Sortimenta jaunumi - DELKIN TRAIL CAM HYPERSPEED MICROSDHC (V30) R100/W75 32GB (2PK) DMSDHS-2X32 - ātri pasūtīt no ražotāja

Hyperspeed UHS-I (U3/V30) microSD atmiņas karte no Delkin Devices piedāvā uzticamu veiktspēju, lai droši uzglabātu datietilpīgus failus. Hyperspeed microSD karte ir optimizēta, lai to varētu izmantot jaunākajās darbības kamerās, dronos, GPS ierīcēs, zivju meklētājos un citās mobilajās ierīcēs, un tā nodrošina ātrumu, kas ļauj ierakstīt vienmērīgu, nepārtrauktu 4K un Full HD 1080p video materiālu bez bojājumiem vai kadru izkrišanas. Tā ir ideāla izvēle ātrdarbīgiem darbības kadriem, kā arī īpaši palēninātiem kadriem.

DELKIN TRAIL CAM HYPERSPEED MICROSDHC (V30) R100/W75 32GB (2PK) DMSDHS-2X32

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

2545 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

48650
DMSDHS-2X32
0814373021933
Delkin

Jauns

iespējams pēc 17.08.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 17.08.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 17.08.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 17.08.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Pārskats

Hyperspeed UHS-I (U3/V30) microSD atmiņas karte no Delkin Devices piedāvā uzticamu veiktspēju, lai droši uzglabātu datietilpīgus failus. Hyperspeed microSD karte, kas optimizēta, lai izceltos jaunākajās darbības kamerās, dronos, GPS ierīcēs, zivju meklētājos un citās mobilajās ierīcēs, nodrošina ātrumu, kas ļauj ierakstīt vienmērīgu, nepārtrauktu 4K un Full HD 1080p video materiālu bez bojājumiem vai kadru izkrišanas. Tā ir ideāla izvēle ātrdarbīgiem darbības kadriem, kā arī īpaši palēninātiem kadriem.

Apstiprināts HD, 4K & RAW sērijveida uzņemšanai

Ar rakstīšanas ātrumu, kas pārsniedz 75 MB/s, Hyperspeed microSD karte atbalstaport nevainojamu 4K video ierakstīšanu, kā arī Full HD 1080p video ar augstu kadru uzņemšanas ātrumu. Karte spēj arī uzņemt augstas izšķirtspējas time-lapse fotoattēlus, HDR (augsta dinamiskā diapazona) fotoattēlus un nepārtrauktas sērijveida fotogrāfijas. Hyperspeed kartei ir piešķirta 30. video ātruma klase (V30), un tā garantē minimālo pastāvīgo rakstīšanas ātrumu 30 MB/s, nodrošinot ātru datu ierakstīšanu kartē un novēršot nejaušu ierakstu apstāšanos vai kadru izkrišanu.

Racionalizēta darba plūsma

Hyperspeed microSD karte spēj izkraut datus ar ātrumu līdz 100 MB/s, nodrošinot ātru un efektīvu datu pārsūtīšanu no kartes uz datoru, lai nodrošinātu tūlītēju piekļuvi failiem un ātrāku pēcapstrādes uzsākšanu.

Komplektā iekļauts SD adapteris

Katrai Delkin microSD kartei ir pievienots pilna izmēra SD kartes adapteris, kas ļauj karti izmantot DSLR, videokamerā, point-and-shoot kamerā vai jebkurā citā SD saderīgā ierīcē. Vienkārši ievietojiet microSD karti komplektā iekļautajā SD adapterī, un jūs varat sākt darbu.

Uzticams & izturīgs dizains ar mūža garantiju

Hyperspeed microSD karte ir izgatavota tā, lai izturētu pat vissmagākās fotografēšanas vides, un ir izturīga pret ūdeni, triecienizturīga un rentgena stariem. Turklāt kartē ir iebūvēta kļūdu korekcija un nolietojuma izlīdzināšana, lai nodrošinātu datu integritāti un ilgu kalpošanas laiku.portTurklāt katrai kartei ir nodrošināta mūža garantija un Delkin klientu atbalsta komanda, kas atrodas ASV, San Diego, Kalifornijā.

Specifikācijas

  • Kartes tips: microSDHC (32 GB); microSDXC (64 GB - 128 GB).
  • Kopnes tips: UHS-I
  • Ātruma klase: 10
  • UHS ātruma klase: U3
  • Video ātruma klase: V30
  • Autobāzes saskarnes ātrums: UHS I klase
  • Datu pārsūtīšanas ātrums: 100MB/s maksimālais
  • Ierakstīšanas ātrums: 75MB/s maksimums, 30MB/s minimums
  • Izturība: Triecienizturība, ūdensizturība, rentgena staru izturība

Iepakojumā

  • (1) Delkin Devices Hyperspeed UHS-I (U3/V30) microSD atmiņas karte
  • SD kartes adapteris
  • Aizsargvāciņš
Produkta veidsAtmiņas kartes
Atmiņas kartes tipsMicroSD
Ietilpība32 GB

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock