana un tālināšana

Izmantojiet pilna skārienekrāna vadīklas, lai ērti un intuitīvi tuvinātu un tālinātu, izmantojot tālummaiņas žestu.

Visas vadīklas ir ērti pieejamas

Iestatīšanai izmantojiet vienkāršus pieskārienu un vilkšanas žestus!
Iebūvētais monitors ir arī interaktīvs skārienekrāns, kas padara F5 Pro iestatīšanu neticami intuitīvu. Visas funkcijas ir rokas stiepiena attālumā, ļaujot izmantot vienkāršus pieskārienu un vilkšanas žestus, lai mainītu funkciju iestatījumus. Ja nepieciešams atspējot skārienekrāna funkciju, lai novērstu ļaunprātīgu izmantošanu, varat to atspējot izvēlnes iestatījumu funkcijā.

Profesionālā krāsu kalibrēšana True Color

Izmantojiet Rec.709 krāsu standartu.
FEELWORLD izmanto Rec.709 HD profesionālo krāsu standartu un izmanto krāsu kalibrēšanas tehnoloģiju, ar profesionālu instrumentu kalibrēšanu rūpnīcā, tā var efektīvi veikt monitora kalibrēšanu un viegli iegūt precīzu krāsu bez kropļojumiem. krāsa, rāda reālo attēlu, uzņemot video.

Precīzas krāsas

FEELWORLD monitors atbalsta ITU standartus un HD video Rec.709 standarta secīgo krāsu telpu, uzlabotas attēlu apstrādes tehnoloģijas, lai attēls būtu skaidri attēlots, krāsa ir ārkārtīgi dabiska, lai nodrošinātu precīzu krāsu atveidi, reproducētu fotografēšanas fizisko būtību. , ļaujot lietotājiem precīzi novērtēt dažādu ieejas video signālu kvalitāti.

Novatoriska ārējā instalācija un jaudas dizains

Vienkāršojiet savu fotografēšanas aprīkojumu.
Monitora aizmugurē ir pievienots Sony F970 ārējais stiprinājums un strāvas komplekta dizains. Ārējo komplektu var izmantot, lai uzstādītu un darbinātu ārēju aprīkojumu, piemēram, bezvadu raidītāju, LED zibspuldzi, video pārveidotāju un citas ierīces, kuras var darbināt ar Sony F970 akumulatoru. Šis novatoriskais ārējā barošanas avota dizains samazina nepieciešamību fotogrāfiem izveidot savienojumu ar ārēju bezvadu raidītāju, LED gaismu un citu aprīkojumu, ievērojami ietaupot iekārtas aizņemto vietu un samazinot fotografēšanas aprīkojuma svaru.

Komplektā ir divi šķērseniski sloti, var regulēt ārējās ierīces pozīciju, atskrūvējot skrūves. Ja komplekts nav nepieciešams, varat tieši atskrūvēt skrūves, lai noņemtu komplektu.

Intuitīvas vadīklas un izvēlnes

Varat pieskarties ekrānam vai fiziskai pogai, lai skatītu izvēlnes un iestatītu funkcijas. F5 Pro atslēgu sadales shēma ir vienkārša un viegli lietojama. Monitora augšpusē ir 2 pielāgotu funkciju pogas, tās var iestatīt kā bieži lietotas funkcijas. Varat arī iestatīt kreisā un labā taustiņa īsinājumtaustiņu funkciju tieši izvēlnes iestatīšanas funkcijā, kuru var iestatīt, lai pielāgotu fona apgaismojumu vai pielāgotu skaļumu, tieši nospiediet "﹤", lai samazinātu vērtību; tieši nospiediet "﹥", lai palielinātu vērtību. Monitors automātiski saglabās iepriekš iestatītos iestatījumus un saglabās sākotnējos iestatījumus nākamreiz, kad to ieslēdzat. Tas nav jāatiestata, kas ir ērti un vienkārši.
Skārienjutīgā ekrāna lietošanas instrukcijas
Kad monitors un skārienekrāns ir ieslēgti, veiciet dubultskārienu pie ekrāna, lai atvērtu galveno izvēlni. Velciet uz augšu no ekrāna apakšdaļas, lai atvērtu kontekstuizvēlni un noklikšķiniet uz atbilstošās izvēlnes, lai atvērtu vai instalētu atbilstošo funkciju. Veiciet dubultklikšķi uz konteksta izvēlnes funkcijas un atlasiet funkcijas iestatījumu ar "<". vai ">" taustiņu. Ekrāna kreisajā pusē (1/2 sadalīts ekrāns) varat tieši pielāgot ekrāna fona apgaismojuma spilgtumu; ekrāna labajā pusē (ekrāns ir sadalīts pa 1/2), varat tieši regulēt skaļumu. Noklikšķiniet jebkurā vietā blakus izvēlnei, lai izietu no izvēlnes.

