Atstarotāju paneļi - Godox Scrim Flag Kit 60x90cm - ātri pasūtīt no ražotāja

  • Karoga izmērs: 60x90cm
  • Karoga auduma ekrāni ir aprīkoti ar nozares standarta krāsainām robežām, kas parāda dažāda veida funkcijas.
  • Atvērtā karoga mala ir veidota bez iesiešanas, kas nozīmē, ka vairs nav asu ēnu, ko rada mala, vai smagu pāreju no tās.
  • Piedāvā daudzpusīgu pilnīgu apgaismojuma pārveidošanas risinājumu, ar vieglāku piekļuvi precīzāk noregulētam apgaismojumam, kad vien tas nepieciešams.
  • Vieglais karoga audums, trīs galu salokāmie karoga rāmji, kā arī pirkstaiņi un punkti kopā padara komplektu kompaktu un pārnēsājamu, nodrošinot ērtu lietošanu, transportēšanu un uzglabāšanu

Godox Scrim Flag Kit 60x90cm

Rated 4.9/5 based on 1 customer reviews

21545 ar PVN

Piegādes laiks parasti 5 - 10 darba dienas

45861
SF6090
6952344225752
GODOX

Jauns

09.05 - 23.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
10.05 - 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
no 3 €
10.05 - 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
09.05 - 23.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
215.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Godox Scrim karoga komplekts 60x90cm

Godox Scrim Flag komplekts piedāvā ļoti daudzpusīgu un pārnēsājamu gaismas pārveidošanas risinājumu. Pateicoties salokāmajiem karoga rāmjiem, karoga audumam, kā arī pirkstiem un punktiem, jūs varat tos viegli uzstādīt studijā vai uz vietas, izmantot tos, lai stingri kontrolētu gaismu. Lai uzlabotu fotografēšanu, videogrāfiju un filmu veidošanu, šis komplekts noteikti palīdzēs jums precīzi regulēt gaismu un sasniegt ideālus toņus attēlos, lai ar lielāku efektivitāti atraisītu savu radošo potenciālu.

Augsta apgaismojuma efekta kontrole

Skripa karoga komplekts var palīdzēt fotogrāfiem viegli regulēt objekta gaišo un tumšo zonu kontrastu, lai precīzi un ērti iegūtu vienmērīgākus vai akcentētākus attēlus un lai jūs varētu kontrolēt apgaismojuma efektu.

Dažādi karogi

Melno vienkāršo / dubulto tīkla ekrānu var izmantot, lai mainītu izgaismoto daļu objektā, tādējādi mainot gaišo un tumšo daļu kontrastu, lai iegūtu attēlus ar līdzsvarotākiem un pareizākiem toņiem. Vienlaidu sietsekrāns galvenokārt darbojas uz objekta tumšo daļu, lai pielāgotu attēla gaismas/tumsas kontrastu, nogriežot dramatiskās ēnas, ļaujot jums precīzi noregulēt attēlus. Melnā bloka cietais karogs ir ideāli piemērots, lai bloķētu visu nevēlamo gaismu no jūsu objekta vai radītu vairāk ēnu. Divu pakāpju zīdainais siets var izkliedēt pieejamo apgaismojumu, piešķirot jūsu objektam maigākus un vienmērīgākus toņus. Melnā tīkla un cietā auduma punkti un pirkstaiņi ļauj veidot gaismu tāpat kā melnā tīkla un cietā auduma karodziņi, taču uz mazākiem objektiem vai laukumiem. Tie ir ideāli piemēroti fotografēšanai uz galda vai situācijās, kad lielāki audumi ir neērti.

Pārnēsājams un lietotājam draudzīgs

Labi izstrādātajā pārnēsājamajā futrālī ir vairāk nekā pietiekami daudz vietas ātrai organizēšanai un uzglabāšanai uzreiz pēc uzņemšanas. Tam ir arī ergonomisks rokturis, lai iepakojumu varētu pārnēsāt ērtāk. Turklāt tam ir unikāls dizains - oranža etiķete ar produkta kodu, kas izceļas, lai jūs to varētu viegli identificēt filmēšanas laukumā.

Iepakojumā

  • 5 x karogu rāmji un auduma ekrāni
  • 2 x punkti
  • 2 x pirkstiņi
  • 1 x Pārnēsāšanas soma

Atstarotāja krāsas5 krāsas
Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse