Mikrofoni Skaņas ierakstīšana - Rode mikrofons Wireless Go II ar rokas raidītāju noma

RODE Authorized DealerRØDE Dealer ID: LV-8951853B

Nomājot šo preci, var tikt pieprasīta ķīlas maksa. Ja tāda būs nepieciešama, tas tiks noteikts rezervācijas procesā.

Galvenās funkcijas

  • Vienas personas intervijas, video emuāri un aplādes
  • Iebūvēts Omni mikrofons un 3,5 mm mikrofona ieeja
  • Mini piespraužams raidītājs/rakstītājs
  • Ieraksta 7 stundas nesaspiesta audio
  • Vienkārša iestatīšana bez izvēlnēm
  • Stereo vai divu mono izvades režīmi
  • 7 stundu uzlādējamas baterijas + USB barošana
  • Jaudīgas funkcijas/pielāgošana, izmantojot lietotni
  • USB audio interfeisa funkcionalitāte
  • Līdz 8 mikrofoniem komplektā / 656 collu diapazonā

Rode mikrofons Wireless Go II ar rokas raidītāju noma

Rated 4.7/5 based on 11 customer reviews

1200 par dienu ar PVN

600 katra nākamā diena -50%
300 sākot no 5. dienas -75%

Ir uz vietas
1 vienība , veikalā, F.Sadovņikova iela 39

Nopirkt šo nomas preci € 180.00
43481
WIGOIISINGLE
0698813007820
Rode
RODE Authorized Dealer
Rezervē uzreiz

Paplašinot oriģinālo Wireless GO ar atjauninājumiem, kas ļauj fotografēt ar divām personām, ierakstīšanu borta, ievērojami paplašinātu diapazonu un elastīgas izvades iespējas, melnā Rode Wireless Go II Single sistēma ļauj videogrāfiem, video emuāru autoriem un mobilajiem žurnālistiem pārliecinoši un ātri iekļaut bezvadu audio savā iestatījumā neatkarīgi no pieredzes līmeņa vai ierīces, kurā viņi ieraksta. Wireless GO II Single, kas ir ideāli piemērots satura veidotājiem, kuriem tagad ir jāieraksta tikai viens objekts, bet vēlāk viņi vēlas divus objektus, ir aprīkots ar vienu raidītāju un divu kanālu uztvērēju.Sistēma, kas lepojas ar drošu Series IV 2,4 GHz digitālo pārraidi, vienkāršu darbību un iebūvētu mikrofonu (lavalier mikrofons pieejams atsevišķi), sistēma ir gatava darbam, nospiežot pogu; varat koncentrēties uz kadra uzņemšanu, zinot, ka Wireless GO II nodrošina kvalitatīvu audio diapazonu līdz 656 pēdām. Nav izvēlņu un smalku ciparnīcu, ir tikai vienkārša ieslēgšanas un darbības funkcionalitāte un spilgts, informatīvs LCD ekrāns, kas parāda to, kas jums jāredz. Kad esat gatavs vairāk, izmantojiet Rode pavadošo lietotni, lai piekļūtu jaudīgai funkciju kopai un paplašinātai iestatījumu pielāgošanai.

II versijas jauninājumi

  • Sākotnējā Wireless GO izmantoja vienu kanālu, savukārt II versija ir divu kanālu sistēma, kas spēj vienlaikus apstrādāt divus raidītājus, lai nodrošinātu vienkāršu, divu cilvēku uzņemšanu ar zemu latentumu (3,5–4 ms).
  • Izmantojiet Rode Central pavadošo lietotni (saderīga ar Mac, Windows, iOS un Android), lai atbloķētu jaudīgas funkcijas un ierīces pielāgošanu — iebūvētu raidītāja ierakstīšanu, konfigurējamu drošības ierakstu ierakstīšanu dubultā mono režīmā, failu atskaņošanu un eksportēšanu un daudz ko citu.
  • Izmantojot lietotni, raidītājs nodrošina iebūvētu audio ierakstītāju, kas piedāvā līdz pat septiņām stundām nesaspiesta ieraksta (24 bitu / 48 kHz WAV) vai 24 stundām saspiestu ierakstu, kas ir ideāli piemērots dublējuma ierakstīšanai bez raizēm vai ātrai un vienkāršai. veids, kā uztvert skaņu no objekta. Eksportējiet failus dažādos formātos, piemēram, MP3 vai WAV (16-, 24- vai 32-bit float) ar datuma un laika zīmoga informāciju, kā arī automātiskajiem marķieriem visur, kur tika bojāta raidītāja-uztvērēja saite.
  • Tā kā Wireless GO II var apstrādāt divus raidītājus vienlaikus (iekļauts viens raidītājs), tam ir iespēja pārslēgties starp stereo vai divu mono izvades režīmu. Tas ļauj katru raidītāju un līdz ar to arī katru objektu ierakstīt atsevišķā kanālā. Alternatīvi, signālu no diviem raidītājiem var sajaukt kopā un ierakstīt identiski kreisajam un labajam kanālam. Izmantojiet lietotni, lai aktivizētu drošības trases ierakstīšanu (-20 dB labajā kanālā).
  • Papildus tradicionālajai 3,5 mm TRS analogajai izvadei Wireless GO II uztvērējam ir USB Type-C digitālā audio izeja, kas darbojas kā 24 bitu / 48 kHz audio interfeiss. To var savienot ar datoru, izmantojot komplektācijā iekļauto USB Type-C uz USB Type-A kabeli, iOS mobilās ierīces Lightning portam, izmantojot Rode SC15 kabeli, vai USB Type-C portam klēpjdatorā, iPad Pro. , vai Android mobilo ierīci ar Rode SC16 kabeli (SC15 un SC16 kabeļi pieejami atsevišķi).
  • Jaunā Series IV tehnoloģija paplašina Wireless GO II redzamības diapazonu līdz aptuveni 656 collu salīdzinājumā ar 230 collu maksimālo diapazonuoriģinālais Wireless GO. Tas piedāvā arī lielāku signāla stiprumu pārpildītās bezvadu vidēs. Turklāt sistēma ir paredzēta, lai darbinātu abus raidītājus, neietekmējot diapazona veiktspēju.

