Vairs neražo - Lexar Pro CFexpress R1750/W1000 128GB
  • CFexpress tipa atmiņas karte
  • Liela atmiņas ietilpība 128 GB
  • 1750 MB/sek. lasīšanas ātrums
  • 1000 MB/sek. rakstīšanas ātrums
  • Augstas kvalitātes foto un 4K video

Lexar Pro CFexpress R1750/W1000 128GB

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews
23925
LCFX10-128CRB
0843367104925
Lexar

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

265.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Uzņemiet augstas kvalitātes attēlus un HD video ar profesionāla līmeņa ātrumu un jaudu Uzņemiet augstas kvalitātes attēlus un RAW 4K video, izmantojot Lexar® Professional CFexpress™ Type-B karti. Šī izturīgā karte, kas izstrādāta, lai izmantotu nākamās paaudzes augstas izšķirtspējas videokameru un DSLR kameru iespējas, atbalsta gan PCI Express® Gen 3, gan NVMe protokolu, vienlaikus nodrošinot ātrdarbīgu veiktspēju, izturību un uzticamību ar lasīšanas pārsūtīšanas ātrumu līdz pat 1750 MB/s.

Tas uzlabo pārsūtīšanas ātrumu no kartes uz datoru, ievērojami paātrinot darbplūsmu. Lexar Professional CFexpress Type-B kartes ir pieejamas ar ietilpību no 128 GB līdz 256 GB, un tām tiek nodrošināts ekspertu tehniskais atbalsts un ierobežota mūža garantija.

Uzņemiet vairāk augstas kvalitātes attēlu un RAW 4K video Lexar Professional CFexpress™ B tipa karte, kas izstrādāta, lai izmantotu nākamās paaudzes kinokameru un augstas izšķirtspējas DSLR iespējas, ļauj tvert elpu aizraujošus augstas kvalitātes attēlus un RAW 4K video ilgākā garumā. Tam ir milzīgs lasīšanas ātrums līdz 1750 MB/s1 un rakstīšanas ātrums līdz 1000 MB/s.

Iemūžiniet piedzīvojumu ar izcilu izturību Neatkarīgi no tā, vai dzenāties pēc saulrieta vai ceļa sacīkstēm — vai jebkurā citā piedzīvojumā, Lexar Professional CFexpress B tipa karte nodrošina izturīgu izturību, kas nepieciešama, lai pasargātu no triecieniem/vibrācijas. Tātad, no Lielā kanjona līdz Lielajam mūrim, jūs varat būt mierīgi, ka esat ieguvis karti, kurai varat uzticēties, lai uzņemtu elpu aizraujošus attēlus.

Ietaupiet laiku, izmantojot ievērojami paātrinātu darbplūsmu Kartes ātrgaitas veiktspēja ļauj ātri uzņemt un pārsūtīt failus. Lietojot to kopā ar Lexar Professional CFexpress B tipa lasītāju, jūs maksimāli palielināsit kartes lasīšanas pārsūtīšanas ātrumu. Tas ievērojami paātrina jūsu darbplūsmu no sākuma līdz beigām, lai jūs varētu ietaupīt laiku un atgriezties darbā.

Atpakaļ saderīga ar XQD® kamerām Daudzpusības labad karte ir saderīga ar atsevišķām XQD® kamerām2, kas nodrošina esošās ierīces ar nākamās paaudzes veiktspēju.

FUNKCIJAS

  • Izcila veiktspēja — ar pārsūtīšanas ātrumu līdz 1750 MB/s lasīšanas
  • Nepārspējamam ātrumam tiek izmantots PCIe 3.0 un NVMe protokols.
  • Ilgstošs rakstīšanas ātrums līdz 1000 MB/s
  • Ātrgaitas failu pārsūtīšana no kartes uz datoru, lai ievērojami paātrinātu darbplūsmas video failus.
  • Nodrošina ekspertu atbalsts un ierobežota mūža garantija

Stingri pārbaudīts Lai nodrošinātu veiktspēju, kvalitāti, saderību un uzticamību, visi Lexar izstrādājumu dizaini tiek plaši pārbaudīti Lexar Quality Labs, kas ir iekārtās ar vairāk nekā 1100 digitālajām ierīcēm.

Lūdzu, ņemiet vērā

  • CFexpress Type-B kartes ir saderīgas tikai ar ierīcēm, kas atbalsta CFexpress formātu. Lielākais pārsūtīšanas ātrums, kas tiek sasniegts tikai tad, ja tiek izmantots ar CFexpress Type-B lasītāju, ko norāda uz izstrādājuma kastē ievietots USB logotips. Lai iegūtu sīkāku informāciju, sazinieties ar ierīces ražotāju.
  • Piezīme: var nebūt saderīgs ar Sony® CFexpress ierīcēm. Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar Sony.
    1. Līdz 1750 MB/s lasīšanas pārsūtīšana, zemāks rakstīšanas ātrums. Ātrumi, pamatojoties uz iekšējo testēšanu. Faktiskais pastāvīgais ātrums var atšķirties atkarībā no resursdatora ierīces.
  • PIEZĪME. Pilnu saderīgo kameru sarakstu skatiet vietnē http://www.lexar.com/support/frequently-asked-questions
  • .

*Faktiskā izmantojamā atmiņas ietilpība var atšķirties. 1 GB atbilst 1 miljardam baitu.

Produkta veidsAtmiņas kartes
Atmiņas kartes tipsCFexpress Type B
Ietilpība128 GB
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.