LCD monitori filmēšanai - FEELWORLD Monitor FW568S 6" DSLR Camera Field Monitor - perc šodien veikalā un ar piegādi

FEELWORLD FW568S ir 6 collu pilna HD lauka monitors, kas aprīkots ar 3G-SDI, 4K HDMI ievades un izvades saskarnēm un nodrošina sērijveida uzraudzības un kadrēšanas rīkus ar jaunu izvēlņu izkārtojumu, dažādi skaitliskie parametri ir skaidri redzami skatiens, viegli iestatāms.

FEELWORLD Monitor FW568S 6" DSLR Camera Field Monitor

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

31945 ar PVN

Ir uz vietas
2 vienības , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

44058
FW568S
6971863819983
Feelworld

Jauns

29.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
30.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
30.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
29.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
319.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

6 collu SDI/HDMI lauka monitors

FEELWORLD FW568S ir 6 collu pilnas HD lauka monitors, kas aprīkots ar 3G-SDI, 4K HDMI ievades un izvades saskarnēm un nodrošina sērijas uzraudzības un kadrēšanas rīkus ar jaunu izvēlnes izkārtojumu, dažādi skaitliskie parametri ir skaidri vienā mirklī, viegli iestatāms. FW568S aizmugurē ir F970 ārējais instalācijas un barošanas komplekts, kurā var uzstādīt, piemēram, bezvadu pārraidi, LED gaismu utt. Tas apvieno monitoru ar bezvadu pārraidi, lai atbrīvotos no nevajadzīgiem kabeļiem. Un kompaktais un vieglais FW568S ir īpaši piemērots lietošanai ar kardānu, lai apmierinātu fotogrāfus un 1. maiņstrāvas, lai dotos uz filmēšanu.

Pilna HD LCD panelis

Skatiet skaidri un droši tveriet katru detaļu.
FW568S ir aprīkots ar Full HD 1920 x 1080 izšķirtspēju, nodrošina izcilas detaļas, lai jūs varētu baudīt asāku un bagātīgāku krāsu attēlu.

Kompakts un pārnēsājams, ideāli piemērots Gimbal

Maza izmēra monitors ir piemērots lietošanai ar kardānu, un FW568S svars ir tikai 203 g, tas ir lieliski piemērots tiem, kam nepieciešams viegli lietojams, viegls kameras monitors, piemēram, kardāna operatori vai šāvēji, kas vienmēr ir ceļā.

Riteņa pogas darbība + jauna lietotāja interfeisa izvēlne

FW568S izmanto riteņa pogu darbību, izmantojot taustiņu, lai pabeigtu visus iestatījumus. Jauna lietotāja saskarnes izvēlne, programmatūras funkcijas ir ikonizētas, un vērtības īsumā. Funkciju vadīt ir ērtāk un ātrāk.

Novatorisks ārējās instalēšanas un barošanas komplekts

Vienkāršojiet savu fotografēšanas aprīkojumu

Monitora aizmugurē ir pievienots Sony F970 ārējā instalācijas un barošanas komplekta dizains. Ārējo komplektu var izmantot, lai uzstādītu un uzstādītu ārējo aprīkojumu, piemēram, bezvadu pārraidi, LED apgaismojumu, video pārveidotāju un citus, ko var darbināt ar Sony F970 akumulatoru. Ievērojami ietaupot iekārtas aizņemto vietu un samazinot fotografēšanas aprīkojuma svaru.
Komplektā ir divi šķērseniski sloti, var regulēt ārējās ierīces pozīciju, atskrūvējot skrūves. Ja komplekts nav nepieciešams, varat tieši atskrūvēt skrūves, lai izņemtu komplektu.

SDI/4K HDMI ieeja un izvade — plašāka izvēle

Monitors, kas aprīkots ar SDI un 4K HDMI ieeju un izvadi, saderīgs ar filmu kameru, DSLR kameru, bezspoguļa kameru, nodrošina vienlaicīgu uzraudzību, ko veic režisori, fotogrāfi un 1. maiņstrāva, atbalsta līdz 4K@30Hz, ekrāns ir gluds un skaidrs . Un nodrošina 3,5 mm austiņu ligzdu, lai pārraudzītu audio.

līdzstrāvas barošanas avots

Pabarojiet savu DSLR vai bezspoguļa kameru
Nodrošina papildu strāvas izvadi (DC OUT 8V), ļaujot šāvējiem darbināt savas kameras. Izmantojot akumulatora adaptera kabeli (pēc izvēles), FW568S pagarina kameras darbības laiku, vienlaikus nodrošinot ērtāk lietojamu displeju.
Stobra izeja kameras barošanai ar atsevišķi pieejamu līdzstrāvas savienotāju, izmantojot adapteri (NP-FW50 Sony & LP- E6 Canon un DMW-BLF19 Panasonic). Drīzumā būs pieejami citi adapteri.
Piezīme. Tā kā dažādu zīmolu un modeļu kamerām normālai darbībai ir nepieciešama atšķirīga jauda, kamera, iespējams, nevarēs normāli uzņemt attēlus vai video. Tāpēc, izmantojot baterijas, lai darbinātu monitoru, lai normāli izmantotu kameru, ieteicams izmantot lielas ietilpības pilnībā uzlādētu akumulatoru.