Jaudīga pielāgošana

  • Ierakstīšanas režīms “Vienmēr”: kad šis režīms ir aktivizēts, raidītājs sāks ierakstīt audio, tiklīdz tas tiks ieslēgts. Tas turpinās ierakstīšanu, līdz tas tiks izslēgts, neatkarīgi no uztvērēja statusa. Tas nozīmē, ka jums būs nepārtraukta ierakstīšana no raidītāja ieslēgšanas brīža, padarot šo režīmu piemērotu Wireless GO II izmantošanai kā atsevišķu lauka ierakstītāju. Ņemiet vērā, ka šajā režīmā "izslēgšanas" funkcija neietekmēs iebūvēto ierakstu (lai gan tā joprojām izslēgs bezvadu pārraidi). Šis būs noklusējuma ierakstīšanas režīms, kad Wireless GO II ir instalēta jaunākā programmaparatūra.
  • "Rezerves" ierakstīšanas režīms: kad šis režīms ir aktivizēts, raidītājs sāks ierakstīt audio, kad tas būs savienots ar uztvērēju. Kad uztvērējs ir izslēgts, ierakstīšana tiks pārtraukta. Tas nozīmē, ka, ja signāls jebkurā brīdī pazūd vai ja aizmirstat ierīcē nospiest ierakstu, jums joprojām būs rezerves ieraksts par periodu, kurā bezvadu savienojums bija aktīvs.
  • Izslēgts: ierakstīšanas funkcijas izslēgšana nozīmē, ka raidītājs neierakstīs audio. Esošie ieraksti paliks ierīcē, līdz tie tiks manuāli izdzēsti, izmantojot Rode Central.
  • Raidītāju aktivizējamie ievades spilventiņi ieslēdz zemas jutības režīmu, lai izvairītos no traucējumiem, saskaroties ar skaļiem runātājiem.
  • Raidītāju gaismas diodes spilgtuma regulēšana nodrošina optimālu redzamību jebkurā fotografēšanas vidē.
  • Mainiet raidītāja barošanas pogas funkcionalitāti, lai izslēgtu ievadi, nomestu marķieri iebūvētajā ierakstā vai deaktivizētu pogu.

Izņemot no kastes, uz komplektu

  • Izstrādāts, paturot prātā satriecošu vienkāršību un efektivitāti, Rode Wireless GO II Single piedāvā tūlītēju funkcionalitāti jūsu nākamajai ziņu sesijai, video projektam vai intervijai. Ieslēdziet strāvas padevi, ļaujiet uztvērējam un raidītājam automātiski izveidot savienojumu pārī, pēc tam DARKIETIES!
  • Mobilie žurnālisti, videogrāfi un video emuāru autori novērtēs Wireless GO II kabatām un somām draudzīgo pārnēsājamību. Tā kā raidītājs un uztvērējs sver tikai nedaudz vairāk par unci un izmēri ir aptuveni 1,7 x 1,8 x 0,7 collas, objekts un kameras operators aizmirsīs, ka viņi tur pat ir!
  • Piespraudiet miniatūru raidītāju pie apģērba, piestipriniet pie jostas vai iebīdiet kabatā; izmantojiet to kā Lavalier mikrofonu (nav nepieciešams atsevišķs mikrofons) vai izmantojiet to kā tradicionālu korpusa raidītāju ar ārēju mikrofonu, piemēram, Rode Lavalier GO (pieejams atsevišķi).
  • Pateicoties uztvērēja nelielajam formas faktoram un integrētajam klipam, tas nodrošina elastību, lai to varētu viegli uzstādīt uz kameras, skaņas maisiņā vai mobilajā ierīcē. Tā spilgtais, augsta kontrasta displejs parāda uztvērēja un raidītāja akumulatora stāvokli, audio līmeni, signāla stiprumu un daudz ko citu.

Īsts bezvadu mikrofons, kas ir gatavs palaišanai un ieročiem

  • Aprīkots ar augsta kalibra, iepriekš polarizētu, daudzvirzienu lāviņu, kas iebūvēts raidītāja kompaktajā korpusā, Wireless GO II nodrošina kvalitatīvu skaņu, neprasot atsevišķu mikrofonu (ārējie mikrofoni nav obligāti).
  • Iekšējās kapsulas daudzvirzienu polārais raksts nodrošina uzticamu audio uztveršanu pat tad, ja mikrofona izvietojums nav ideāls; jūsu subjekta balss tiks uztverta skaidri, saprotami un konsekventi.

Paņemiet mikrofonu un dodieties

  • Vai jums jau ir augstākā līmeņa ārējais lādiņš? Raidītājs ir aprīkots ar 3,5 mm TRS ieeju ar spraudņa barošanu, lai jūs varētu pievienot lielāko daļu Lavalier mikrofonu, kas aprīkoti ar nebloķējošu 3,5 mm TRS mini spraudni (piemēram, Rode paša Lavalier GO, pieejams atsevišķi), un joprojām baudīt ērtības. Wireless GO II.
  • 3,5 mm TRS ārējā mikrofona ieeja nodod platjoslas audio kopā ar iekšējo mikrofona priekšpastiprinātāju, kas nodrošina, ka nav nepieciešams manipulēt ar iestatījumiem vai parametriem.

Skaņaiski stabils un drošs

  • Tāpat kā Rode populārās RODELink bezvadu sistēmas, arī sistēma Wireless GO II izmanto 2,4 GHz frekvenču joslu, lai jūs atbrīvotos no pārslogotā un mulsinošā UHF domēna. Lai iegūtu spēcīgu signālu, aizmirstiet par kanālu meklēšanu un sastādīšanu ar skaņas slāpēšanu; Wireless GO II vienkārši darbojas!
  • Pateicoties Rode optimizētajam pārraides algoritmam, Wireless GO II nodrošina redzamības diapazonu līdz 656 pēdām, kā arī pastiprina signāla uzticamību, lai mazinātu atkrišanu pārpildītās maza darbības attāluma vidēs, piemēram, mazumtirdzniecības veikalos, tirdzniecības centri, biroju ēkas un viesnīcas.
  • Rode jaunajā IV sērijas 2,4 GHz digitālajā pārraidē ir iekļauta 128 bitu šifrēšana drošībai, stabilitātei un darbībai bez problēmām, vienlaikus apejot neapmierinātību ar licencēm un frekvenču mandātiem. Dodieties uz jebkuru vietu pasaulē ar Wireless GO II; tas automātiski sniedz spēcīgu signālu neatkarīgi no scenārija.
  • Piezīme. Lai nodrošinātu optimālu šīs 2,4 GHz sistēmas veiktspēju, lietotāji tiek aicināti uzturēt pēc iespējas tiešu redzamības līniju starp raidītāju un uztvērēju. Wireless GO II nav saderīgs ar sākotnējo Wireless GO sistēmu.

Darbojas ar Rode Connect

  • Wireless GO II var pilnībā integrēt ar Rode Connect programmatūru, kas ļauj tvert apraides līmeņa skaņu savam saturam ar lielāku brīvību un elastību nekā jebkad agrāk, lieliski piemērots IRL straumēšanai, prezentāciju vai nodarbību ierakstīšanai un daudz ko citu.
  • Rode Connect ļauj vienam datoram pievienot divus Wireless GO II. Katrs raidītājs programmatūrā var tikt piešķirts savam kanālam kopumā četrām atsevišķām bezvadu audio straumēm, katrai no kurām ir individuāls līmeņa mērītājs, kā arī solo un skaņas izslēgšanas pogas. Wireless GO II var izmantot arī kopā ar NT-USB Mini Rode Connect ietvaros.
Pults savienojumsRadio
MikrofoniBezvadu mikrofoni
Mikrofonu savienojumsbezvadu
Savienojuma spraudnis3,5mm TRS

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Ir uz vietas
1 vienība



Šo preci ir iespējams iznomāt

Šī ir nomas prece, to var iznomāt un testēt Rode mikrofons...
Ja vēlies tādu iegādāties, šeit vari nopirkt jaunu: Rode mikrofons...
Šo nomas Rode mikrofons... vari iegādāties ar atlaidi par: € 180.00 ar PVN
Par nomas preces iegādi ar 14 dienu garantiju, lūdzu, sazināties ar mums.