Vairs neražo - Camrock City Grey XG20 Graphite


City Camrock Gray XG20 is a small Bag, which can accommodate a hybrid or bezlusterkowca camera with additional lenses. Made of high quality materials, it provides excellent protection contained in the equipment.

Camrock City Grey XG20 Graphite

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
40729
5901891102819
Camrock

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

City Camrock Grey XG20 ir maza soma, kurā var ievietot hibrīda vai bezspoguļa kameru ar papildu objektīviem. Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, tas nodrošina lielisku aizsardzību, kas atrodas aprīkojumā. Galvenais nodalījums ir izklāts ar mīkstu materiālu, pasargājot kameru no bojājumiem un skrāpējumiem. Divas konfigurējamas starpsienas ļauj pielāgot somas iekšpusi atbilstoši savām vajadzībām. Iekšpusē ir arī neliela kabatiņa maziem piederumiem, piemēram, papildu akumulatoram un atmiņas kartei. Regulējama garuma plecu siksnu var atvienot jebkurā laikā, izmantojot ērti lietojamus āķus. Uz vāka ir ērts rokturis somas pārnēsāšanai rokā. Liekot korpusu uz zemes, mums nav jāuztraucas par netīrumiem un mitrumu. Speciāls materiāls, kas izgatavots no somas apakšas, aizsargā iekšā esošo aprīkojumu. Papildu vairogs tiek piegādāts lietus pārsegā. Sērijai Camrock City Grey ir raksturīga augsta kvalitāte un interesants, daudzpusīgs, “pilsētas” dizains.

Galvenās īpašības: moderns, pievilcīgs dizains kompakts, mazi izmēri, iekšpuse izklāta ar mīkstu materiālu, amortizējošas putas pildītas sienas, noņemama plecu siksna ar regulējamu garumu, ērts rokturis somu noturēšanai rokā, divas konfigurējamas starpsienas, papildus kabata piederumiem. Komplektā augstas kvalitātes gumijas apakšējais lietus pārvalks

Specifikācija: modelis: Camrock City XG20 Grey Krāsa: grafīts
svars: 230 g
ārējie izmēri (platums. Augstums x. X D.): 18,5 x 16,5 x 11 cm
izmēri galvenās kameras iekšpusē (platums. augstums x. x d.): 17 x 13 x 10 cm
kabatas piederuma izmēri (br. X augstums): 15 x 7,5 cm

Somā Camrock City Grey XG20 ir iekļauta noņemama grafīta siksna, divas konfigurējamas deflektori, lietus pārsegs.

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.