UGREEN 40265 HDMI Signal Amplifier

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews
42336
6957303842650
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

UGREEN 40265 HDMI signāla pastiprinātājs
Pārnēsājamā HDMI signāla pastiprinātāja UGREEN 40265 maksimālais pārraides diapazons ir 60 m, ko nodrošina iebūvētā Maxim mikroshēma. Tā atbalsta izšķirtspēju līdz 1080p, vienlaikus garantējot perfektu video un audio sinhronizāciju. Viegli lietojams un izturīgs — tas sevi pierādīs daudzos lietojumos.

Uzticama liela attāluma pārraide
Uzlabotā Maxim mikroshēma sensacionāli pastiprina HDMI signālu, paplašinot ierīces darbības rādiuss līdz 60m. Maksimālais pārraides attālums ir atkarīgs no jūsu kabeļa AWG standarta. Par ātru un stabilu signāla pārraidi ir atbildīgas arī apzeltītas pastiprinātāja ligzdas. Pateicoties tiem, varat baudīt uzticamu un izcilas kvalitātes pārraidi.

Izveidojiet kinoteātri savās mājās
Pastiprinātājs atbalsta 1080p izšķirtspēju. Tas arī nodrošina perfektu video un skaņas sinhronizāciju. Pateicoties tam, varat to veiksmīgi izmantot, piemēram, savā mājas kinozālē. Tātad ar UGREEN 40265 jūs varat ērti skatīties savas iecienītākās filmas un seriālus. Lieliska attēla kvalitāte apvienojumā ar augstākās kvalitātes audio jūs noteikti iepriecinās!

Vienkārša uzstādīšana
Ierīces lietošana ir pasakaini vienkārša. Pastiprinātājs ir plug&play, tāpēc atliek tikai pareizi pievienot. Aizmirstiet par sarežģītu konfigurāciju vai nepieciešamo draiveru meklēšanu! Iebūvētais LED indikators padara izstrādājumu ērti lietojamu, norādot tā statusu.

Izturīgs, kabatā ietilpīgs, praktisks
Izstrādājums ir izgatavots no augstas kvalitātes cinka sakausējums, kas piešķir tai izcilu izturību. Jums nav jāuztraucas par tā nejaušiem bojājumiem. Pastiprinātājs ir arī neticami kompakts – to var ērti ievietot somā vai mugursomā un paņemt līdzi visur, kur nepieciešams. Tā lieliskās iespējas ļauj to izmantot gandrīz jebkur — ne tikai mājās, bet, piemēram, arī darbā.

Specifikācija

  • Zīmols UGREEN
  • Nosauciet HDMI signāla pastiprinātāju
  • Modelis 40265
  • Zelta interfeiss
  • Cinka sakausējuma korpuss
  • Čips Maksims
  • Izšķirtspēja 1920x1080p
  • Signāla paplašināšanas diapazons līdz 60 m
  • Izmēri 24 x 52 mm
SavienojumiHDMI to HDMI

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.