Austiņas - Wireless neckband earphones Foneng BL30 (black) BL30 Black - ātri pasūtīt no ražotāja

Foneng BL30 bezvadu austiņas būs lieliska izvēle cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu un dažāda veida sporta veidiem. Tās ir ļoti vieglas un ērtas, un Bluetooth 5.0 tehnoloģija nodrošina uzticamu savienojumu. Tās ļauj arī atskaņot mūziku no TF kartes. Tās izceļas arī ar darba laiku līdz 10 stundām.

Wireless neckband earphones Foneng BL30 (black) BL30 Black

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
51995
BL30 Black
6970462515364
Foneng

Jauns

Šī prece patlaban nav pieejama

Pasūtījumi šīs preces piegādei netiek pieņemti. Mūsu rīcībā nav informācijas, kad šī prece var parādīties pārdošanā. Mūsu piegādātāji patlaban nesniedz informāciju par iespējamajiem preces piegādes laikiem, kā arī par iespējamo preces cenu, kad tā atkal būs pārdošanā.

MasterFoto.lv lapā informācija par šo preci tiek sniegta tikai un vienīgi informatīviem nolūkiem, lai klientiem būtu iespēja apskatīt preci un veikt tās salīdzinājumu ar pašlaik pārdošanā esošo produkciju.

2 atskaņošanas opcijas

Aizmirstiet par signāla problēmām. Bluetooth 5.0 nodrošina ātru un stabilu pārraidi, lielāku izturību pret traucējumiem un mazāku enerģijas patēriņu. Tas viss nozīmē uzticamu austiņu bezvadu darbību! Turklāt BL30 ļauj atskaņot mūziku no TF kartes.

Domājot par jūsu ērtībām

Klausieties mūziku treniņu laikā un izbaudiet komfortu. Pateicoties silikona gumijām, austiņas lieliski iekļaujas ausīs un neizkrīt no tām, kā arī nerada nepatīkamu spiedienu. Tajā pašā laikā tās ir ļoti vieglas un ērtas lietošanā. Tām ir arī iebūvēti magnēti, kas atvieglo to uzglabāšanu un novērš to sapīšanos.

Ilgs darba laiks

Neuztraucieties, ka austiņas pārāk ātri izlādēsies un neļaus jums treniņa laikā klausīties mūziku. BL30 ir aprīkotas ar izturīgu 130 mAh akumulatoru. Tas ļauj tai ar vienu uzlādi darboties līdz pat 10 stundām, bet gaidīšanas režīmā tā darbojas līdz pat 1800 stundām.

Augstas kvalitātes skaņa

Izbaudiet augstas kvalitātes skaņu. Austiņas nodrošina dabisku, skaidru skaņu - gan klausoties mūziku, gan runājot pa tālruni. Turklāt iebūvētais mikrofons lieliski reģistrēs jūsu balsi. BL30 ir saderīgas arī ar inteliģento asistentu Siri.

Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is currently not available for order, please check later.