Austiņas - Austiņas TWS QCY T20 (baltas) T20 White - ātri pasūtīt no ražotāja

Vai meklējat kompaktas austiņas, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņu un vienlaikus ir ērtas valkāšanai? TWS QCY T20 austiņas apmierinās jūsu cerības. Tās ir vieglas un ļoti kompaktas, un to 13 milimetru draiveri garantē izcilu skaņas kvalitāti. Bluetooth 5.3 nodrošina stabilu savienojumu 10 metru diapazonā, savukārt ENC trokšņu slāpēšana atvieglo saziņu ar citiem. Praktiskie skārienpaneļi, IPX4 ūdensizturība un ilgs darbības laiks - līdz 14,5 stundām - arī ir plusi.

Earphones TWS QCY T20 (white) T20 White

Rated 4.7/5 based on 1 customer reviews

2845 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 50 vienības

50953
T20 White
6957141407738

Jauns

15.05 - 26.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
16.05 - 28.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
16.05 - 28.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
15.05 - 26.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Lieliska skaņa

TWS QCY T20 austiņas ir lieliska izvēle cilvēkiem, kuri novērtē augstas kvalitātes skaņu un vēlas no jauna atklāt savas mīļākās dziesmas. Pateicoties 13 milimetru draiveriem, skaņa, ko nodrošina T20, ir perfekti sabalansēta, kristāldzidra un detaļām bagāta. Tādējādi jūs varat baudīt augstas kvalitātes skaņu un dzirdēt detaļas, kas iepriekš nebija pamanāmas.

Aizmirstiet par troksni

Vai bieži runājat pa tālruni? TWS QCY T20 austiņas jums palīdzēs. Tās ir aprīkotas ar jutīgiem mikrofoniem un precīzi ieraksta jūsu balsi, tādējādi atvieglojot saziņu ar citiem. Aksesuārā izmantota arī ENC tehnoloģija, tāpēc varat brīvi sarunāties pat tādās pārpildītās vietās kā autoosta vai iepirkšanās centrs.

Uzticams savienojums

Ātru un stabilu savienojumu ar diapazonu līdz pat 10 metriem nodrošina Bluetooth 5.3 tehnoloģija. Modulis ne tikai nodrošina uzticamu bezvadu savienojumu, bet arī garantē zemāku enerģijas patēriņu un zemu latentumu - 68 ms - nevainojamu video un audio sinhronizāciju, kas palielinās jūsu komfortu, spēlējot spēles un skatoties filmas.

Efektīvs barošanas avots

Esat noguris no austiņām, kurām pārāk bieži nepieciešama enerģijas atjaunošana? TWS QCY T20 uzlādes uzmava ir aprīkota ar uzticamu 220 mAh akumulatoru, tāpēc piederums nodrošina ilgu darbības laiku. Ar vienu uzlādi pietiek 5,5 stundām mūzikas atskaņošanas, bet uzlādes etu pagarinās šo laiku līdz 14,5 stundām. Gaidīšanas režīmā T20s darbojas līdz pat 100 h. Lai atjaunotu enerģiju, izmantojiet komplektā iekļauto USB-C kabeli.

Praktiski skārienpaneļi

Pateicoties intuitīvajiem skārienpaneļiem, varat pārvaldīt mūziku, neizņemot viedtālruni. Vienkārši veiciet vajadzīgo pieskārienu skaitu, un varat ātri un ērti apturēt vai atsākt atskaņošanu, aktivizēt balss asistentu un atbildēt uz ienākošo zvanu. Austiņu pārvaldība vēl nekad nav bijusi tik vienkārša!

Labi izstrādāts

QCY T20 ir ideālas austiņas aktīviem cilvēkiem. Tās ir IXP4 līmeņa ūdensizturīgas, tāpēc sviedru un ūdens pilieni tās neapdraud. Tāpēc varat ņemt tās līdzi uz treniņu un baudīt savu iecienītāko mūziku neatkarīgi no atrašanās vietas. Jums nav jāuztraucas arī par diskomfortu - nelielais svars un ergonomiskais dizains nodrošina augstu komfortu. Priekšrocība ir arī nelielais izmērs, kas ļauj ievietot austiņas kabatā.

Papildu iespējas lietojumprogrammā

Ar to TWS QCY T20 austiņu piedāvātās iespējas nebeidzas. Lai piekļūtu papildu interesantām funkcijām, lejupielādējiet QCY lietotni - tā cita starpā ļauj regulēt ekvalaizeru vai iestatīt režīmu. Lietotne ir saderīga ar Android 6.0 (vai jaunāku) un iOS 12 (vai jaunāku), turklāt Android lietotāji var izmantot logu ērtai ierīces savienošanai.

Iekļauts

  • Austiņas
  • Uzlādes korpuss
  • USB-C lādēšanas kabelis
  • Lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse