Austiņas - Austiņas Soundpeats Free2 Classic (melnas) Free2 Classic - ātri pasūtīt no ražotāja

Aprīkojiet sevi ar Soundpeats Free 2 Classic austiņām un izjūtiet patiesu lietošanas komfortu! Tām ir uz komfortu vērsts dizains un kristāldzidra skaņa. Izmantotās tehnoloģijas atbalsta funkcionalitāti, un uzlādes futrāļa izmantošana ievērojami pagarina darbības laiku.

Earphones Soundpeats Free2 Classic (black) Free2 Classic

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews
50786
Free2 Classic
6941213606181

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Kristāldzidra skaņa

Austiņas ir aprīkotas ar 6 milimetru draiveriem, kas rada augstas kvalitātes, detalizētu skaņu. Izmantojot Free2 Classic, jūs atklāsiet jaunu dziļumu savām iecienītākajām melodijām. Turklāt iebūvētais mikrofons ar putekļu vāciņu nodrošina efektīvu balss pārraidi bez kropļojumiem un traucējumiem.

Efektīvs barošanas avots

Austiņās tiek izmantotas izturīgas baterijas, lai ar vienu uzlādi nodrošinātu līdz pat 8 stundām ilgu darbības laiku. Uzlādes korpuss pagarina šo laiku līdz 30 stundām. Savienojums ar izvēlēto ierīci, izmantojot Bluetooth 5.1, garantē ļoti efektīvu enerģijas pārvaldību un patiesu klausīšanās komfortu.

Pārdomāts dizains

Arī Free2 Classic modeļa dizains balstās uz pārlaicīgu stilu. Austiņas lieliski iederēsies jebkurā stilā, nezaudējot funkcionalitāti. Neatkarīgi no tā, kur dodaties vai ko plānojat valkāt, Soundpeats Free2 Classic lieliski papildinās jebkuru apģērbu.

Iekļauts

  • austiņas
  • uzlādes futrālis
  • USB-C uzlādes kabelis
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.