Vairāki barošanas avota režīmi

Papildus 12 V līdzstrāvas barošanas ieejai (var izmantot 12 V/1,5 A adapteri), FW568S ir arī F970 akumulatora plāksne, un tas atbalsta 5 V C tipa ieeju, ko var darbināt ar mobilo tālruņu lādētājiem vai barošanas blokiem (pie vismaz 5V/2A) .

  • Saderīgs akumulators: Sony F970, F960, F950, F930, F770, F750, F730, F570, F550, F530 sērija. (Piezīme: akumulators nav iekļauts, lūdzu, iegādājieties atsevišķi)

Profesionāli palīgrīki, iedvesmojiet jūsu radīšanu

Monitoram ir daudz noderīgu funkciju, piemēram, histogramma, nepareizas krāsas, fokusa palīgs, iegultais audio, pikseļi līdz pikseļiem, kadru vadotnes, deviņi režģi utt. Kā arī elastīga 3D LUT ieviešana (izmantojiet iebūvēto LOG, lai Rec.709 video vai augšupielādējiet .cube failus).

Ielādēt pielāgotus 3D LUT, priekšskatījuma filmēšanas skats uz lauka fotografēšanu

Atbalsta 32 pielāgotu LUT ielādi

LUT ielādes funkcija padara krāsu kalibrēšanu vienkāršāku un intuitīvāku, optimizē darbplūsmu un uzlabo darba efektivitāti uzņemšanas sākumposmā. Varat izmantot iebūvēto LOG vai augšupielādēt .cube failus. FW568S ļauj iekšēji ielādēt līdz pat pielāgotiem LUT (var importēt līdz 32 lietotāja failiem), izskatu vai profilus jebkurā laikā, izmantojot TYPE-C uz USB savienotāju. Vienmēr saglabājiet radošo nolūku un uzreiz izvēlieties vienu no tiem.

Precīza viļņu formas uzraudzība
Ietaupiet savu budžetu

Ja attēla kvalitāte jāanalizē precīzāk, nevis vienkārši skatoties uz attēlu, izmantojiet FW568S iebūvēto viļņu formas uzraudzību! Izvēlieties viļņu formu (RGB parāde, YUV parāde, Y parāde), vektoru, histogrammu, audio fāzes un līmeņa displejus un iegūstiet precīzu apraides viļņu formas uzraudzību, kas parāda visu, kas jums tehniski jāzina par jūsu video un audio signāliem. Funkcijas var atvērt atsevišķi, kā arī atbalsta vienu taustiņu, lai atvērtu visu tvēruma režīmu. FW568S kļūst par ideālu izvēli tiešai ražošanas uzraudzībai, tāpēc jums vairs nav jāizmanto atsevišķi dārgi tvērēji!

Ērta montāža — slīpsvira

Katrs FW568S monitors tiks piegādāts ar aukstuma kurpēm piestiprinātu slīpmašīnu. Šāvējiem būs drošs veids, kā novietot monitoru, vienlaikus saglabājot zemu profilu.

  • Skatīšanas ērtībai monitoru var pagriezt par 360 grādiem divos dažādos veidos. (1. Monitoru var pagriezt par 360 grādu no augšas uz leju, izmantojot sasvēršanas sviras sānu stiprinājuma punktu; 2. Monitoru var pagriezt par 360 grādu no kreisās puses uz labo, izmantojot slīpuma sviras apakšējo stiprinājuma punktu).
  • Droša un viegla montāža, izmantojot apavu stiprinājumu vai 1/4"-20 vītni
  • Ietver atsevišķu apavu stiprinājumu tādiem piederumiem kā mikrofons, LED apgaismojums vai bezvadu uztvērējs utt.
  • Uz noliecamās sviras ir divi mazi punktiņi, kas ir saskaņoti ar monitoru uzstādīšanai, savienojums ir stabilāks, vienkārši satveriet monitoru, lai to pagrieztu, neatskrūvējot skrūves.

Vairākas instalēšanas metodes

Atbilstoši jūsu daudzveidīgajām uzraudzības vajadzībām
Monitors ir aprīkots ar 3 standarta 1/4 collu montāžas vītnēm (augšpusē, apakšā, labajā pusē), varat to viegli uzstādīt uz kameras. vai cita veida aprīkojums ar burvju roku, kronšteinu utt. Neatkarīgi no tā, vai fotografēšana notiek horizontāli vai vertikāli, varat precīzi uzraudzīt.

Galvenās funkcijas

  • Jauns lietotāja interfeiss, vieglāk iestatāms
  • Ritināšanas ritenīša pogas darbība, ar pogu var pabeigt visas darbības
  • Atbalsta 3D LUT žurnālu uz REC.709 un lietotāja 3D LUT augšupielādi (līdz 32)
  • Izmantojot viļņu formas, vektorskopa, RGB histogrammas, fokusa palīga, vienkrāsas u.c. funkcijas, varat veikt precīzu ekspozīciju un fokusēt katru kadru.
  • Sony F970 ārējās instalācijas un barošanas komplekta dizainu var izmantot, lai uzstādītu un piegādātu strāvas padevi ārējam aprīkojumam, to ir viegli uzstādīt un izjaukt, kā arī vienkāršot fotografēšanas aprīkojumu.
  • Stereo austiņu izeja
  • līdzstrāvas 8 V strāvas padeve, lai darbinātu DSLR kameru vai bezspoguļa kameru

Kastē

  • Mikro HDMI kabelis *1
  • Noliekšanas svira *1
  • Saulessargs *1
  • C tips uz USB *1
  • Rokasgrāmata *1
Produkta veidsLCD Kameras monitori
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
2 vienības