Austiņas - Headphones OneOdio Pro10 black Pro10 black - ātri pasūtīt no ražotāja

Oneodio Pro10 austiņas nodrošinās profesionālu skaņu, ko esat pelnījis. Tām ir 50 mm draiveri, kas nodrošina izcilu skaņas kvalitāti un atbilst arī Hi-Res Audio standartiem. Rūpīgi pārdomātais austiņu dizains garantē nepārspējamu komfortu pat ilgstošas lietošanas laikā. Austiņas ir aprīkotas ar diviem savienotājiem - 6,35 mm un 3,5 mm, kas veicina to plašu savietojamību. Tām ir arī Shareport funkcija. Pro10 modelis ir lieliska izvēle tiem, kas profesionāli nodarbojas ar mūziku.

Headphones OneOdio Pro10 black Pro10 black

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

3344 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 35 vienības

51953
Pro10 black
6974028140069
OneOdio

Jauns

21.05 - 01.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
22.05 - 02.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
22.05 - 02.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
21.05 - 01.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Skaņa, kas jūs iepriecinās

Jūsu iecienītākās dziesmas vēl nekad nav skanējušas labāk. Austiņas ir aprīkotas ar lieliem 50 milimetru draiveriem, kas nodrošina augstas izšķirtspējas skaņu. Tādējādi varat baudīt kristāldzidru, detaļām piesātinātu skaņu un dziļus, spēcīgus basus.

Kopīgojiet savu mūziku ar citiem

Tagad varat brīvi klausīties mūziku kopā ar savu otro pusīti. Ierīcē izmantota novatoriskā Shareport tehnoloģija. Ko tas nozīmē? Jūs varat ērti savienot vairākus austiņu pārus ar vienu ierīci bez papildu sadalītājiem. Vienkārši izmantojiet vienu no pieejamajām pieslēgvietām un savienojiet austiņas savā starpā, izmantojot komplektā iekļauto kabeli.

Ērta darbība

Pārbaudiet, cik vienkārši ir lietot Pro10 austiņas! Komplektā iekļautajam 3,5 mm audio kabelim ir integrēta tālvadības pults, kas atvieglo vadību. Izmantojiet to, lai ērti apturētu un atsāktu atskaņošanu, mainītu dziesmas un atbildētu uz zvaniem, tos pārtrauktu vai pārtrauktu. Turklāt austiņās ir iebūvēts mikrofons, lai jūs varētu brīvi sarunāties ar citiem.

Daudzveidīga izmantošana

Oneodio Pro10 austiņas ir izstrādātas dažādiem lietošanas veidiem. Tās lieliski darbosies profesionālos lietojumos. Jūs tās cita starpā izmantosiet, ierakstot ierakstu studijā, miksējot mūziku vai spēlējot bungas vai ģitāru. Jūs varat tās izmantot arī ikdienas lietošanai. Austiņas ir aprīkotas ar 3,5 mm un 6,35 mm pieslēgvietām, tāpēc tās var viegli pievienot viedtālrunim, klēpjdatoram, elektriskajai ģitārai vai PS konsolei.

Nepārspējams komforts

Izbaudiet nepārspējamu komfortu, pat ilgstoši lietojot Oneodio Pro10 austiņas. Austiņas cieši pieguļ ausīm, neradot nepatīkamu spiedienu vai diskomfortu. Mīkstās austiņas ir izgatavotas no taustes ziņā patīkama materiāla, kas vēl vairāk uzlabos jūsu komfortu. Turklāt tās var brīvi pagriezt par 90° un 180°. Regulējamā galvas siksna ļauj pielāgot austiņas atbilstoši jūsu vēlmēm, un, pateicoties salokāmajam dizainam, jūs varat viegli ievietot tās mugursomā vai somā.

Iekļauts

  • Austiņas
  • 3,5 mm jack audio kabelis
  • 6,35 mm / 3,5 mm kabelis
  • auduma soma
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse