UGREEN 3.5mm male to 2 RCA male cable 2m (black) 10584

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews
41134
10584
6957303815845
UGREEN

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

UGREEN 3,5 mm (1/8 collu austiņu spraudnis) līdz 2 RCA (labajam/kreisajam) stereo plākstera kabelis ir ideāli piemērots 3,5 mm spraudņa pievienošanai ierīces vai datora austiņu ligzdai un 2 RCA pievienošanai pa kreisi un pareizās skaņas sistēmas papildu ieejas. Šie augstākās klases 3,5 mm līdz 2RCA stereo adaptera kabeļi nodrošina neticamu audio skaidrību visos garumos, lai nodrošinātu daudzpusīgu savienojumu starp aparatūru visām jūsu stereo audio vajadzībām.

Plaša saderība: šis 3,5 mm līdz 2RCA audio papildu stereo Y sadalītāja kabelis ir saderīgs ar iPhone, iPod, iPad, MP3 atskaņotājiem, CD atskaņotājiem, klēpjdatoriem, planšetdatoriem un jebkuru citu digitālo ierīci ar 3,5 mm audio ligzdu; un mājas audio sistēmas, piemēram, pastiprinātājs vai uztvērējs ar RCA (balta/kreisā un sarkanā/labā) ligzdām.

Fantastiska audio kvalitāte: apzeltīti savienotāji un varš nodrošina maksimālu vadītspēju un izturību, nodrošinot optimālu stereo audio pārraidi.

Slaids 3,5 mm savienotājs: ar ļoti plānu savienotāju 3,5 mm planšetdators/MP3/iPhone līdz 2RCA uztvērējam/skaļrunim var ievietot lielāko daļu mobilo ierīču plānā korpusā ar ciešu un drošu savienojumu. Nav nepieciešams noņemt plānus viedtālruņu un planšetdatoru aizsargmaciņus.

Ko jūs saņemat: UGREEN 3,5 mm līdz 2RCA audio papildu adapteris x1.

Savienojumi3.5mm to RCA

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.