Austiņas - Wireless earphones TWS EarFun Air Pro 3, ANC (black) TW500B - ātri pasūtīt no ražotāja

Atklājiet savas iecienītākās dziesmas no jauna ar TWS EarFun Air Pro 3 austiņām. Tās atbalsta Qualcomm aptx Adaptive kodeku un ir aprīkotas ar 11 milimetru titāna draiveriem, kas nodrošina fantastisku skaņas kvalitāti. Tajās izmantota ANC Quiet Smart 2.0 tehnoloģija un cVc 8.0 trokšņu slāpēšanas sistēma, tāpēc varat klausīties mūziku un runāt pa tālruni pat trokšņainās vietās. Tajos ir arī iebūvēti mikrofoni, un Bluetooth 5.3 nodrošina uzticamu un zibensātru signāla pārraidi. Ergonomiskais austiņu dizains garantē sapņainu komfortu, un tās ir viegli lietojamas ar skārienjūtīgajiem paneļiem.

Wireless earphones TWS EarFun Air Pro 3, ANC (black) TW500B

Rated 4.3/5 based on 1 customer reviews

6745 ar PVN

Piegādes laiks parasti 3 - 9 darba dienas

Ir piegādātāja noliktavā: 237 vienības

52179
TW500B
6974173980183
Earfun

Jauns

22.05 - 02.06.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
23.05 - 04.06.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
23.05 - 04.06.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
22.05 - 02.06.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €

Dzirdēt katru detaļu

Atkal iemīlēsiet mūziku, izmantojot Air Pro 3. Austiņās ir 11 mm titāna draiveri, kas nodrošina augstas kvalitātes skaņu. Tādējādi varat baudīt kristāldzidru un detalizētu skaņu, kā arī spēcīgus un dziļus basus. Tagad jūs jebkurā vietā jutīsieties kā koncertā!

Iegremdējiet sevi mūzikā

Aizmirstiet par kaitinošo troksni un palieliniet mūzikas baudījumu! Air Pro 3 izmanto Quiet Smart 2.0 hibrīda ANC trokšņu slāpēšanu, kas uzticami slāpē ārējās skaņas līdz pat 43 dB. Tāpēc varat netraucēti klausīties savu iecienītāko atskaņošanas sarakstu neatkarīgi no atrašanās vietas - tagad jūs nekas netraucēs!

Radīts sarunām

Tagad varat runāt pa tālruni pat īpaši trokšņainās vietās! Katrā klausulē ir iebūvēti pat 3 mikrofoni, kas viegli ierakstīs katru jūsu vārdu. Tās atbalsta arī uzlabotu cVc 8.0 trokšņu slāpēšanas sistēmu, kas filtrē visus nevēlamos fona trokšņus. Jūs varat būt pārliecināts, ka jūsu sarunu biedri dzirdēs visu, ko vēlaties viņiem pateikt.

Uzticams savienojums

Atvadieties no traucējumiem un izbaudiet stabilu bezvadu savienojumu. Air Pro 3 izmanto inovatīvo Bluetooth 5.3 tehnoloģiju, kas nodrošina ātru un stabilu savienojumu ar izvēlēto pieslēgumu un mazāku enerģijas patēriņu. Turklāt to var pieslēgt līdz pat 2 ierīcēm vienlaikus.

Līdz 45 stundām darbības

Klausieties mūziku bez ierobežojumiem. Iebūvētais akumulators var nodrošināt līdz pat 9 stundām nepārtrauktas darbības. Turklāt šo laiku varat pagarināt līdz pat 36 stundām, izmantojot komplektā iekļauto vāciņu. Tas atbalsta arī ātro uzlādi, tāpēc jums būs nepieciešamas tikai aptuveni 10 minūtes, lai atskaņotu mūziku vēl 90 minūtes. Jūs uzlādēsiet uzlādes futrālīti gan ar USB-C kabeli (iekļauts komplektā), gan bezvadu režīmā.

Domājot par ērtībām

EarFun izstrādāja austiņas, lai nodrošinātu lietotājiem maksimālu komfortu. Austiņas Air Pro 3 perfekti pielāgojas jūsu auss formai un nerada diskomfortu pat tad, ja klausāties mūziku stundām ilgi. Jūs atradīsiet arī 4 pārus maināmu dažāda izmēra ausu spilventiņu, padarot tās vēl pielāgojamākas. Tās ir arī IPX5 ūdensizturīgas, tāpēc tās nebiedēs ne lietus pilieni, ne sviedri, un iebūvētais skārienpaneļi ir atbildīgi par ērtu lietošanu.

Specializētā lietotne

Vai vēlaties iegūt vēl vairāk iespēju? Vai arī jums ir svarīgi personalizēt savas austiņas? Instalējiet īpašo EarFun Audio lietotni - to atradīsiet gan Google Play veikalā, gan App Store. Tā nodrošinās piekļuvi ekvalaizera iestatījumiem, pārbaudīs akumulatora uzlādes līmeni, kā arī varēsiet mainīt skārienpaneļu funkcijas.

Komplektā iekļautas

  • austiņas
  • Korpuss
  • USB-C / USB-A kabelis
  • nomaināmi vāciņi x4 (XS / S / M / L)
  • lietotāja rokasgrāmata
Produkta veidsAustiņas
Savienojuma spraudnisBluetooth

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


Available from warehouse