Blackmagic Design - Blackmagic Design Ultimatte 12 8K ULTMKEY12/D/8K - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Līdz UHD 8K60 caur 12G-SDI BNC
  • 1 pieskāriena atslēgas iestatīšana, uzlabota kompozicionēšana
  • SD/HD/3G/6G/12G-SDI atbalsts
  • 32 x SDI ieejas, 20 x cilpas izejas
  • Specializētas kompozīcijas ieejas
  • Reālistiska papildinātā realitāte ar tonēšanu
  • Uzlaboti algoritmi un krāsu zinātne
  • Labāka krāsu precizitāte / malas / pārejas
  • Saderīgs ar Ultimatte Smart Remote 4
  • 2 RU statnes izmērs, dublētā barošana

Blackmagic Design Ultimatte 12 8K ULTMKEY12/D/8K

Rated 4.5/5 based on 1 customer reviews

734946 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

52670
ULTMKEY12/D/8K
9338716006865

Jauns

iespējams pēc 24.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 24.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 24.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
7349.46
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Jaunie Ultimatte 12 reālā laika kompozīcijas procesoru modeļi ir paredzēti nākamās paaudzes apraides grafikas radīšanai, ar uzlabotiem agoritmiem un bezmaksas Ultimatte programmatūras vadības lietojumprogrammu Mac un Windows operētājsistēmām, kas ļauj kontrolēt visus Ultimatte 12 modeļus bez papildu izmaksām par aparatūras vadības paneli.

Jaunie Ultimatte 12 modeļi ir izstrādāti ar zemākām izmaksām, vienlaikus saglabājot tikpat augstas kvalitātes apstrādi, kas nodrošina neticamu malu apstrādi, labāku krāsu atdalīšanu, pārsteidzošu krāsu precizitāti un labāku izplūšanas novēršanu. Ir 4 jauni modeļi: Ultimatte 12 HD, Ultimatte 12 4K un masveida Ultimatte 12 8K modelis. Tas ļauj klientiem iegūt Ultimatte 12, kas atbilst viņu izmantotajam televizora standartam.

Papildus šiem 3 modeļiem ir pieejams arī lētāks Ultimatte 12 HD Mini modelis ar HDMI savienojumiem, kura cena ir tikai 495 ASV dolāri. Ultimatte 12 HD Mini tika īpaši izstrādāts, lai ATEM Mini klienti varētu izmantot apraides kvalitātes atslēgas priekšrocības, veidojot inovatīvus fiksēto kameru virtuālos komplektus. Visos Ultimatte 12 modeļos ir iebūvēti kadru glabātāji, lai jūs varētu atslēgt, izmantojot fotoattēlus foniem, tādējādi novēršot ārējā aprīkojuma izmaksas. Tas nozīmē, ka visu kompozīciju var veikt pašā Ultimatte!

Pat ar šīm jaunajām zemākajām cenām visiem Ultimatte 12 modeļiem, pat Ultimatte 12 HD Mini, ir tie paši neticami uzlabotie attēlu apstrādes algoritmi un milzīga iekšējā krāsu telpa. Tas nozīmē, ka visi modeļi rada identiskas kvalitātes kompozīcijas. Apstrāde automātiski ģenerē iekšējos matus, tāpēc dažādas attēla daļas tiek apstrādātas atsevišķi, pamatojoties uz krāsām katrā apgabalā. Tas nozīmē, ka klienti iegūst smalkas malu detaļas tur, kur tās ir visvairāk nepieciešamas, piemēram, uz matiem, un vienmērīgākas pārejas starp krāsām vai citiem objektiem ainā. Viss tiek apstrādāts, izmantojot jaunu matemātiku un subpikseļu apstrādi, kas ir izstrādāta neticamai kvalitātei un skaidrībai.

Kad runa ir par tiešraidi, klientiem ir jāstrādā ātri. Ultimatte 12 ir aprīkots ar viena pieskāriena taustiņu iestatīšanas tehnoloģiju, kas analizē ainu un automātiski nosaka vairāk nekā 100 parametrus, lai klienti iegūtu lieliskus taustiņus, neveicot daudz papildu darba. Viena pieskāriena taustiņu noteikšana ir ievērojami ātrāka un palīdz klientiem precīzi izvilkt taustiņu ar minimālu piepūli. Tādējādi klienti var brīvi koncentrēties uz programmu, kamēr Ultimatte 12 rūpējas par pārējo.

Uzlabotie atstarošanas algoritmi Ultimatte 12 var noņemt zaļo nokrāsu un izplūšanu no jebkas, un tas ir viens no iemesliem, kāpēc Ultimatte 12 rada patiesi reālistiski izskatīgas virtuālās vides. Tas arī nozīmē, ka klientiem nav jāuztraucas par ēnām vai caurspīdīgiem objektiem ar atspīdumiem. Ultimatte 12 automātiski atlasa krāsas, izveido bezšuvju matējumus sienām, grīdām un citām attēla daļām un pēc tam piemēro nepieciešamās korekcijas.

Ultimatte 12 4K un Ultimatte 12 8K modeļi ir aprīkoti ar moderniem 12G-SDI savienojumiem, lai klienti varētu strādāt ar pašreizējiem HD video formātiem, kā arī nākotnes Ultra HD un 8K video formātiem. 12G-SDI nodrošina klientiem augstu kadru uzņemšanas ātrumu Ultra HD, izmantojot vienu BNC savienojumu, ko var pieslēgt arī visām viņu parastajām HD iekārtām.

Unikālajam Ultimatte 12 HD Mini modelim ir īpaša funkcija, kas ļauj konvertēt SDI kameras vadību uz HDMI. Tas nozīmē, ka ATEM SDI komutators var kontrolēt HDMI pieslēgtu Blackmagic Pocket Cinema kameru. Visi ATEM komutatori nosūta kameras vadību pa SDI, un šis Ultimatte modelis to var pārveidot kameras HDMI. Tagad Ultimatte utilītā pievienojiet kameras numuru, lai iegūtu kameras krāsu korektora, tally un pat tālvadības ieraksta palaidēja kontroli.

Turklāt tagad visos Ultimatte 12 modeļos ir iekļauta bezmaksas Ultimatte programmatūras vadība Mac un Windows. Galvenajā logā ir izvēlnes, kas sakārtotas sadaļās, kuras veic dažādas funkcijas. Lai gan no pirmā acu uzmetiena saskarne var šķist biedējoša, jo tajā ir tik daudz dažādu pogu un iestatījumu, tās apgūšana neaizņems daudz laika, tāpēc klienti ātri iemācīsies instinktīvi pārvietoties starp iestatījumiem, veidojot savu kompozīciju.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock