Austiņas - Wireless earphones TWS Foneng BL112 (white) BL112 White - ātri pasūtīt no ražotāja

Meklējat austiņas, kas jūs pavadīs ikdienā? Foneng BL112 austiņas būs jums ideāli piemērotas! Pateicoties Bluetooth 5.1 savienojumam, tās garantē stabilu un pastāvīgu savienojumu bez traucējumiem. Turklāt tās jūs iepriecinās ar savu trīsdimensiju platleņķa skaņu, kas liks jums justies kā jebkurā vietā, kur jūs esat koncertā.

Wireless earphones TWS Foneng BL112 (white) BL112 White

Rated 4.4/5 based on 1 customer reviews
51987
BL112 White
6970462518150
Foneng

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

Izcila kvalitāte

Ar vislielāko rūpību izgatavotās Foneng BL112 austiņas nodrošina uzticamu Bluetooth 5.1 savienojumu, lai jūs varētu aizmirst par traucējumiem un mūzikas traucējumiem! Turklāt, pateicoties pārdomātajam dizainam, tās jūs iepriecinās ar trīsdimensiju platekrāna skaņu, kas liks jums justies kā koncertā, lai kur jūs atrastos.

Ērti lietojams

BL112 tika radīti, domājot par komfortu, tāpēc tiem ir skārienvadības iespējas. Jums vairs nebūs jāizņem tālrunis no kabatas, lai ieslēgtu un izslēgtu mūziku, atbildētu uz zvanu vai aktivizētu balss palīgu. Turklāt unikālais dizains neļaus jūsu ausīm sajust nogurumu pat tad, ja austiņas nēsāsiet ilgstoši.

Liels akumulators

BL112 austiņas ir aprīkotas ar lielu akumulatoru, kas ļauj tām darboties līdz pat 4,5 stundām! Tomēr jums nav jāuztraucas, ja akumulators izlādējas, jo tās var uzlādēt tikai 1 stundas laikā. Savukārt korpuss savu enerģiju atgūs 2 stundu laikā, izmantojot USB-C kabeli.

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.