4K HDMI ieeja un izeja

F5 Pro ir aprīkots ar 4K HDMI ieeju un izvadi, kas ļauj ne tikai attēlot tiešraides signālus, bet arī nosūtīt tos uz citiem monitoriem vienlaikus. Šī ir iespēja attēlot reāllaika attēlu vairākos displejos vienlaikus, vienlaikus saglabājot sākotnējo video kvalitāti. Turklāt jūs varat kontrolēt skaņu, izmantojot 3,5 mm stereo austiņu ligzdu.

HDMI izvades lietojumprogramma

Izveidojiet savienojumu ar bezvadu raidītāju.
Vienlaikus pārsūtiet filmēšanas grupas uzraudzības direktoram. Bez kabeļiem elastīgāka sižeta pāreja fotografēšanai ārpus telpām.

Savienojuma izveide ar direktora monitoru

Rādiet tiešraides attēlus vairākos displejos vienlaikus.
Uzlādējiet savu DSLR vai bezspoguļa kameru
FEELWORLD F5 Pro ir ideāls monitors fotografēšanai ar DSLR un bezspoguļa kamerām. Jo F5 Pro nodrošina papildu jaudu; ļaujot šāvējiem ieslēgt savas kameras. Ar akumulatora adaptera kabeli (papildaprīkojums) F5 Pro pagarina kameras kalpošanas laiku, vienlaikus nodrošinot ērtāku displeju.

Vairāki barošanas avoti

Papildus barošanai, izmantojot F970 akumulatora plāksni un 12 V līdzstrāvas barošanas ieeju, tas atbalsta arī Type-C 5 V ieeju, ko var darbināt ar mobilā tālruņa lādētāju vai strāvas banku. (Vismaz 5V/2A.)

Piezīme. 5 V C tipa ports tiek izmantots tikai strāvas padevei, nevis datu pārraidei, un tas nevar nodrošināt izejas jaudu.

Vienkārša montāža — slīps kronšteins

Katram F5 Pro monitoram ir aukstās kurpes slīpuma kronšteins. Šāvēji varēs droši novietot savu monitoru, vienlaikus saglabājot zemu profilu.

Ļauj F5 Pro monitoru pagriezt par 360 grādiem, lai to būtu viegli skatīt. Droša un vienkārša montāža ar apavu vai 1/4"-20 vītni ietver savu apavu stiprinājumu tādiem piederumiem kā mikrofons, LED lampa, bezvadu uztvērējs utt.

Elastīga uzstādīšana gan kamerā, gan kardā

Ērtai skatīšanai no vairākiem leņķiem.
F5 Pro ir standarta 1/4 collas stiprinājuma punkti (augšpusē, apakšā, labajā pusē, aizmugurē vidū), lai to varētu piestiprināt pie kamerām un torņiem. Varat to ne tikai uzstādīt uz monitoru ar slīpuma kronšteinu, bet varat arī uzstādīt uz rokas stabilizatora vai droši piestiprināt kameras augšpusē kā lielisku HD skatu meklētāju! Ja uzstādāt ierīces apakšā, varat arī apvienot attēla apvēršanu. funkcija, lai ekrāns būtu pareizā orientācijā!

Pārnēsājams saulessargs, ērta uzstādīšana

F5 Pro monitors ir aprīkots ar saulessargu, kas ļauj fotogrāfam labāk fokusēties uz video un izvairīties no spēcīgas gaismas traucējumiem, nodrošinot labāku vizuālo pieredzi. Uzstādīšanas process ir vienkāršs un ātrs, kas ir ļoti piemērots fotografēšanai ārpus telpām.

Produkta veidsLCD Kameras monitori

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse