Austiņas - Earphones TWS EarFun Air (black) TW200B - ātri pasūtīt no ražotāja

EarFun Air ir TWS bezvadu austiņas, kas ir aprīkotas ar dinamiskiem 6 mm draiveriem un ļauj baudīt izcilu skaņas kvalitāti. Ar uzlādes korpusu tās darbojas līdz pat 35 stundām, un, izmantojot līdz pat 4 mikrofoniem, ar tām var ērti sarunāties pa tālruni. Bluetooth 5.0 garantē uzticamu savienojumu, un ērti lietojamie skārienpaneļi nodrošina ātru piekļuvi svarīgākajām funkcijām.

Earphones TWS EarFun Air (black) TW200B

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews

4245 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 177 vienības

50638
TW200B
6974173980039
Earfun

Jauns

24.05 - 06.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
26.05 - 07.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
26.05 - 07.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
24.05 - 06.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Apbrīnojama skaņa

Vai meklējat augstas kvalitātes skaņu? EarFun Air nepievils! 6 mm kompozītmateriāla dinamiskie draiveri nodrošina izcilus dziļus basus, bagātīgu detalizāciju un perfektu harmoniju. Tie garantē arī ļoti zemu kropļojumu līmeni. Pārliecinieties, cik labi var skanēt jūsu mīļākās dziesmas, un atklājiet mūzikas burvību no jauna!

Perfekta zvanu kvalitāte

Jūs runājat pa tālruni, iepērkoties lielveikalā vai pārpildītā autobusā? Vienkārši paceliet tālruni un izbaudiet perfektu zvanu kvalitāti! Austiņas ir aprīkotas ar 4 mikrofoniem, kas uzticami uztver skaņu un novērš līdz pat 80 % fona trokšņu. Tādējādi jūsu balss ir līdz pat 3 reizēm dzirdamāka! Tagad varat būt droši, ka zvanītājs jūs dzirdēs bez jebkādām problēmām.

Ilgs akumulatora darbības laiks

Izbaudiet ilgu akumulatora darbības laiku. EarFun Air var atskaņot mūziku līdz pat 7 stundām ar vienu uzlādi. Tās ir lieliski piemērotas lietošanai mājās, darbā un ceļojumos. Turklāt komplektā iekļautais uzlādes korpuss ļauj pagarināt šo laiku līdz aptuveni 35 stundām. Jums arī nav ilgi jāgaida, līdz austiņas atkal būs gatavas lietošanai. Pēc 10 minūšu uzlādes tās var darboties vēl 2 stundas! Turklāt korpusu var uzlādēt ne tikai ar USB-C kabeli, bet arī bezvadu režīmā.

Izstrādāts jūsu komfortam

Austiņas ir ļoti vieglas un ērtas - katra no tām sver tikai 5,4 g. Tās cieši pieguļ un neizkrīt - pat tad, kad esat kustībā. Tās ir arī IPX7 ūdensnecaurlaidīgas ar SweatShield tehnoloģiju, tāpēc tās neietekmēs sviedri vai lietus pilieni. Komplektā iekļautie 4 izmēru (XS, S, M un L) maināmie ausu uzgaļi ļauj pielāgot EarFun Air savām vajadzībām. Austiņas arī nosaka, vai tās ir ausīs, un atkarībā no tā automātiski pārtrauc/atjauno atskaņošanu.

Bluetooth 5.0

Aizmirstiet par savienojuma problēmām. EarFun Air atbalsta Bluetooth 5.0, kas nodrošina ātru, stabilu un uzticamu pārraidi. Aizkavēšanās un slikta kvalitāte ir tikai atmiņas! Turklāt katra austiņa pieslēgsies jūsu ierīcei neatkarīgi. Tāpēc varat tās izmantot tieši tā, kā vēlaties - abas vienlaicīgi, tikai kreiso vai tikai labo.

Skārienpaneļi

Tagad viss, kas jums nepieciešams, ir rokas stiepiena attālumā. EarFun Air ir skārienpaneļi ērtai lietošanai. Nebūs vairs katru reizi jāsniedzas pēc viedtālruņa! Ar dažiem pieskārieniem, piemēram, varat apturēt / atsākt atskaņošanu, pārslēgt dziesmas, regulēt skaļumu, atbildēt / noraidīt / pārtraukt zvanu vai pat aktivizēt Siri vai Google Assistant balss asistentu.

Iepakojumā

  • EarFun Air austiņas
  • Uzlādes korpuss
  • Ausu uzgaļi (XS, S, M, L)
  • USB-C kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse