Austiņas - Blackmagic Design ATEM kameras pārveidotājs SWRCONV - ātri pasūtīt no ražotāja

Ar akumulatoru darbināms optiskās šķiedras pārveidotājs ar sarunu signāla, signāla un mikrofona ieejām. Tagad varat novietot kameras lielā attālumā no komutatora un nokļūt tuvāk darbībai ar ATEM kameru pārveidotājiem! ATEM Camera Converter ir īpaši izturīgs optiskās šķiedras konvertors ar sarunu signālu, signāla un mikrofona ieejām un iebūvētu akumulatoru ar ilgu darbības laiku. Izmantojot lētu optisko šķiedru, jūs varat izveidot savienojumu ar kamerām līdz pat 28 jūdžu attālumā, un pat šādā attālumā jūs joprojām saņemat pilnvērtīgu divvirzienu video, audio, talkback un tally signālu!

Blackmagic Design ATEM Camera Converter SWRCONV

Rated 3.8/5 based on 1 customer reviews

68945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52644
SWRCONV
9338716001310

Jauns

iespējams pēc 20.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 18.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
3 €
iespējams pēc 18.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 20.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
689.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

ATEM kameras pārveidotājs
ATEM kameras pārveidotājs pārvērš jūsu kameras SDI vai HDMI izeju optiskajā šķiedrā ar iebūvētu ārējo audioiekārtu un iespēju runāt no kameras pozīcijas. Apstrādātā alumīnija konstrukcija ir viegla, izturīga, un tajā ir iebūvēts ilgmūžīgs akumulators, kas nodrošina labāku pārnēsājamību. Optiskā šķiedra ļauj savienot daudz tālāk par tradicionālo vara kabeļu attālumu. Tas ir plaši pieejams, viegli lietojams un pieejams par pieņemamu cenu, jo tas ir tas pats optiskās šķiedras kabelis, ko izmanto datortīklos. ATEM Camera Converter un ATEM Studio Converter izmanto standarta SMPTE specifikāciju optisko šķiedru savienojumiem, izmantojot standarta vienmodu optisko šķiedru, kas darbojas ar 1310 nm viļņu garumu, kas ļauj savienot līdz pat 28 jūdžu attālumā!

Augstākās kvalitātes dizains
ATEM Camera Converter ir izgatavots no masīva alumīnija bloka, lai izturētu ikdienas lietošanu tiešraides vidē. Integrētā jostas skava ļauj ērti darbināt kameras, kamēr tās ir savienotas ar austiņām. ATEM kameras pārveidotājam ir augstas kvalitātes SDI un HDMI ieejas, lai pieslēgtu profesionālas SDI un plaša patēriņa HDMI kameras. Tas ietver 1/4? stereo jack mikrofona/līnijas ieejas, lai no kameras pozīcijas varētu nosūtīt ārējo komentāru un efektu audio.

Talkback
Aizņemtās tiešraides laikā ir ļoti svarīgi, lai varētu sarunāties ar kameras operatoriem. ATEM kameras un studijas konvertori izmanto 16 kanālu SDI audio standarta priekšrocības un iestrādā sarunvalodu reti izmantotajos 15. un 16. kanālā. ATEM Camera Converter izmanto standarta PC vai iPhone tipa austiņas, savukārt ATEM Studio Converter izmanto izturīgākas aviācijas austiņas, kas ir pieejamas simtiem dažādu stilu! ATEM Studio Converter ir arī iebūvēta mikrofona ieeja un skaļrunis, tāpēc jums nav nepieciešams izmantot austiņas.

Tally
Kameras operatoriem ir svarīgi zināt, kad viņu kamera ir ieslēgta ēterā, lai netīšām nemainītu kadru, kad to varētu skatīties miljoniem cilvēku! ATEM kameras un studijas konvertori atbalsta SDI tally izeju no komutatoru, piemēram, Blackmagic Design ATEM tiešraižu komutatoru klāsta, programmas padeves. Kad kamera ir ēterā, ATEM kameras pārveidotājā iedegas sarkana LED diode, un pārveidotāja SDI un HDMI monitoringa izejās tiek parādīta sarkana tally robeža!

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock