Blackmagic Design - Blackmagic Design ATEM SDI Extreme ISO - perc šodien veikalā un ar piegādi

  • 8 kanālu 3G-SDI tiešraides straumēšanas pārslēdzējs
  • Atbalsts līdz 1080p60
  • RTMP straumēšana, izmantojot Ethernet vai USB-C
  • Programmas izejas un individuālās ievades ierakstīšana
  • 11 ieejas, 2 kanālu audio mikseris
  • Ievades kadru ātruma un formāta pārveidotājs
  • Atkārtota sinhronizācija visās 3G-SDI ieejās
  • HD vairāku skatu izvade ar līdz pat 16 skatiem
  • Vietējā un programmatūras maiņa
  • 4 x "upstream keys", 2 x "downstream keys"

Blackmagic Design ATEM SDI Extreme ISO

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

160945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 12 darba dienas

38958
SWATEMMXEPCEXTISO
9338716007978

Jauns

04.04 - 20.04.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
05.04 - 21.04.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
05.04 - 21.04.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
04.04 - 20.04.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
1609.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Blackmagic Design ATEM SDI Extreme ISO

Šis modelis ietver visas ATEM SDI Pro ISO modeļa funkcijas, taču tam ir 8 SDI ieejas un 4 SDI izejas. Tas var ierakstīt 9 atsevišķus H.264 video kanālus, ļaujot ierakstīt līdz 8 video signāliem reāllaikā, kā arī programmas video. Tiek saglabāts arī DaVinci Resolve projekta fails.

Savienojiet līdz 8 apraides kamerām

Ar 4 vai 8 video ieejām, atkarībā no modeļa, ATEM SDI ļauj savienot vairākas kameras dažādiem  skatiem. Videokameras ar SDI izvadiem, piemēram, Blackmagic Studio Camera vai Blackmagic URSA Broadcast G2, ir daudz labākas kvalitātes, jo tām ir labāka veiktspēja vājā apgaismojumā un tās izmanto profesionālas lēcas. Visi video avoti tiks atkārtoti sinhronizēti, pat ja tiem ir dažādi video uzstādījumi un standarti. Uzstādīšanās ir vienkārša un jums nav jāuztraucas par tehniskām problēmām. Iedomājieties, ka izmantojat multikameru tiešraides radošo brīvību intervijām, reklāmām, teātra iestudējumiem, mūzikas priekšnesumiem, sportam un citam!

Jauna Ultra Portable Live Production paaudze

ATEM SDI nodrošina pārnēsājamu ATEM Mini dizainu, taču tā SDI savienojumi nozīmē, ka varat pievienot uzlabotas apraides kvalitātes kameras un ierakstītājus. Tas paver pilnīgi jaunu ultra pārnēsājamas tiešraides pasauli. Neticami pārnēsājamais dizains nozīmē, ka varat ievietot visu tiešraides producēšanas sistēmu nelielā somā vai pat mugursomā! Varat izmantot vairākas kameras uz vietas un straumēt tiešraidē YouTube vai izveidot saiti atpakaļ uz studiju, izmantojot ATEM straumēšanas tiltu. ATEM SDI ļauj savienot vairākas kameras, lai jūs varētu izveidot interesantas attālinātas intervijas ar vairākiem kameras leņķiem.

Patstāvīgs apraides kvalitātes pārslēdzējs

ATEM SDI kompaktais, "viss vienā" dizains ietver gan vadības paneli, gan savienojumus. Priekšējā panelī ir viegli lietojamas pogas signālu, video efektu un pāreju izvēlei. Miksēšanas pogas ir lielas, tāpēc tās var izmantot pēc taustes, ļaujot pārslēgt prezentētājam! Jums pat ir taustiņi audio miksēšanai! ATEM SDI Pro un Extreme modeļiem ir pogas ierakstīšanas un straumēšanas vadībai, kā arī pogas, kas ļauj mainīt video izvadi starp programmu, kamerām un "multiview". Aizmugurējā panelī ir SDI savienojumi kamerām, papildu mikrofona ieejas, USB ports "webcam" kamerai, kā arī vairākas SDI "aux" izejas priekš programmas video.

Vienkārši lietojams un ātri apgūstams

Nekad nav bijis vieglāk lietojama tiešraides straumēšanas pārslēdzēja. Vienkārši nospiediet jebkuru pogu priekšējā panelī, kura ir apzīmēta ar cipariem, lai pārslēgtos starp video avotiem - kamerām. Varat izvēlēties starp parastu vai aizraujošām efektu pārejām, piemēram, "dissolve" vai dramatiskākus efektus. Pievienojiet DVE efektu, ar pielāgotām attēla pozīcijām un fonu. Iekārtā ir pat multivides atskaņotājs, kas ir titru un grafikas glabātuve, ko varat ielādēt, izmantojot ārējo programmatūras vadību.

"Webcam" kamera programatūrai

Lai nodrošinātu maksimālu saderību, visos ATEM SDI modeļos ir USB, kas darbojas kā tīmekļa (webcam) kameras avots. Tas nozīmē, ka varat ierīci pievienot datoram un strādāt ar jebkuru video programmatūru! Programmatūra atpazīst ATEM SDI kā tīmekļa kamera, taču patiesībā tā ir tiešraides pārslēdzējs. Tas garantē pilnīgu saderību ar jebkuru video programmatūru un pilnu izšķirtspēju 1080HD kvalitātē. Izvēlieties jebkuru programmatūru, kas jums patīk, piemēram, Zoom, Microsoft Teams vai Skype, lai jaunā veidā veidotu prezentācijas ar profesionālu vairāku kameru apraides kvalitātes stilu! ATEM SDI tīmekļa kameras izvade darbojas arī ar straumēšanas programmatūrām, piemēram, Open Broadcaster, XSplit Broadcaster un citām!

Tiešraide, izmantojot Ethernet un ATEM SDI Pro

ATEM SDI Pro un ATEM SDI Extreme modeļiem ir iebūvēts straumēšanas dzinējs, tiešraides straumēšanai, izmantojot Ethernet savienojumu. Tas nozīmē, ka varat tiešraidi straumēt tādās  platformās kā YouTube, Facebook un Twitch labākā kvalitātē. Vienkārši izvēlaties straumēšanas platformu un ievadiet straumēšanas kodu! Programmā ATEM Software Control ir paletes straumēšanas iestatīšanai, kā arī straumēšanas statuss tiek parādīts arī "multiview" skatā. Straumēšanas statuss ir viegli saprotams, jo datu pārraides ātruma indikators parāda interneta ātrumu, kas nepieciešams jūsu izmantotajam video formātam. Ir iespēja arī atjaunināt straumēšanas profilus XML iestatījumu failā, lai ielādētu jaunus pakalpojumus.

Pievienojiet 5G vai 4G tālruņus mobilajiem datiem

Ja veicat tiešraidi uz vietas, ATEM SDI Pro un Extreme modeļi atbalsta Apple vai Android tālruņa pievienošanu USB portam, lai izmantotu mobilos datus! Šī funkcija ir arī lielisks rezerves variants galvenajam Ethernet savienojumam. Tālruņa piesaiste darbojas ar jaunākajiem ātrgaitas 5G tālruņiem, kā arī biežāk sastopamajiem 4G tālruņiem! ATEM pārslēdzējs automātiski noteiks, kad tālrunis ir pievienots, un pārslēgsies automātiski, līdz ar to nav nepieciešams mainīt iestatījumus. Kad tas ir pievienots, tālrunis tiks lādēts no USB porta. Izmantojot tālruņa piesaisti mobilajiem datiem, ATEM SDI Pro un ATEM SDI Extreme kļūst par perfektiem mobilās ražošanas risinājumiem!

Ierakstiet tieši uz USB zibatmiņas diskiem, izmantojot ATEM SDI Pro

ATEM SDI Pro un Extreme modeļi atbalsta arī tiešu straumēšanas datu ierakstīšanu USB zibatmiņas diskos! Tas nozīmē, ka jūs saņemat ļoti garus ierakstus H.264 video failos ar AAC audio, ko jūs varat pa tiešo augšupielādēt jebkurās platformās, piemēram, YouTube vai Vimeo. Ierakstīšana vairākos diskos tiek atbalstīta, izmantojot USB-hub, tāpēc, kad disks piepildās, ierakstīšana turpinās uz otra disku, nodrošinot nepārtrauktu ierakstu.

Rediģējiet tiešraidi, izmantojot atsevišķus ISO ierakstus!

ATEM SDI Pro ISO un Extreme ISO modeļi ļauj rediģēt un montēt tiešraides ierakstu, jo ierīce ieraksta vairākus tīrus kameras signālus reizē, neatkarīgi no tā, kas tiek pogāts tiešraidē. Kopā ar video failiem tiek saglabāti arī izmantotie multivides attēli. Video failos ir ietverti metadatu tagi, piemēram, sinhronizēts laika kods un kameru numuri. Iedomājieties, ka rediģējat savu pārraidi ar jaunām krāsu kategorijām, efektiem un grafikām! Arī visi audio avoti tiek ierakstīti, lai jūs varētu profesionāli remiksēt savu audio!

Automātiski konvertē jebkuru SDI ievades formātu

Katrai 3G-SDI video ieejai ir savs īpašs standartu pārveidotājs. Tas nozīmē, ka ATEM SDI automātiski pārveidos 1080p, 1080i un 720p avotus pārslēdzēja video standartā! Pēc noklusējuma pārslēdzējs iestatīs savu video formātu automātiski, taču varat arī manuāli iestatīt pārslēdzēju uz jebkuru video standartu! SDI izejas ir īstas "aux" izejas, lai jūs varētu neatkarīgi pielāgot avota video, kas tiek maršrutēts uz katru SDI izeju. Visas izejas var savienot ar kamerām, jo tās ietver kameras vadību un sakritības informāciju. 

Piegādes saturs

• ATEM SDI Extreme ISO
• Ārējais 12 V līdzstrāvas barošanas avots ar starptautiskiem kontaktligzdas adapteriem

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse