Baseus High Definition Series HDMI 8K to HDMI 8K 1m

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

945 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

42209
CAKGQ-J01
6953156204157
Baseus

Jauns

02.05 - 14.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
03.05 - 16.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
03.05 - 16.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
02.05 - 14.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Baseus CAKGQ-J01 8K HDMI adapteris
Baseus CAKGQ-J01 HDMI adapteris nodrošina izcilu video kvalitāti līdz pat 8K. Pateicoties nevainojamai audio un video sinhronizācijai, varat ērti skatīties savas iecienītākās filmas un seriālus. Jaunākā HDMI 2.1 standarta izmantošana ļāva iegūt joslas platumu līdz 48 GB/s. Adapteris atbalsta arī dinamisko HDR, kas garantē fantastisku attēla skaidrību un bagātīgas detaļas.

Augsta attēla izšķirtspēja
Augstas kvalitātes attēli ir sasniedzami. Adapteris CAKGQ-J01 garantē izšķirtspēju līdz 8K pie 60 Hz. Tas atbalsta arī 4K/120Hz un 2K/144Hz. Tas ir savietojams ne tikai ar HDMI 2.1, bet arī ar iepriekšējiem standartiem. Tāpēc varat to izmantot daudzos veidos un ērti savienot ar dažāda veida ierīcēm.

Jūs pamanīsit katru detaļu
Produkts atbalsta dinamisko HDR, kas nozīmē, ka tas lieliski atveido krāsas un nodrošina vēl detalizētāku attēlu. Tātad, izmantojot adapteri, jūs vienmēr varat baudīt izcilu kvalitāti. Skatiet savus atvaļinājuma fotoattēlus, rīkojiet filmu vakaru vai pat ērti strādājiet uz lielā ekrāna. Baseus sniegs jums attēlus, kas pārsteidz ar augstu izšķirtspēju, daudzām detaļām un dabīgām, spilgtām krāsām.

Izveidojiet kinoteātri savās mājās
Kas vēl padara Baseus adapteris ir tik labs filmu skatīšanai? Tas garantē perfektu attēla un skaņas sinhronizāciju. Tātad jūs varat vēl vairāk ienirt pasaulē, ko radījis jūsu iecienītākais režisors. Organizējiet filmu nakts maratonu sev un saviem draugiem vai izveidojiet privātu mājas kinozāli, lai ērti skatītos jaunas atkarību izraisoša seriāla sērijas.

Tas jums kalpos ilgu laiku< br />Adapteris ir arī pārsteidzoši nodilumizturīgs un izturīgs. Apzeltītie savienotāji ir īpaši izturīgi pret nodilumu un oksidāciju, tāpēc tie jums labi kalpos pat pēc daudzām lietošanas reizēm. Izturīgā PVC pinums aizsargā alvoto vara kabeli. Pateicoties tam, adapteris ir izturīgs pret liekšanos un nejaušu raustīšanu. Varat to veiksmīgi izmantot ikdienā, neuztraucoties par tā ātru bojājumu.

Specifikācija

  • Zīmols Baseus
  • Nosauciet augstas izšķirtspējas sērijas HDMI 8K–HDMI 8K adaptera kabeli.
  • Modelis CAKGQ-J01
  • HDMI versija 2.1
  • Melna krāsa
  • Kabeļa garums 1 m

Baseus CAKGQ-J01 8K HDMI Adapter

Baseus CAKGQ-J01 HDMI adapter provides excellent video quality up to 8K. Thanks to the perfect synchronization of audio and video, you can comfortably watch your favorite movies and series. The use of the latest HDMI 2.1 standard allowed to obtain a bandwidth of up to 48GB/s. The adapter also supports dynamic HDR, guaranteeing fantastic image clarity and rich detail.

High image resolution

Higher quality images are within reach. The CAKGQ-J01 adapter guarantees resolutions up to 8K at 60Hz. It also supports 4K/120Hz and 2K/144Hz. It is compatible not only with HDMI 2.1, but also with previous standards. Therefore, you can use it in many ways and easily connect it to various types of devices.

You will notice every detail

The product supports dynamic HDR, which means that it reproduces colors perfectly and provides an even more detailed picture. So by using the adapter, you can always enjoy excellent quality. View your vacation photos, host a movie night, or even work comfortably on the big screen. Baseus will provide you with images that impress with high resolution, many details and natural, vivid colors.

Create a cinema in your own home

What else makes the Baseus adapter so good for watching movies? It guarantees perfect synchronization of picture and sound. So you can even more immerse yourself in the world created by your favorite director. Organize a movie night marathon for you and your friends or create a private home theater to comfortably watch new episodes of an addictive series.

It will serve you for a long time

The adapter is also surprisingly wear-resistant and durable. The gold-plated connectors are extremely resistant to abrasion and oxidation, so it will serve you well even after many uses. The durable PVC braid protects the tin-plated copper cable. Thanks to that the adapter is resistant to bending and accidental jerking. You can successfully use it on a daily basis, without having to worry about its rapid damage.

BrandBaseus
NameHigh Definition Series HDMI 8K to HDMI 8K Adapter Cable
ModelCAKGQ-J01
HDMI version2.1
ColorBlack
Cable length1m
SavienojumiHDMI to HDMI

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse