Austiņas - Wireless earphones TWS EarFun Air Pro, ANC (black) TW302B - ātri pasūtīt no ražotāja

Iegremdējiet sevi mūzikas pasaulē ar Earfun austiņām. Pateicoties 10 mm draiveriem, komplekts piedāvā iespaidīgu skaņu. Turklāt trokšņu slāpēšanas funkcija ļauj veikt tālruņa zvanus pilsētas džungļos. Tās izceļas arī ar ilgu darbības laiku un ātru uzlādi. Turklāt tās ir IPX5 ūdensizturīgas un atbalsta balss asistentu.

Wireless earphones TWS EarFun Air Pro, ANC (black) TW302B

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews
50769
TW302B
6974173980015
Earfun

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Augstas kvalitātes skaņa

Pateicoties sadarbībai ar Edifier, austiņas pārsteidz ar neticamu skaņas kvalitāti. Air Pro izmanto uzlabotu QuietSmart ANC tehnoloģiju, tāpēc varat baudīt bagātīgu informāciju bez ārējiem traucējumiem. Turklāt 10 milimetru draiveri vēl vairāk veicina kristāldzidru skaņu un dziļus basus.

Trokšņu samazināšana

Tagad varat turpināt sarunas pat trokšņainā vidē un būt pārliecināts, ka zvanītājs jūs dzird skaidri un gaiši. Katrās austiņās ir 3 mikrofoni, un tajās tiek izmantota trokšņu samazināšana. Tā rezultātā apkārtējais troksnis tiek izslēgts, un jūs varat brīvi runāt pa tālruni neatkarīgi no atrašanās vietas.

Sapņains komforts

Earfun austiņas izceļas ar vieglu un ergonomisku dizainu, kas nodrošina ilgstošu komfortu. Turklāt tās ir aprīkotas ar 3 izmēru silikona pārklājumiem, kas nodrošina vēl lielāku komfortu. Turklāt Air Pro ir IPX5 ūdensizturīgas. Lietus, sniegs, sviedri - Earfun austiņas ir tam gatavas! Izbaudiet lietošanas brīvību!

Ērta lietošana

Jums vairs nav jāizņem tālrunis no kabatas, lai atbildētu uz ienākošo zvanu vai pārlaistu dziesmu. Austiņas darbojas ar Siri un Google Assistant balss palīgiem, tāpēc ar vienkāršu balss komandu varat iestatīt atgādinājumu, ieslēgt navigāciju vai pārbaudīt kalendāru. Turklāt katra austiņa savienojas ar ierīci neatkarīgi, tāpēc varat lietot abas vienlaicīgi vai tikai vienu - izvēle ir jūsu ziņā!

Līdz 32 h nepārtrauktas mūzikas atskaņošanas ilgums

Neuztraucieties par pēkšņi izlādējušām austiņām. Air Pro nodrošina līdz pat 7 h darbības ANC režīmā un 9 h, ja izslēdzat trokšņu slāpēšanu. Ja izmantojat uzlādes futrālīti, tad darbības laiks ir līdz pat 32 h. Turklāt komplektā ir iekļauts USB-C kabelis ērtai uzlādei. Pēc aptuveni 2 h Air Pro atkal būs gatava darbam.

Iekļauts

  • austiņas
  • 3 izmēru (S/M/L) silikona pārklājumi
  • USB-C lādēšanas kabelis
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.