Austiņas - Wireless Bluetooth Earphones Pisen MF-BHD01 (black) MF-BHD01 - ātri pasūtīt no ražotāja

Paaugstiniet savu mūzikas pieredzi jaunā līmenī. Pisen bezvadu austiņas ir aprīkotas ar 13,6 mm dinamiskajiem draiveriem, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņu. Jaudīgais uzlādējamais akumulators garantē līdz pat 10 stundām lietošanas, bet inovatīvā Bluetooth 5.0 tehnoloģija nodrošina ātru un stabilu savienojumu ar izvēlēto ierīci. Praktiskā tālvadības pults ļaus viegli un ērti vadīt austiņas, neizņemot viedtālruni no kabatas, un, pateicoties iebūvētajam mikrofonam, varēsiet brīvi sarunāties pa tālruni. Austiņas izceļas ar IPX5 ūdensizturību un vieglu, ērtu dizainu, kas garantē ilgstošu komfortu.

Wireless Bluetooth Earphones Pisen MF-BHD01 (black) MF-BHD01

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews
51970
MF-BHD01
6902957119023

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Atklājiet mūzikas burvību no jauna

Ar Pisen austiņām jūs jutīsieties kā īstā koncertā! Dinamiskie 13,6 milimetru draiveri nodrošina izcilu skaņas kvalitāti. Daudz detaļu, kristāldzidra un dabiska skaņa, kā arī spēcīgi, dziļi basi - tas un vēl daudz kas cits jūs gaida ar Pisen austiņām!

Izbaudiet mūziku līdz pat 10 stundām

Tagad varat brīvi klausīties mūziku garā braucienā ar automašīnu vai skriešanas treniņā, nebaidoties no pēkšņas izsīkšanas. Izturīgais 110 mAh akumulators nodrošina līdz pat 10 stundām nepārtrauktas lietošanas. Turklāt gaidīšanas režīmā tā var darboties līdz pat 120 stundām. To uzlāde ir vienkārša, izmantojot komplektā iekļauto USB-C kabeli, - tās būs gatavas darbam jau pēc 1-2 stundām!

Atvadieties no kavēšanās un traucējumiem

Savienojuma problēmas ir pagātne! Austiņās tiek izmantots uzlabots Bluetooth 5.0, kas garantē stabilu pārraidi bez traucējumiem un kavēšanās. Savienot austiņas ar izvēlēto ierīci nav nekādu problēmu, un jūs varat savienot tās ar līdz pat 2 ierīcēm vienlaicīgi.

Viegli un ērti lietojamas

Izbaudiet Pisen austiņu lietošanas ērtumu. Tām ir iebūvēta tālvadības pults, kas ir integrēta kabelī, lai tās varētu viegli lietot. Jūs varat ērti regulēt skaļumu, apturēt un atsākt atskaņošanu, mainīt dziesmas un pārvaldīt zvanus. Jums vairs nav katru reizi jāsniedzas pēc viedtālruņa - tagad visas svarīgās funkcijas ir rokas stiepiena attālumā.

Jūsu sapņu komforts

Ergonomiskais austiņu dizains ar mīkstu silikona siksniņu nodrošinās jums nepārspējamu komfortu pat ilgstošas lietošanas laikā - nav jāuztraucas par diskomfortu vai nogurumu. Magnētiskais dizains ļaus droši un ērti piekārt austiņas ap kaklu. Komplektā atradīsiet arī 3 pārus maināmo gumīšu, tāpēc varēsiet viegli pielāgot tās savām vajadzībām. Austiņas var lepoties arī ar IPX5 ūdensizturību - tās nebaidās no sviedriem vai lietus.

Runājiet brīvi pa tālruni

Pisen bezvadu austiņas ļaus ne tikai atskaņot iecienītākās dziesmas, bet arī veikt tālruņa zvanus. Tajās ir iebūvēti divi mikrofoni, kas droši uztver katru jūsu teikto vārdu. Tāpēc varat būt droši, ka zvanītājs dzirdēs visu, ko vēlaties pateikt.

Iekļauts

  • austiņas
  • USB-C lādēšanas kabelis
  • Maināmas gumijas lentes (S / M / L)
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.