Austiņas - Bluetooth headset for calls Dudao U9B (black) U9B upgrade - ātri pasūtīt no ražotāja

Izbaudiet augstas kvalitātes skaņu. TWS Dudao U9B klausule ļaus jums brīvi sarunāties un nodrošinās skaidru, dabisku skaņu. Bluetooth 5.0 savienojums garantē uzticamu bezvadu savienojumu, un iebūvētais skārienpanelis nodrošina ērtu lietošanu. Ierīce ir arī ļoti viegla - sver tikai 3 g.

Bluetooth headset for calls Dudao U9B (black) U9B upgrade

Rated 3.9/5 based on 1 customer reviews
51189
U9B upgrade
6970379616796
Dudao

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Bluetooth 5.0

Neuztraucieties, ka signāla problēmas neļaus jums ērti sarunāties. U9B izmanto mūsdienīgu Bluetooth 5.0 tehnoloģiju, kas nodrošina uzticamu, ātru un stabilu savienojumu. Aizmirstiet par aizķeršanos, kavēšanos un negaidītiem pārraides pārtraukumiem!

Kompakts dizains

U9B austiņa ir neticami viegla un kompakta - jūs pat nejutīsiet, ka to turat ausī. Tādējādi tā nodrošina nepārspējamu komfortu pat garu sarunu laikā. Tā sver tikai 3 g un ir tikai 15 mm liela. Jūs varat arī izbaudīt ērtu, skārienjutīgu ierīces darbību.

Ilgs darbības laiks

Izmantojiet klausuli tik ilgi, cik nepieciešams - neuztraucieties, ka tā atteiksies kalpot pārāk ātri. Ierīce ir aprīkota ar ilgi kalpojošu 40 mAh akumulatoru, kas nodrošina līdz pat 3 stundām ilgu darbības laiku. Turklāt gaidīšanas režīmā U9B darbojas līdz pat 180 stundām! Tādējādi tā vienmēr var būt gatava jums kalpot.

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.