Blackmagic Design - Elgato Stream Deck + LM310GBD9901 - ātri pasūtīt no ražotāja
  • Straumēšanas konsole macOS/Windows operētājsistēmām
  • Konfigurējiet audio, kameras, krāsas, gaismas
  • Kontrolējiet pēcapstrādes rediģēšanas darbplūsmu
  • 8 x programmējamas pogas
  • 4 x programmējamas pogas
  • LCD skārienekrāns
  • Lejupielādējama Stream Deck programmatūra

Elgato Stream Deck + LM310GBD9901

Rated 4.6/5 based on 1 customer reviews

31945 ar PVN

Piegādes laiks no 3 nedēļām.

53030
LM310GBD9901
0840006645146
Elgato

Jauns

iespējams pēc 29.05.2024
Saņemt veikalā
Bezmaksas
iespējams pēc 29.05.2024
Pakomāts (Omniva, DPD, Venipak)
Bezmaksas
iespējams pēc 29.05.2024
Kurjers (DPD, Omniva)
no 10 €
iespējams pēc 29.05.2024
Velokurjers (tikai Rīga)
no 7 €
319.45
Līzinga kalkulators
Termiņš, mēn.
3
6
12
24
36
Pirmā iemaksa,,
Men.maksājums,
no 

Stream Deck ir aprīkots ar LCD taustiņiem, bezgalīgām ciparnīcām un skārienjoslu, un tas piedāvā jaudīgus jaunus veidus, kā mijiedarboties ar lietotnēm un rīkiem, lai nodrošinātu ātrāku, vienmērīgāku un intuitīvāku darba plūsmu!

Stream Deck papildina atzītās Stream Deck platformas jaunās funkcijas ar astoņu LCD taustiņu, četru spiedpogu un dinamiskas skārienjoslas kombināciju, kas ir ideāli piemērotas audio, video, apgaismojuma un citu ar programmatūru integrētu tehnoloģiju pārvaldībai. Tā kā ir pieejami vairāk nekā 100 gatavu lietojumprogrammu spraudņu un iespēja taustiņiem un ciparnīcām kartēt tastatūras īsceļus, Stream Deck uzlabo jebkuru darba procesu, sākot no satura veidošanas, podkāstu un tiešraižu producēšanas līdz fotoattēlu rediģēšanai, grafiskajam dizainam un citām iespējām. Stream Deck bez problēmām integrējas ar Elgato programmatūru, proti, Camera Hub, Control Center un slavēto Wave Link virtuālo mikseri, kas ir atslēgts visiem Stream Deck īpašniekiem, lai baudītu profesionālu kontroli pār vairākiem audio avotiem un VST efektiem, piemēram, EQ, kompresiju vai reverb. Gan LCD taustiņus, gan skārienjoslu var personalizēt, izmantojot Elgato plašo ikonu paku un fonu bibliotēku, savukārt ciparnīcas var aprīkot ar sudraba vai zelta vāciņiem (nopērkami atsevišķi). Tāpat kā visas Stream Deck ierīces, arī Stream Deck nodrošina lietotājiem piekļuvi tūkstošiem bezmaksas dziesmu un skaņu efektu, kurus var iedarbināt ar LCD (interaktīvajiem) taustiņiem. Pēc savienošanas ar PC vai Mac, izmantojot komplektā iekļauto USB-C USB-A kabeli, Stream Deck kļūst par jebkuras konfigurācijas pamatu.

Stream Deck izmanto jaudīgu Stream Deck programmatūru, kas atvieglo konfigurēšanu un ikdienas lietošanu. Vienkārši velciet un nometiet spraudņu darbības uz LCD taustiņiem un ciparnīcām. Varat pat izveidot neierobežotu skaitu interfeisa izkārtojumu lapu ar dažādām darbībām ar lietojumprogrammām vai uzdevumiem saistītām darbplūsmām. Ar vienu pieskārienu LCD taustiņam var iedarbināt vienu vai vairākas darbības: uzsākt straumēšanu, atskaņot ievadsēriju, izslēgt mikrofonu, ieslēgt gaismu, pārslēgt kameras, palaist lietotnes, atvērt tīmekļa vietnes utt. Ar ciparnīcām var regulēt skaļuma līmeni, attēla detaļas, kameras tālummaiņu, spilgtumu, baltās krāsas balansu vai gandrīz visus papildu lietotnes iestatījumus. Vairākas darbības var būt "sakrautas" uz atsevišķiem ciparnīcām, un, nospiežot ciparnīcu, darbības tiek mainītas. Reāllaika ciparnīcas informācija tiek parādīta skārienjūtīgajā joslā, kuru var arī pieskarties, lai aktivizētu darbības, vai pārvelkot, lai mainītu saskarnes izkārtojuma lapas. Stream Deck var pat iestatīt automātiskai interfeisa izkārtojumu maiņai, pārslēdzoties starp lietotnēm.

Elgato and its global community of passionate developers are continually building new plugins thanks to Stream Deck SDK, creating infinite possibilities for the entire Stream Deck range and empowering users to streamline their workflows.

Kā iegādāties preces līzingā?

  • 1. Izvērtē savas iespējas.
  • 2a. Ja vēlies iegādāties tikai vienu preci ar Aizdevums.lv līzingu, tad aizpildi pieteikumu šeit
  • 2b. Ja vēlies iegādāties vairākas preces vai izmantot citu līzinga kompāniju, tad liec preces grozā, un pie pasūtījuma nodormēšanas izvēlies līzinga pakalpojumu.
    Piedāvājam līzingu no Aizdevums SIA, Incredit SIA, ESTO.
    Konsultanti pārbaudīs grozā esošo preču pieejamību un nosūtīs aizdevuma pieteikuma saiti.
  • 3. Ja saņemta pozitīva atbilde, sazinies ar mums par preces iegādi. Konsultanti pārbaudīs preces pieejamību.
  • 4. Ja prece ir pieejama veikalā vai pasūtāma no noliktavas, un esi saņēmis apstiprinošu atbildi no mūsu konsultantiem, dodies pie mums uz veikalu, lai noformētu pirkuma un līzinga dokumentus.
  • 4a. Vari arī lūgt mums izrakstīt rēķinu par šo preci un pats doties uz kādu no līzinga devēja filiālēm, lai noformētu līzinga dokumentus*.
  • 5. Kad līzinga dokumenti ir noformēti, vari doties saņemt preci veikalā (ja tā ir uz vietas) vai informēt mūsu konsultantus, lai tā tiktu pasūtīta no noliktavas.
  • *Līzingā iegādātām precēm ir iespējams noformēt piegādi, tāpēc visu iegādes procesu vari veikt arī attālināti.
    **Tāda pati līzinga noformēšanas soļu secība ir arī InCredit Group piedāvātajiem līzingiem.
    ***Neskaidrību gadījumā sazinieties ar mūsu konsultantiem!

    NB! Izmantojot līzinga pakalpojumus, rūpīgi izvērtējiet savas iespējas aizdevumu atmaksāt!
  • Nosūtīt pieteikumu

Uzdot jautājumu

Pasūti uzreiz


This product is no longer in stock